andre59 20.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Andre a co dziś wszyscy pouciekali spać DZiwne gaweł twierdzi, że to wpływ pogody, ani chybi, pewnie tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.07.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ledwie toczy swe wody... a ziemia toczy, toczy swój...................ta dam Dziś za mną wszelkie muzyki łażą we wszytkich słowach coś mi sie kojaży ....potok wody toczy, potok wody toczy... napatoczył się skąś Heniek i potok przeskoczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Andre a co dziś wszyscy pouciekali spać DZiwne gaweł twierdzi, że to wpływ pogody, ani chybi, pewnie tak jest... Jak to było wpływ wiatrów na zycie płciowe żab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.07.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Andre a co dziś wszyscy pouciekali spać DZiwne gaweł twierdzi, że to wpływ pogody, ani chybi, pewnie tak jest... Jak to było wpływ wiatrów na zycie płciowe żab coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.07.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.07.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To trzeba bylo wypic i juz a co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie zawsze przyjemniej w towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To trzeba bylo wypic i juz a co tam CZeść Gaweł Miło mi cię poznać bo o ile pogoda nie wpłynęła mi na pamięc to nie przypominam byśmy sie tu spotkali wyum samym czasie A nie wypiłam bo pewnie jeszcze jakieś cościk porządnego we mnie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie zawsze przyjemniej w towarzystwie zależy co uznamy za towarzystwo Bo ja was tez uzanję teraz za towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.07.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To trzeba bylo wypic i juz a co tam CZeść Gaweł Miło mi cię poznać bo o ile pogoda nie wpłynęła mi na pamięc to nie przypominam byśmy sie tu spotkali wyum samym czasie A nie wypiłam bo pewnie jeszcze jakieś cościk porządnego we mnie zostało no również jest mi milo grzies tam chyba ogladalem twój dom w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.07.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie zawsze przyjemniej w towarzystwie zależy co uznamy za towarzystwo Bo ja was tez uzanję teraz za towarzystwo towrzystwo sympatycznych i życzliwych sobie ludzi Andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To trzeba bylo wypic i juz a co tam CZeść Gaweł Miło mi cię poznać bo o ile pogoda nie wpłynęła mi na pamięc to nie przypominam byśmy sie tu spotkali wyum samym czasie A nie wypiłam bo pewnie jeszcze jakieś cościk porządnego we mnie zostało no również jest mi milo grzies tam chyba ogladalem twój dom w dzienniku To co jednak pijemy mego szamipona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie zawsze przyjemniej w towarzystwie zależy co uznamy za towarzystwo Bo ja was tez uzanję teraz za towarzystwo towrzystwo sympatycznych i życzliwych sobie ludzi Andrzejko Tak jest wodzu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To trzeba bylo wypic i juz a co tam CZeść Gaweł Miło mi cię poznać bo o ile pogoda nie wpłynęła mi na pamięc to nie przypominam byśmy sie tu spotkali wyum samym czasie A nie wypiłam bo pewnie jeszcze jakieś cościk porządnego we mnie zostało no również jest mi milo grzies tam chyba ogladalem twój dom w dzienniku To co jednak pijemy mego szamipona już podstawiam szampanki http://i20.ebayimg.com/05/i/06/a5/c0/5c_2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie zawsze przyjemniej w towarzystwie zależy co uznamy za towarzystwo Bo ja was tez uzanję teraz za towarzystwo towrzystwo sympatycznych i życzliwych sobie ludzi Andrzejko Tak jest wodzu 8) było nie było, jestem w tym gronie najstarszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 wiecie co zbliza sie polnoc za 5 godzin musze wstac do pracy chyba musze isc do wyrka, pewnie o 12 jacek sie pojawi i postraszy , a jak ja zostane jeszcze to jutro postrasze ludzi w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No dobra miło z wami ale prosże mnie juz przegonić bo jutro do pracy trzeba Tylko czemu jak sie położe to spać sie nie chce dziwne nie, czyżby to wpływ pogody też był A i szampan jeszcze przed snem http://www.abcgospodyni.pl/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 wiecie co zbliza sie polnoc za 5 godzin musze wstac do pracy chyba musze isc do wyrka, pewnie o 12 jacek sie pojawi i postraszy , a jak ja zostane jeszcze to jutro postrasze ludzi w pracy chyba masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts