Jajcek 22.07.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 A teraz uciekma bo czas na mnie Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.07.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Nad Jeziora do Bronkowa koło Krosna Odrzańskiego http://www.stadnina-bronkow.pl/ Oooo jak fajnie..... Ja niestety nie mam w tym roku wakacji Spakowałaś się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.07.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 u mnie w nocy .....................................błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało..........................i nic nie popadało a co Ty w nocy robiłaś, że tak dokładnie pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.07.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 nawet mi nie przypominaj sąsiedzi zrobili sobie ognisko i cały dym leciał mi do domu musiałam pozamykać wszystkie okna ,a wtedy zrobiło się niemiłosiernie duszno walczyłam z sobą coby nie wyjść i grzecznie poprosić o zgaszenie ogniska ale czy to przyniosłoby skutek >???? i tym sposobem męczyłam sie do 2,oo a o 6,15 już byłam na nogach ..... przed chwilą wróciłam z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.07.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Współczuję Ci, widać nawet we własnym domu człowiek nie może oddychać swobodnie A tak wogóle, to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 nawet mi nie przypominaj sąsiedzi zrobili sobie ognisko i cały dym leciał mi do domu musiałam pozamykać wszystkie okna ,a wtedy zrobiło się niemiłosiernie duszno walczyłam z sobą coby nie wyjść i grzecznie poprosić o zgaszenie ogniska ale czy to przyniosłoby skutek >???? i tym sposobem męczyłam sie do 2,oo a o 6,15 już byłam na nogach ..... przed chwilą wróciłam z pracy trzeba bylo wziasc kielbaske i wprosic sie do saisada na ognisko skoro i tak nie spalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.07.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć Jacek właśnie zjadłem obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć Jacek właśnie zjadłem obiad Czesc Andre A ja jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.07.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć Jacek właśnie zjadłem obiad Czesc Andre A ja jeszcze nie W pracy jesteś czy w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć Jacek właśnie zjadłem obiad Czesc Andre A ja jeszcze nie W pracy jesteś czy w domu? w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.07.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć Jacek właśnie zjadłem obiad Czesc Andre A ja jeszcze nie W pracy jesteś czy w domu? w pracy a ja w domciu i zaraz idę się zdrzemnąć... ta pogoda mnie rozkłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć Jacek właśnie zjadłem obiad Czesc Andre A ja jeszcze nie W pracy jesteś czy w domu? w pracy a ja w domciu i zaraz idę się zdrzemnąć... ta pogoda mnie rozkłada oj drzemke to i ja bym sobie ucial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.07.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.07.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 RANKINGUM RECORDUM Deszczowe 1. Jajcek - 263 2. inż. Mamoń - 244 fiu, fiu,fiu .... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.07.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 a to pamiętasz? http://polskaludowa.com/codzienne/jpg/czekoladopodobny_1.jpg wyrób czekoladopodobny... bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.07.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 pamiętacie takie święto jak 22LIPCA ???? http://www.polskaludowa.com/codzienne/jpg/czekolada_22lipca.jpg i takie czekolady ???? klkanaście lat temu z okazji tego święta otrzymaliśmy darmową noc na kempingu pod Rzymem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.07.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 A u nas nie grzmaiło nie padało i nadal jest upalnie A ja zamiast się pakować to tu klikam Gdzie sie na urlop wybieracie my też jutro na urlop Nasza trasa ma3 główne punkty- Poznań, Piwniczna i Zakopane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.07.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 z wiadomości budowlanych: prawie zakończył się nam stan zero-nie ma jeszcze wylewek na gruncie, a już mury pną się do góry....jest zarys drzwi wejściowych, balkonowych niektórych okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.07.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 może trzeba zostać w domu..., ale stwierdziliśmy, że musimy odpocząć, bo zwariujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.07.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 u nas padało w nocy, padało w dzień, ale już znowu jest sucho...i duszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts