Ew-ka 22.07.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć Ew-ka, niezawodna czasem zawodze ...... e... nie pamiętam raczej nie słyszałeś ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 ale w twoim domu stoi piekny wypoczynek będziesz mieć taki sam??? juz mam dlaczego jeszcze go nie widziałam ??? bo jakos nie mam czasu porzadku z fotkami zrobic i porzadny album, ale obiecuje ze znajde chwile i sie wezme i pochwale sie nie tylko wypoczynkiem, ale i kominkiem i calym domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.07.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 a jaki kolor ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 a jaki kolor ?? nie wiem jak fachowa sie nazywa ale cos takiego jak twoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.07.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć Ew-ka, niezawodna czasem zawodze ...... e... nie pamiętam raczej nie słyszałeś ........ no tak, tu tylko wzrokiem operujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć Ew-ka, niezawodna czasem zawodze ...... e... nie pamiętam raczej nie słyszałeś ........ no tak, tu tylko wzrokiem operujemy bo meszczyzni to wogole sa wzrokowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.07.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć Ew-ka, niezawodna czasem zawodze ...... e... nie pamiętam raczej nie słyszałeś ........ no tak, tu tylko wzrokiem operujemy bo meszczyzni to wogole sa wzrokowcami .... i tylko się za ..... oglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.07.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 zasypiam,oczka mi się kleją....literki rozmywaaaaają........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć Ew-ka, niezawodna czasem zawodze ...... e... nie pamiętam raczej nie słyszałeś ........ no tak, tu tylko wzrokiem operujemy bo meszczyzni to wogole sa wzrokowcami .... i tylko się za ..... oglądają ano ogladaja:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.07.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 opowiedziałabym Wam mój ulubiony dowcip o mężczyznach , ale jest późno i nie chce mi sie tyyyle pisać więc jak sie spotkamy w realu -to Wam z ogromną przyjemnoscią opowiem ( a potrafie opowiadać dowcipy ) a prpos w realu ......przypomniał mi sie dowcip na gg chłopak pisze do dziewczyny -może spotkamy sie w realu ??? na co dziewczę odpowiada - u nas jest tylko Biedronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 opowiedziałabym Wam mój ulubiony dowcip o mężczyznach , ale jest późno i nie chce mi sie tyyyle pisać więc jak sie spotkamy w realu -to Wam z ogromną przyjemnoscią opowiem ( a potrafie opowiadać dowcipy ) a prpos w realu ......przypomniał mi sie dowcip na gg chłopak pisze do dziewczyny -może spotkamy sie w realu ??? na co dziewczę odpowiada - u nas jest tylko Biedronka i tym milym akcentem zakonczed dzisiejszy dzien na RW i powiem wszystkim DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.07.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 opowiedziałabym Wam mój ulubiony dowcip o mężczyznach , ale jest późno i nie chce mi sie tyyyle pisać więc jak sie spotkamy w realu -to Wam z ogromną przyjemnoscią opowiem ( a potrafie opowiadać dowcipy ) a prpos w realu ......przypomniał mi sie dowcip na gg chłopak pisze do dziewczyny -może spotkamy sie w realu ??? na co dziewczę odpowiada - u nas jest tylko Biedronka czekam z niecierpliwoscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.07.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 DOBRANOC pchły na noc ....karaluchy pod poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.07.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Jacuś -GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.07.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 to ja też DOBRANOC powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.07.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 juytro wczesnie wstaje ,bo jedziemy o 7,oo popływać ....niedaleko nas jest super jeziorko w środku lasu ....cudnie i cicho pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.07.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 juytro wczesnie wstaje ,bo jedziemy o 7,oo popływać ....niedaleko nas jest super jeziorko w środku lasu ....cudnie i cicho pa pa miłego dnia pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2006 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 dzien dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2006 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 zycze wam kochani cudownej niedzieli jade szalec na karuzelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Miłego dzionka wszystkim bywalcom RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts