Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Dobry wieczorek :lol:

Jest tu jeszcze ktoś? :wink:

no witaj

okna pomyte ?

Hehe :lol:

Zostało kuchenne z jednej strony (z zewnątrz), bo mam nieotwieralne a mąż zabrał wszystkie drabiny na montaż. Nawet się zobowiązał, że jutro sam skończy :lol:

Masakra mycie okien w taką pogodę :-?

Nigdy więcej 8)

Jak tam ząbki u pociechy ??

A wyrastają, dziękuję :wink:

Jedynki już na wierzchu, teraz idą dwójki (dolne, oczywiście).

Szybko to się dzieje, acz kurka - intensywnie :roll: :wink:

a żel stosowalas? Mojej gabrysi wyszedl 1 a potem drugi a potem 11 ! na raz i pierwsze 2 troche mnie za nos podgryzala :) , a potem bez bulu, ale miala odczyn zapalny na pupce i to wlasnie od tego

Jak tam ząbki u pociechy ??

A wyrastają, dziękuję :wink:

Jedynki już na wierzchu, teraz idą dwójki (dolne, oczywiście).

Szybko to się dzieje, acz kurka - intensywnie :roll: :wink:

a żel stosowalas? Mojej gabrysi wyszedl 1 a potem drugi a potem 11 ! na raz i pierwsze 2 troche mnie za nos podgryzala :) , a potem bez bulu, ale miala odczyn zapalny na pupce i to wlasnie od tego

Tak. Mam Dentinox-Gel i fajnie działa. Trzy razy dziennie wystarczają i - odpukać - chyba wszystko, czyli zachowanie Pawła - wraca do normy. Wczoraj i dziś nawet normalnie zasnął, w nocy też nie ma zadnych ekscesów. Chyba przeżyjemy jakoś ten kataklizm :wink:

ile dokladnie miesiecy ma Pawelek?

Hmm...

Licząc, że już mamy piątek 28 lipca - 5 miesięcy i 3 dni :lol:

O rany mały kruszynek, taki fajniutki wszystko ma nówke jeszcze to pamietam i zawsze bede Gabrysia ma 2 lata 8 miesiecy i 5 dni ale to juz mala kokietka pieknie mówi i jest bardzo samodzielna idzie do przedszkola od wrzesnia :D

ile dokladnie miesiecy ma Pawelek?

Hmm...

Licząc, że już mamy piątek 28 lipca - 5 miesięcy i 3 dni :lol:

O rany mały kruszynek, taki fajniutki wszystko ma nówke jeszcze to pamietam i zawsze bede Gabrysia ma 2 lata 8 miesiecy i 5 dni ale to juz mala kokietka pieknie mówi i jest bardzo samodzielna idzie do przedszkola od wrzesnia :D

Mały jak mały :roll: :wink:

Ale racja - cudny jest, teraz zwłaszcza. Już kontaktowy, zaczynają się humorki, chichotanie, cudne uśmiechy, przytulanie, ale jeszzce wciąż tak słodko "niemowlęcy" :wink:

A Twoja panienka to już duża dziewczynka! :lol:

Czas dociekliwych pytań chyba teraz przed Tobą :lol:

Oj chyba tak :roll: . Wychowanie Gabrysi zawdzieczam mojej mamie bo pilnowala jej przez 2,5 roku, a dodam że 4 lata temu przeszlana emeryture po 35 latach nauczania początkowego tak że naprawde nauczyla ja plynnie i poprawnie mówic (oglądac M jak milosc, pierwszą milosc itp tez :D )