kze 31.07.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 To musisz powysyłać troszkę cv internetem i poszukać na topjobs, jobpilot, topjobs.pl itp... Wiesz, poroznosiłam i powysyłałam cv, ale w moim "zawodzie" i z moim wykształceniem będę podnosiła kwalifikacje przez kolejne 15 lat, zeby wreszcie znaleźć ciekawą pracę A jak u Was z pogodą? Bo ja juz nie mogę wytrzymać upałów. Jak się boję burzy, tak teraz na nią czekam z utęsknieniem. A jaki Ty masz zawód? Myślę, że zawsze coś mozna znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Za kwadrans mój dzień pracy dobiegnie końca http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a040.gif Mówię papatki i polecam głosowanie w ANKIECIE To super, że tak wczesnie kończysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.07.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 krzys wyslalam ci pw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Dzięki. Sylvia1 - skąd miałaś moje zdjęcie... hihihihih ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Pewnie koniec strony, że mało osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Pewnie koniec strony, że mało osób... >????? kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Hejka co u was słychać? ja się byczę na urlopiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ile do konca?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ew-ka superowo wyglądasz jak zawsze kasztanko ogrrrrromne gratulacje z powodu przeprowadzki jak Piotrusiowi mieszka się w nowym domku? kze gratuluję fajowej oferty pracy oby ci się tam lepiej pracowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ile do konca?> nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.07.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 premium z ciekawosci jaki wykonujesz zawód? We wrześniu stanę się mgr glottodydaktyki i nauczania zintegrowanego W czasie studiów byłam wychowawczynią na koloniach (i nadal mam zamiar być) , panią przedszkolanką i nauczycielką angielskiego u sześciolatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.07.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jeszcze raz dzięki za gratulacje. Nowe wyzwania - jak ich nie ma to za duża stagnacja sie robi.. Tez uważam trzeba do przodu. Bo inaczej to nie ma szansy na zdobycie odpowiedniego doswiadczenia.. A jakby robić w kółko to samo to potem można obudzić się z reką w nocniku... KTO NIE RYZYKUJE W KOZIE NIE SIEDZI idź na całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Hejka co u was słychać? ja się byczę na urlopiku hohohoh super a gdzie jestes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.07.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ew-ka superowo wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Hejka co u was słychać? ja się byczę na urlopiku hohohoh super a gdzie jestes?? dzisiaj w domu wczoraj wrócilismy znad jeziora a niedługo wyjazd nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.07.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ja się byczę na urlopiku a ja w pracy ...też sie byczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ew-ka superowo wyglądasz jak zawsze kasztanko ogrrrrromne gratulacje z powodu przeprowadzki jak Piotrusiowi mieszka się w nowym domku? kze gratuluję fajowej oferty pracy oby ci się tam lepiej pracowało ahhh Piotrus jest bardzio szczelsiwy i podoba mu sie baaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ew-ka superowo wyglądasz jak zawsze kasztanko ogrrrrromne gratulacje z powodu przeprowadzki jak Piotrusiowi mieszka się w nowym domku? kze gratuluję fajowej oferty pracy oby ci się tam lepiej pracowało Dzięki. Tez mam taka nadzieje. A Tobie gratuluję urlopu!! Urlop to bardzo przyjemny czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.07.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 premium z ciekawosci jaki wykonujesz zawód? We wrześniu stanę się mgr glottodydaktyki i nauczania zintegrowanego W czasie studiów byłam wychowawczynią na koloniach (i nadal mam zamiar być) , panią przedszkolanką i nauczycielką angielskiego u sześciolatków. co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts