Funia 09.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hejka środowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, a skąd Ci się ta wzorowa żona wzięła? Ja po prostu wolę się pomęczyć i mieć swoje niż kupować takie rzeczy. Smaku swojskich dżemów nic nie zastąpi, a jakie dobre w tortach! Nie mówiąc o naleśnikach z serkiem waniliowym i dżemem z czarnej porzeczki - MNIAM Zresztą mój mąż akurat jakoś słabo docenia te wypociny Nie lubi słodyczy?? Wręcz przeciwnie, potrafi zawartość całego takiego słoiczka zjeść łyżeczką na raz Ale w sumie jest powściągliwy w wyrażaniu zadowolenia z tego, że w spiżarni stoją słoiczki pełne a nie puste Przyzwyczaił sie do dobrego i tyle... Nie ma co narzekać. Jesli zdjada tyle naraz to mu smakuje. I jest to wyrażenie wdzięczności. My faceci tak pokazujemy że coś jest dobre.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hejka środowa Co słychać Funia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 kze mam wiecej fotek naprawde bedzie z czego sie smiac na starosc To dawaj, dawaj!!! no cos ty kze uznacie mnie za stunieta i bede musiala forum zmienic wyslalam wczoraj bratu fotki i ochrzanil moje dzieciaki,ze maja mu dawac cynk,jak matka robi swoje specjaly,bo on tez lubi moj farsz i nie oddalby go tak latwo jak oni ale tak poza tym jestesmy normalna rodzina Ale ja nie powiedziałem, że rodzina nienormalna, tylko chciałem obejrzeć więcej takich fotek dokumentujacych walkę. A w temacie dokumentacji walki (lub czegoś innego). To kto robił te zdjęcia? foty robil inny dzieciak (ten ,ktory wykradl farsz,ale niestety zostal on odebrany przez innego ) zadzwonilam do ojca,ze dzieci farszu nie chca oddac,a on im na to:......"schowajcie troche dla mnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Wystawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Funia,czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Aniu,gratki (mialas dac znak ) to zalacznik do twych planow http://www.gustowna.pl/img/tn-107-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Wystawiam Gratki, gratki!!! Za piekna wystawkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, a skąd Ci się ta wzorowa żona wzięła? Ja po prostu wolę się pomęczyć i mieć swoje niż kupować takie rzeczy. Smaku swojskich dżemów nic nie zastąpi, a jakie dobre w tortach! Nie mówiąc o naleśnikach z serkiem waniliowym i dżemem z czarnej porzeczki - MNIAM Zresztą mój mąż akurat jakoś słabo docenia te wypociny Nie lubi słodyczy?? Wręcz przeciwnie, potrafi zawartość całego takiego słoiczka zjeść łyżeczką na raz Ale w sumie jest powściągliwy w wyrażaniu zadowolenia z tego, że w spiżarni stoją słoiczki pełne a nie puste Przyzwyczaił sie do dobrego i tyle... Nie ma co narzekać. Jesli zdjada tyle naraz to mu smakuje. I jest to wyrażenie wdzięczności. My faceci tak pokazujemy że coś jest dobre.. No tak, Wy przecież inni jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, wybacz, ale pod koniec zawsze jest takie tempo dzięki za gatki Wypchnęłaś mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, a skąd Ci się ta wzorowa żona wzięła? Ja po prostu wolę się pomęczyć i mieć swoje niż kupować takie rzeczy. Smaku swojskich dżemów nic nie zastąpi, a jakie dobre w tortach! Nie mówiąc o naleśnikach z serkiem waniliowym i dżemem z czarnej porzeczki - MNIAM Zresztą mój mąż akurat jakoś słabo docenia te wypociny Nie lubi słodyczy?? Wręcz przeciwnie, potrafi zawartość całego takiego słoiczka zjeść łyżeczką na raz Ale w sumie jest powściągliwy w wyrażaniu zadowolenia z tego, że w spiżarni stoją słoiczki pełne a nie puste Przyzwyczaił sie do dobrego i tyle... Nie ma co narzekać. Jesli zdjada tyle naraz to mu smakuje. I jest to wyrażenie wdzięczności. My faceci tak pokazujemy że coś jest dobre.. No tak, Wy przecież inni jesteście My przeciez z Marsa, a Wy z Wenus... Facet jak raz powie, że mu smakuje to potem nie powtarza tego. Po co? Przeciez to już kiedyś powiedział, a teraz zajadając sie daje do zrozumienia, ze mu smakuje i .. prosi o więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, wybacz, ale pod koniec zawsze jest takie tempo dzięki za gatki Wypchnęłaś mnie! Chyba wepchnęła Ci punkta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, a skąd Ci się ta wzorowa żona wzięła? Ja po prostu wolę się pomęczyć i mieć swoje niż kupować takie rzeczy. Smaku swojskich dżemów nic nie zastąpi, a jakie dobre w tortach! Nie mówiąc o naleśnikach z serkiem waniliowym i dżemem z czarnej porzeczki - MNIAM Zresztą mój mąż akurat jakoś słabo docenia te wypociny Nie lubi słodyczy?? Wręcz przeciwnie, potrafi zawartość całego takiego słoiczka zjeść łyżeczką na raz Ale w sumie jest powściągliwy w wyrażaniu zadowolenia z tego, że w spiżarni stoją słoiczki pełne a nie puste Przyzwyczaił sie do dobrego i tyle... Nie ma co narzekać. Jesli zdjada tyle naraz to mu smakuje. I jest to wyrażenie wdzięczności. My faceci tak pokazujemy że coś jest dobre.. No tak, Wy przecież inni jesteście My przeciez z Marsa, a Wy z Wenus... Facet jak raz powie, że mu smakuje to potem nie powtarza tego. Po co? Przeciez to już kiedyś powiedział, a teraz zajadając sie daje do zrozumienia, ze mu smakuje i .. prosi o więcej.. ciekawe jaka bylaby wasza reacja,gdyby idac za waszym przykladem kobieta raz zrobi dzemik,pokaze,ze potrafi i potem tego nie powtarza .Po co?zeby jej nikt nie chwalil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, wybacz, ale pod koniec zawsze jest takie tempo dzięki za gatki Wypchnęłaś mnie! udalo ci sie to najwazniesze po co mi stres,ze mnie nie lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 274 2. inż. Mamoń - 246 3. SławekD-żonka - 185 4. kze - 133 5. Joanna i Janusz - 132 6. Whisper - 119 7. verunia - 111 8. Kasztanka - 91 9. Majka - 83 10. maksiu - 80 11. fizyk - 79 12. Olkalybowa - 76 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 40 17. andrzejka- 37 18. Moniś, Aga J.G - 36 20. facio -35 21. markus_gdynia - 29 22. Jezier, zaba_gonia 27 24. Nefer - 21 25. Trini, marcel2000 - 20 27. Witos, andre59, ew-ka- 19 30. Funia - 18 31. Ania Wiśniewska - 17 32. Sylvia1 - 15 33. Agniesia, tola - 14 35. joola - 13 36. Jane, karolka - 10 38. Wojty, kasia64 - 9 40. kolia, Zielonooka - 7 42. Januszz, tabaluga1, duende, frosch - 6 44. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5 49. Ewuś, jamles- 4 50. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 55. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, gawel - 2 60. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1 STRESZCZONKO Stronkę rozpoczęła Olka a zakończyła frosch. Było o rodzinnych scenach dantejskich u frosch, w ogóle tak jakoś o życiu rodzinnym było... A - wieczorem będzie impreza z okazji 6 tysięcy Olki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ja to znowu pojawiam sie po dkoniec strony - a gdyby tak choć raz na początek Gratki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ogórki przyjechały, to ja się żegnam tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.08.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Wystawiam gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 mykam do pracy milego klikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, a skąd Ci się ta wzorowa żona wzięła? Ja po prostu wolę się pomęczyć i mieć swoje niż kupować takie rzeczy. Smaku swojskich dżemów nic nie zastąpi, a jakie dobre w tortach! Nie mówiąc o naleśnikach z serkiem waniliowym i dżemem z czarnej porzeczki - MNIAM Zresztą mój mąż akurat jakoś słabo docenia te wypociny Nie lubi słodyczy?? Wręcz przeciwnie, potrafi zawartość całego takiego słoiczka zjeść łyżeczką na raz Ale w sumie jest powściągliwy w wyrażaniu zadowolenia z tego, że w spiżarni stoją słoiczki pełne a nie puste Przyzwyczaił sie do dobrego i tyle... Nie ma co narzekać. Jesli zdjada tyle naraz to mu smakuje. I jest to wyrażenie wdzięczności. My faceci tak pokazujemy że coś jest dobre.. No tak, Wy przecież inni jesteście My przeciez z Marsa, a Wy z Wenus... Facet jak raz powie, że mu smakuje to potem nie powtarza tego. Po co? Przeciez to już kiedyś powiedział, a teraz zajadając sie daje do zrozumienia, ze mu smakuje i .. prosi o więcej.. ciekawe jaka bylaby wasza reacja,gdyby idac za waszym przykladem kobieta raz zrobi dzemik,pokaze,ze potrafi i potem tego nie powtarza .Po co?zeby jej nikt nie chwalil? No fakt, ale wtedy nie byłoby teoretycznej okazji do pochwalenia kobiet.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts