zaba_gonia 16.08.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Dobry wieczór DEMENTI Niniejszym dementuję wszystkie doniesienia jakobym siedział w galhotach. Siedzę sobie normalnie w miarę kompletnie ubrany. A te z Was miłe Panie, które widzą coś innego powinny sobie na gwałt chłopa poszukać TO DO MNIE????? Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.08.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Dobry wieczór DEMENTI Niniejszym dementuję wszystkie doniesienia jakobym siedział w galhotach. Siedzę sobie normalnie w miarę kompletnie ubrany. A te z Was miłe Panie, które widzą coś innego powinny sobie na gwałt chłopa poszukać TO DO MNIE????? Dzień dobry wszystkim! "w miare kompletnie ubrany".... to znaczy? (jesli nie w galhotach,tzn.bez nich,tak?).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Hejka Środowa Dzis w pracy i cała Wasza A jak można na mnie taką Kasztanke Piotrowną przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witaj Funia Misiowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.08.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 dziendobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.08.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Hejka Środowa Dzis w pracy i cała Wasza A jak można na mnie taką Kasztanke Piotrowną przerobić nie da sie!!!!!!!!!!!!!!!!!przerobic dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witaj Funia Misiowna no niezłe, niezłe Witaj Frosch Czesć Jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.08.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 mozna ewentualnie utworzyc analogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.08.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Hejka Środowa Dzis w pracy i cała Wasza ja też już w pracy melduje się Mońka Tomkowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.08.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 witaj andre monka,bylam wtedy jeszcze mloda moja ciocia mieszka przy ul.Klonowica do piętnastego roku życia tam mieszkałam jaki numer bloku? o kurde ,nie wiem na przeciw sa wiezowce,na lewo jednostka wojskowa a to wiem chyba 14 to ja w tym pierwszym czteropiętrowcu koło samochodówki mieszkałam a jednostki juz nie ma...market teraz tam stoi wiem gdzie kurcze,moze ja cie znam? wszystko możliwe a ciocia ma jakieś dzieci?? może po nich dojdziemy z tamtego bloku to znałam tylko taką fajną Olę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Monka,nie wiem jaki rocznik jestes,bo ja bdb 69,ale moje kuzynostwo starsze ode mnie na lake przed twoim blokiem chodzilam tylko z psem ,a bawilismy sie na trzepaku od strony podworka przed ogrodkami znalam duzo dzieci,ale z tych starszych budynkow poza tym wstyd znalam wiekszosc chlopakow moje kuzynki to Iwona i Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 mozna ewentualnie utworzyc analogie a jak sie ma dwoch synow to co? starszego sie bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Monka,nie wiem jaki rocznik jestes,bo ja bdb 69,ale moje kuzynostwo starsze ode mnie na lake przed twoim blokiem chodzilam tylko z psem ,a bawilismy sie na trzepaku od strony podworka przed ogrodkami znalam duzo dzieci,ale z tych starszych budynkow poza tym wstyd znalam wiekszosc chlopakow moje kuzynki to Iwona i Beata na łące przed blokiem często "niebka" robiłam i na jeżyny chodziłam trzepak też mi nie obcy ale na innym podwórku froszka bardzo dobry ten twój rocznik ja też się w bardzo dobrym urodziłam ...ale ciutkę później Kuzynek niestety nie znam raczej koło tych nowszych bloków się bawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.08.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 mozna ewentualnie utworzyc analogie a jak sie ma dwoch synow to co? starszego sie bierze? a jak się nie ma syna?? ja od męża stworzyłam to chyba nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 hej hej ....tu Ewka Dawidowna .......słoneczko dzisiaj wcześnie wstało i w taki dobrym jest humorze domek posprzątany po wczorajszych gościnkach ...teraz czekam na nowych .....przyjadą przed południem miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 mozna ewentualnie utworzyc analogie a jak sie ma dwoch synow to co? starszego sie bierze? NO ja właśnie nie mam syna a zostałam ochrzczona Funia Misiowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 mozna ewentualnie utworzyc analogie a jak sie ma dwoch synow to co? starszego sie bierze? NO ja właśnie nie mam syna a zostałam ochrzczona Funia Misiowna z braku laku (syna czytaj ) i maz dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 hej hej ....tu Ewka Dawidowna .......słoneczko dzisiaj wcześnie wstało i w taki dobrym jest humorze domek posprzątany po wczorajszych gościnkach ...teraz czekam na nowych .....przyjadą przed południem miłego dnia witaj ew-unia ciesze sie ,ze nastroj twoj wspanialy masz dni otwartych drzwi? zycze cudownego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts