premiumpremium 16.08.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Wkupiam się w Wasze łaski... Proszę. Ruskie z cebulką i "ciućkami" Dużo zrobiłam, dla każdego starczy! (jakby zabrakło, to w kawiarni też jest solidna porcja ) http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3471657_348.ts1155716521464.jpg http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3471659_348.ts1155716527680.jpg SMACZNEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 pobieznie poskakalam po wątkach ogłaszam, że nie jestem uzalezniona od forum, od piątku godz. 18sta, do środy godz. 09.30 nie włączyłam w domu komputera Bardzo bolało???? Witam tych, których nie witałam Żaba Kamilo-Kubowna się kłania właściwie nie bolało. Kupe gości miałam Ale gdyby gości nie było to bez kompa być dała radę? dałabym. - pracuje w ogrodzie - czytam zaległe książki i gazety - rozwiązuje jolki - spię na leżaku ale goscie sa zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.08.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 pobieznie poskakalam po wątkach ogłaszam, że nie jestem uzalezniona od forum, od piątku godz. 18sta, do środy godz. 09.30 nie włączyłam w domu komputera Bardzo bolało???? Witam tych, których nie witałam Żaba Kamilo-Kubowna się kłania właściwie nie bolało. Kupe gości miałam Ale gdyby gości nie było to bez kompa być dała radę? dałabym. - pracuje w ogrodzie - czytam zaległe książki i gazety - rozwiązuje jolki - spię na leżaku ale goscie sa zawsze taaa trza byc twardym a nie mietkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 pobieznie poskakalam po wątkach ogłaszam, że nie jestem uzalezniona od forum, od piątku godz. 18sta, do środy godz. 09.30 nie włączyłam w domu komputera Bardzo bolało???? Witam tych, których nie witałam Żaba Kamilo-Kubowna się kłania właściwie nie bolało. Kupe gości miałam Ale gdyby gości nie było to bez kompa być dała radę? dałabym. - pracuje w ogrodzie - czytam zaległe książki i gazety - rozwiązuje jolki - spię na leżaku ale goscie sa zawsze taaa trza byc twardym a nie mietkim No trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.08.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Wkupiam się w Wasze łaski... Proszę. Ruskie z cebulką i "ciućkami" Dużo zrobiłam, dla każdego starczy! (jakby zabrakło, to w kawiarni też jest solidna porcja ) SMACZNEGO! No no, pyszności, a ciućki - to jak mniemam skrzyczki zwane też skwarkami? I tym smacznym akcentem mówię do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.08.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Wkupiam się w Wasze łaski... Proszę. Ruskie z cebulką i "ciućkami" Dużo zrobiłam, dla każdego starczy! (jakby zabrakło, to w kawiarni też jest solidna porcja ) http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3471657_348.ts1155716521464.jpg http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3471659_348.ts1155716527680.jpg SMACZNEGO! ale się znecasz ..dziewczyno ...nade mną ......zaśliniłam juz całe biurko a kiszki marsza mi grają na potęgę ale pychotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 o premiumpremium poczestowalam sie pierogami .................pycha dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.08.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witam popołudniową zmianę Wpadłam na momencik , porywam troszkę pierożków i dalej do pracy . Mniam , mniam , pp , pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 o rany ślinotok w pełni prosze o podesłanie paru ................ nastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.08.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Majka mam pytanko dam nam dopiekł Bałtyk że marzą nam sie wakacje za rok jak kasa będize gdzies gdzie jest ciepło. co byś polecała dla rodziny z dziecmi które uwielbiają piasek i budowle z niego? no i zeby ciepło było ze o niskich cenach nie wspomnę.. (wiem tak tylko w erze, ale moze?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 zobaczcie,co ew-ka pokazuje w swoim dzienniku szukam oczu na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.08.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 masz rację ......ja sama moje niedawno odnalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.08.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Się witam Ew-ka przez te twoje zdjęcia muszę się znowu wziąć za ogrod, a tak fajnie było poleniuchować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.08.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Pierogow też całe wieki nie robiłam, ostatnio na imieniny dostałam od kolażanki nawet stolnicę, ale stoi sobie nietknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.08.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Dzięki za gratki Komu obiecałem, że jeszcze w sierpniu będę w pierwszej 10-tce??? kurde, kurde, zaraz mnie przegoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.08.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Pierogow też całe wieki nie robiłam, ostatnio na imieniny dostałam od kolażanki nawet stolnicę, ale stoi sobie nietknięta a ja dzisiaj wydałam polecenie służbowe mojemu pracownikowi Przemkowi ( ma 25 lat) ......na piątek wykonać 50 pierogów ruskich ......robi takie ,że palce lizać zrobił mi na Wigilię -rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.08.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 naprawdę ne ma nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 masz rację ......ja sama moje niedawno odnalazłam ja bezpowrotnie osleplam teraz oczami wyobrazni siedze u mnie na tarasie za x lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.08.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Pierogow też całe wieki nie robiłam, ostatnio na imieniny dostałam od kolażanki nawet stolnicę, ale stoi sobie nietknięta a ja dzisiaj wydałam polecenie służbowe mojemu pracownikowi Przemkowi ( ma 25 lat) ......na piątek wykonać 50 pierogów ruskich ......robi takie ,że palce lizać zrobił mi na Wigilię -rewelacyjne Wydałabym też takie polecenie mojej asystence, ale zaciążyła i nie mam serca jej katować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Pierogow też całe wieki nie robiłam, ostatnio na imieniny dostałam od kolażanki nawet stolnicę, ale stoi sobie nietknięta a ja dzisiaj wydałam polecenie służbowe mojemu pracownikowi Przemkowi ( ma 25 lat) ......na piątek wykonać 50 pierogów ruskich ......robi takie ,że palce lizać zrobił mi na Wigilię -rewelacyjne jestes okropna szefowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts