kze 18.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Fizyk, jak Fizula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Fizyk, jak Fizula? Dzisiaj zrobi sobie badanie. Popołudniu będą wyniki. Zobaczymy. Sama - czuje się dobrze (oczywiście to pojęcie względne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Fizyk, jak Fizula? Dzisiaj zrobi sobie badanie. Popołudniu będą wyniki. Zobaczymy. Sama - czuje się dobrze (oczywiście to pojęcie względne). musi być dobrze, bo my tu wszyscy kciuki trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Skoro czuje sie dobrze, to wszystko powinno być OK. Razem z Funia trzymamy kciuki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Skoro czuje sie dobrze, to wszystko powinno być OK. Razem z Funia trzymamy kciuki.. i ja i ja z dziewczynami też trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 hejka piątkowa kurcze wczoraj ściagnęła z netu jakiś syf i teraz nie chce mi się dac usunąć - gdzie znajde madrego? masz hijack"a? jak nie, to zacznij od zainstalowania , np stąd http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=730&t=55 potem skopiuj "logi" i wklej na forum komputerowe. walcz, póki jeszcze komp działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Skoro czuje sie dobrze, to wszystko powinno być OK. Razem z Funia trzymamy kciuki.. i ja i ja z dziewczynami też trzymamy To już jest nas troje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.08.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Skoro czuje sie dobrze, to wszystko powinno być OK. Razem z Funia trzymamy kciuki.. i ja i ja z dziewczynami też trzymamy To już jest nas troje... To ja też trzymam mocno!!! http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/3d/138.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Skoro czuje sie dobrze, to wszystko powinno być OK. Razem z Funia trzymamy kciuki.. i ja i ja z dziewczynami też trzymamy To już jest nas troje... To ja też trzymam mocno!!! http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/3d/138.gif Tylko czworo?? A gdzie reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.08.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Skoro czuje sie dobrze, to wszystko powinno być OK. Razem z Funia trzymamy kciuki.. i ja i ja z dziewczynami też trzymamy To już jest nas troje... To ja też trzymam mocno!!! http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/3d/138.gif Tylko czworo?? A gdzie reszta? ja siedzę po cichu i też trzymam cześć wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 No to Fizula nie ma wyjścia musi się czuć dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ja też trzymam, wirtualnie, z zacisnietymi kciukami ciężko sie pisze na klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 No to już niezła gromadka trzyma kciuki, więc Fizula na pewno da radę i bedzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ja też trzymam kciuki - oczywiście oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Znowu ja przyszłam, to reszta sobie poszła a chciałam tylko napisać, że kończę z wklejaniem fotek do albumu i tego na forum i na photosite, mam już dosyć podglądactwa - i choć to było stworzone by sobie pooglądać - to nie w ten sposób, w jaki to się rozwinęło. Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Znowu ja przyszłam, to reszta sobie poszła a chciałam tylko napisać, że kończę z wklejaniem fotek do albumu i tego na forum i na photosite, mam już dosyć podglądactwa - i choć to było stworzone by sobie pooglądać - to nie w ten sposób, w jaki to się rozwinęło. Trudno. eee Kasiu jakaś ściema ja u Ciebbie byłam a tam żadnych nowych fotek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Znowu ja przyszłam, to reszta sobie poszła a chciałam tylko napisać, że kończę z wklejaniem fotek do albumu i tego na forum i na photosite, mam już dosyć podglądactwa - i choć to było stworzone by sobie pooglądać - to nie w ten sposób, w jaki to się rozwinęło. Trudno. znaczy, co się stało? i kto Ci dopiekł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Fotek nie ma nowych i nie będzie, nikt mi nie dopiekł, ale wiemy ze Sławkiem, że są 'podglądacze' bezpośrednio w naszym otoczeniu, czytają forum, oglądają album, a potem dowiadujemy się o różnych rzeczach od jeszcze innych osób - ja wiem, że to internet, że to wszystko publiczne, ale i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Dzięki za wszystkie kciuki FIza zrobiła badanie - wyniki będą po 16-tej dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Generalnie to jestem na szkoleniu. Wpadłem na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts