Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Fotek nie ma nowych i nie będzie, nikt mi nie dopiekł, ale wiemy ze Sławkiem, że są 'podglądacze' bezpośrednio w naszym otoczeniu, czytają forum, oglądają album, a potem dowiadujemy się o różnych rzeczach od jeszcze innych osób - ja wiem, że to internet, że to wszystko publiczne, ale i tak :(

jedna z moich "lubuskich" znajomych choć zbudowali piękny dom - to nie pisała dziennika - włąśnie z obawy przez podglądachami

a wsród nich wścibskie przypadki to najmniejsze zło

przcież to forum mogą też czytywać złodzieje :cry:

a dzięki naszym wpisom nie tylko znają projekty domów - czyli wiedzą jak się poruszać, gdzie spimy itp

ale też np. jak nasze domy wygladają w srodku - czyli co warto ukraść

i np. kto jeszcze nie załozył systemu alarmowego bo brakłokasy, a czyj pies choć wygląda jak brytan jest łasy na parówki i potulny jak baranek

to ta smutna część forum :cry:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Co prawda miło mi było poprzytulać sie do Majki na jednym miejscu, ale teraz idę do Kasztanki :lol:

Dzięki za gratki :wink:

Nefer jak głowa??

Nieco better - ale mogło by być lepiej :cry:

Chyba zaraz sobie pójdę do domku z tej roboty.

Napisz koniecznie jak dostaniesz wyniki - i pocałuj Żonkę w nocha ode mnie...:)

Nefer :roll:

masz cos z glowa? :o

Ano łeb mnie napier.....od wczoraj :cry:

mnie siekierokawa pomaga (mam jednak szeczescie miec tego typu bol raz na........kila lat :roll: )

tabletki nie pomagaja?

jak ci nie przejdzie,marsz do lekarza!!!!!!!! :evil:

JAKAŚ ŚWINIA ZROBIŁA KUKU ????????

NIECH SOBIE ŚWIANIA IDZIE NA INNE FORUM I TU NIE PODGLĄDA !!!!!!!!

A o co w ogóle chodzi? Bo ja np. rzadko tu zaglądam, ale poczułam się jakoś nieswojo... :roll:

chodzi o niezarejestrowanych uzytkowników forum. którzy czytaja o swoich sasiadach i potem w okolicy komentują :roll:

Sloneczko, jak Ty wchodzisz na watki, które sie nie otwierają? Bo ja nie potrafię w żaden sposób :-?

chodzi o niezarejestrowanych uzytkowników forum. którzy czytaja o swoich sasiadach i potem w okolicy komentują :roll:

A to faktycznie, niemiło mieć takich sąsiadów :(

Sloneczko, jak Ty wchodzisz na watki, które sie nie otwierają? Bo ja nie potrafię w żaden sposób :-?

Jest dzisiaj kilka wątków, w których coś się zepsuło.

Próbuję klikać w poprzednie strony i zawsze któraś jest tą naświeższą i przez nią wchodzę :)

Fotek nie ma nowych i nie będzie, nikt mi nie dopiekł, ale wiemy ze Sławkiem, że są 'podglądacze' bezpośrednio w naszym otoczeniu, czytają forum, oglądają album, a potem dowiadujemy się o różnych rzeczach od jeszcze innych osób - ja wiem, że to internet, że to wszystko publiczne, ale i tak :(

JAKAŚ ŚWINIA ZROBIŁA KUKU ????????

NIECH SOBIE ŚWIANIA IDZIE NA INNE FORUM I TU NIE PODGLĄDA !!!!!!!!

No.

To sobie ulżyłam.

Buziaczki :):)

trzymam z Nefer i postuluje o wyeliminowanie swiniowatego goscia z forum :evil: :evil: :evil:

Nie wiem co za klienta i co dokładnie zrobiła, ale w ciemno trzymam za Kasią. 8)

PS

Nie należy widać za duzo pokazywać na zdjęciach. Ja ostatnio bardzo selekcjonuję swoje zdjecia i pokazuje tylko to co jest niegroźne i na wszelki wypadek nie podaję szczegółów alarmu, zabezpieczeń, ubezpieczeń, co ewentualnie trzymam itp.. :roll:

Nie należy widać za duzo pokazywać na zdjęciach. Ja ostatnio bardzo selekcjonuję swoje zdjecia i pokazuje tylko to co jest niegroźne i na wszelki wypadek nie podaję szczegółów alarmu, zabezpieczeń, ubezpieczeń, co ewentualnie trzymam itp.. :roll:

Kze, wystarczy obok zdjęć albumowych pokazać jakiego ma się psa :D

Ja np. mam takiego pieszczoszka:

http://img310.imageshack.us/img310/7676/monster9vl.jpghttp://img402.imageshack.us/img402/9655/monstermaj055ho.jpg

http://img131.imageshack.us/img131/5997/hot4rh.gif