Funia 18.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Fotek nie ma nowych i nie będzie, nikt mi nie dopiekł, ale wiemy ze Sławkiem, że są 'podglądacze' bezpośrednio w naszym otoczeniu, czytają forum, oglądają album, a potem dowiadujemy się o różnych rzeczach od jeszcze innych osób - ja wiem, że to internet, że to wszystko publiczne, ale i tak jedna z moich "lubuskich" znajomych choć zbudowali piękny dom - to nie pisała dziennika - włąśnie z obawy przez podglądachami a wsród nich wścibskie przypadki to najmniejsze zło przcież to forum mogą też czytywać złodzieje a dzięki naszym wpisom nie tylko znają projekty domów - czyli wiedzą jak się poruszać, gdzie spimy itp ale też np. jak nasze domy wygladają w srodku - czyli co warto ukraść i np. kto jeszcze nie załozył systemu alarmowego bo brakłokasy, a czyj pies choć wygląda jak brytan jest łasy na parówki i potulny jak baranek to ta smutna część forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Co prawda miło mi było poprzytulać sie do Majki na jednym miejscu, ale teraz idę do Kasztanki Dzięki za gratki Nefer jak głowa?? Nieco better - ale mogło by być lepiej Chyba zaraz sobie pójdę do domku z tej roboty. Napisz koniecznie jak dostaniesz wyniki - i pocałuj Żonkę w nocha ode mnie... Nefer masz cos z glowa? Ano łeb mnie napier.....od wczoraj mnie siekierokawa pomaga (mam jednak szeczescie miec tego typu bol raz na........kila lat ) tabletki nie pomagaja? jak ci nie przejdzie,marsz do lekarza!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 funia,widze,ze sobie poradzilas z nieproszonym gosciem brawo!!!!,dzielna dziewczynka .... a mozeby tak tego swiniarza-podgladacza Kasi usunac w trybie awaryjnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 u mnie i bez fotek i bez albumu sasiedzi sobie radza... tu połażą tam coś usłyszą i się później dopytują o wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Sza, cicho sza, czas na ciszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.08.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 JAKAŚ ŚWINIA ZROBIŁA KUKU ???????? NIECH SOBIE ŚWIANIA IDZIE NA INNE FORUM I TU NIE PODGLĄDA !!!!!!!! A o co w ogóle chodzi? Bo ja np. rzadko tu zaglądam, ale poczułam się jakoś nieswojo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 JAKAŚ ŚWINIA ZROBIŁA KUKU ???????? NIECH SOBIE ŚWIANIA IDZIE NA INNE FORUM I TU NIE PODGLĄDA !!!!!!!! A o co w ogóle chodzi? Bo ja np. rzadko tu zaglądam, ale poczułam się jakoś nieswojo... chodzi o niezarejestrowanych uzytkowników forum. którzy czytaja o swoich sasiadach i potem w okolicy komentują Sloneczko, jak Ty wchodzisz na watki, które sie nie otwierają? Bo ja nie potrafię w żaden sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 fizuś , gatki Już po 16-tej , pisz szybciutko jak tam Fizula ? Jakby co dalej trzymam kciuki A w ogóle to witam wszystkich w to piękne piątkowe popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.08.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 chodzi o niezarejestrowanych uzytkowników forum. którzy czytaja o swoich sasiadach i potem w okolicy komentują A to faktycznie, niemiło mieć takich sąsiadów Sloneczko, jak Ty wchodzisz na watki, które sie nie otwierają? Bo ja nie potrafię w żaden sposób Jest dzisiaj kilka wątków, w których coś się zepsuło. Próbuję klikać w poprzednie strony i zawsze któraś jest tą naświeższą i przez nią wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Fotek nie ma nowych i nie będzie, nikt mi nie dopiekł, ale wiemy ze Sławkiem, że są 'podglądacze' bezpośrednio w naszym otoczeniu, czytają forum, oglądają album, a potem dowiadujemy się o różnych rzeczach od jeszcze innych osób - ja wiem, że to internet, że to wszystko publiczne, ale i tak JAKAŚ ŚWINIA ZROBIŁA KUKU ???????? NIECH SOBIE ŚWIANIA IDZIE NA INNE FORUM I TU NIE PODGLĄDA !!!!!!!! No. To sobie ulżyłam. Buziaczki :) trzymam z Nefer i postuluje o wyeliminowanie swiniowatego goscia z forum Nie wiem co za klienta i co dokładnie zrobiła, ale w ciemno trzymam za Kasią. PS Nie należy widać za duzo pokazywać na zdjęciach. Ja ostatnio bardzo selekcjonuję swoje zdjecia i pokazuje tylko to co jest niegroźne i na wszelki wypadek nie podaję szczegółów alarmu, zabezpieczeń, ubezpieczeń, co ewentualnie trzymam itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 fizuś , gatki Już po 16-tej , pisz szybciutko jak tam Fizula ? Jakby co dalej trzymam kciuki A w ogóle to witam wszystkich w to piękne piątkowe popołudnie No właśnie!! jak Fizula?? PS Do sposotowania w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.08.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Nie należy widać za duzo pokazywać na zdjęciach. Ja ostatnio bardzo selekcjonuję swoje zdjecia i pokazuje tylko to co jest niegroźne i na wszelki wypadek nie podaję szczegółów alarmu, zabezpieczeń, ubezpieczeń, co ewentualnie trzymam itp.. Kze, wystarczy obok zdjęć albumowych pokazać jakiego ma się psa Ja np. mam takiego pieszczoszka: http://img310.imageshack.us/img310/7676/monster9vl.jpghttp://img402.imageshack.us/img402/9655/monstermaj055ho.jpg http://img131.imageshack.us/img131/5997/hot4rh.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 pieszczoszek chyba nie masz niezapowiedzianych gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.08.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 chyba nie masz niezapowiedzianych gości. Mam Pan od gazu wchodzi na odczyt jak do siebie i potem sobie wychodzi. Ale... jakby wjechał rowerem lub co gorsza, konno, chyba by tylko strzępy zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.08.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Hej Rekordziści i PODGLĄDACZE U mnie strrrrraszna burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.08.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Pioruny trzaskają aż miło, nie mogę ich tylko trafić na aparacie , są szybsze niż moj palec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.08.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 chyba lepiej wyłącze kompa , właśnie tak pier....nęło że aż podskoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 A ja widzę ciemność na zachodzie - czyli w Twoim Verunia kierunku.U mnie nie grzmi. Jeszcze.Jeśli chodzi o wyniki Fizy to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ... w ciągu ostatnich dwóch tygodni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ... ale widzę że nikogo nie ma, to napiszę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts