Jajcek 19.08.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Właśnie zabieram się do obiadu Jak kto tu zajrzy, niech mi życzy smacznego Diękuję smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.08.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Teraz sjesta, a potem włażę na drzewo śliwki zrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek a ja mam coś dla smakoszy brdzo dobry likierek otóż kupujemy mleko zagęszczone słodzone w puszce i gotujemy conajmniej trzy godziny na małym ogniu a po ostygnięciu dodajemy pół litra wódki (najlepsza jest Książęca) oczywiście mikserem mieszamy , i mamy pyszny likierek wiem bo sama dziś zrobiłam cztery butelki oj az szkoda, ze z tego gorzówka do sieradza mam tak daleko małż pojechał do Jysku - mają 40% rabatu na meble ogrodowe (dla wtajemniczonych - nieco się rehabilituje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 ciekawe ilu z was jest dziś w pracy????? jaką pogodę macie? u mnie świeci słoneczko i jest przyjemnie ja jestem, a pogoda jak już pisałem - buro u nas pogoda pięęęęękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.08.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 oki już jestem Cześć Funia ano szkoda , ale jest pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.08.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 i cio nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.08.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 ciekawe ilu z was jest dziś w pracy????? jaką pogodę macie? u mnie świeci słoneczko i jest przyjemnie ja jestem, a pogoda jak już pisałem - buro u nas pogoda pięęęęękna a u mnie pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.08.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 witam upalnie i sobotnio .....piekna pogoda .........................................ale to już podobno ostatnie ciepłe dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Czesc Ewcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 calkiem wywialo wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Mnie właśnie przywiało Byłam w ogródku i doglądałam rozprowadzania rur do aut. podlewania . Teraz mogę sobie drinunia zrobić i się relaksować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Mnie właśnie przywiało Byłam w ogródku i doglądałam rozprowadzania rur do aut. podlewania . Teraz mogę sobie drinunia zrobić i się relaksować Tobie to dobrze a ja jeszcze autem musze jechac i o suchym pysku siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek a ja mam coś dla smakoszy brdzo dobry likierek otóż kupujemy mleko zagęszczone słodzone w puszce i gotujemy conajmniej trzy godziny na małym ogniu a po ostygnięciu dodajemy pół litra wódki (najlepsza jest Książęca) oczywiście mikserem mieszamy , i mamy pyszny likierek wiem bo sama dziś zrobiłam cztery butelki oj az szkoda, ze z tego gorzówka do sieradza mam tak daleko małż pojechał do Jysku - mają 40% rabatu na meble ogrodowe (dla wtajemniczonych - nieco się rehabilituje ) no to mamy fajny komplet chyba na razie postoi w jadalni taki pseudo ratan i okrągły stół z blatem zhartowanego szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Bry wieczór Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek a ja mam coś dla smakoszy brdzo dobry likierek otóż kupujemy mleko zagęszczone słodzone w puszce i gotujemy conajmniej trzy godziny na małym ogniu a po ostygnięciu dodajemy pół litra wódki (najlepsza jest Książęca) oczywiście mikserem mieszamy , i mamy pyszny likierek wiem bo sama dziś zrobiłam cztery butelki oj az szkoda, ze z tego gorzówka do sieradza mam tak daleko małż pojechał do Jysku - mają 40% rabatu na meble ogrodowe (dla wtajemniczonych - nieco się rehabilituje ) no to mamy fajny komplet chyba na razie postoi w jadalni taki pseudo ratan i okrągły stół z blatem zhartowanego szkła a czemu pseudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 a czemu pseudo ? bo wygląda jak ratan a w rzeczywistości to jakieś tworzywo przybajmniej w czyszczeniu łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.08.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 a czemu pseudo ? bo wygląda jak ratan a w rzeczywistości to jakieś tworzywo przybajmniej w czyszczeniu łatwiejsze może jakąś fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 tak tak poprosimy foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 a czemu pseudo ? bo wygląda jak ratan a w rzeczywistości to jakieś tworzywo przybajmniej w czyszczeniu łatwiejsze może jakąś fotkę... eeeeeeeeee chłopaki ale macie wymagania zaraz sprawdze na stronie Jyska może jest ulotka i zdjecia do wklejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 a czemu pseudo ? bo wygląda jak ratan a w rzeczywistości to jakieś tworzywo przybajmniej w czyszczeniu łatwiejsze może jakąś fotkę... eeeeeeeeee chłopaki ale macie wymagania zaraz sprawdze na stronie Jyska może jest ulotka i zdjecia do wklejenia widze ze na latwizne idziesz i jakies reklamowki chcesz nam wcisnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts