Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

My w zeszłym roku kupiliśmy w Jysku właśnie fajny komplecik z drewna egzotycznego ( tzw. hard wood ) - stół i 6 krzeseł po bardzo okazyjnej cenie z myślą o tarasie . Do dziś nam służą jako meble do jadalni :lol:

I pewnie do przyszłego roku posłużą . W tym roku upatrzyliśmy sobie u nich leżaki z teaku i też chcieliśmy poczekać do posezonowej obniżki ( która chyba max. wynosiła 50% ) ale że były w obydwu bydgoskich sklepach tylko 4 sztuki nie ryzykowaliśmy i kupiliśmy wcześniej , kiedy obniżka była niższa . Nie żałujemy bo już od przeszło miesiąca możemy się na nich wylegiwać 8) :wink: . Nawet zdarzało nam się drzemnąć wieczorkiem , bo po rozłożeniu spokojnie mogą robić za leżanki .

Funia , jak nie fotka to przynajmniej podaj nazwę , obejrzymy w sklepie :)

Jadę jutro do Biskupina.

Mieszka kto w pobliżu?

Do tego Biskupina koło Żnina ?

To rzut beretem do mnie , jakieś 50km chyba ( jak na złość nie mogę żadnej mapy znaleźć ) . Zobacz ile jest z Biskupina do Bydgoszczy i dodaj jeszcze 10 kilometrów . Droga jest naprawdę prosta więc serdecznie zapraszam :D :D :D

Daj tylko znać :D

A ja bylem z Fizulą w Biskupinie. Spaliśmy w szkole podstawowej przerobionej na schronisko PTTK (chyba z 10 lat temu). Oczywiście zwiedziliśmy Biskupin. A potem kolejką wąskotorową do... (nie pamiętam miejscowości = Andre pewnie mi podpowie). W każdym razie z przerwą w Wenecji (muzeum kolejko i fajne ruiny zamku). Oczywiście przy okazji zwiedizliśmy Gniezno, Toruń i parę innych. We wrześni złapała nas taka burza, że hoho (najpierw schowaliśmy się pod jakimś przejadem kolejowym, ale po kilku piorunach - zmieniliśmy miejsce pobytu na namiot. To były czasy. I większość drogi stopem :D :wink: