fizyk 20.08.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 To faceci zawsze myślą o TYM, jak widać powyżej - hihi Sonika - to przyznaj się o czym myślałaś A raczej nie jesteś facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 raczej nie jestem , no dobra - kto dzisiaj w pracy tak jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzieńdobrywieczór Wróciłam, po dłuuugiej podróży. Zmęczona, ale zachwycona Jak minął weekendzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzieńdobrywieczór Wróciłam, po dłuuugiej podróży. Zmęczona, ale zachwycona Jak minął weekendzik? Witamy, czy byłas TAM gzie ja myślę, że byłaś ? Bo jeśli tak to opowiadaj, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.08.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzieńdobrywieczór Wróciłam, po dłuuugiej podróży. Zmęczona, ale zachwycona Jak minął weekendzik? Cze Pracowiie mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.08.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 A gdzie byłaś. Wiem że jakieś spotkanie było u Toli, czyżby?? Chyba na 100% tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzieńdobrywieczór Wróciłam, po dłuuugiej podróży. Zmęczona, ale zachwycona Jak minął weekendzik? Witamy, czy byłas TAM gzie ja myślę, że byłaś ? Bo jeśli tak to opowiadaj, proszę Chyba tak Co tu opowiadać Mieszkam w baraku a wkoło mam ugór i chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 A gdzie byłaś. Wiem że jakieś spotkanie było u Toli, czyżby?? Chyba na 100% tak Zaszczyt opowiadania jak było pozostawię gospodyni Chyba, że inni zdołowani będą chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.08.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 ECH... Tak sobie mi w moim domku teraz... I po co Ci to było Aniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzieńdobrywieczór Wróciłam, po dłuuugiej podróży. Zmęczona, ale zachwycona Jak minął weekendzik? Witamy, czy byłas TAM gzie ja myślę, że byłaś ? Bo jeśli tak to opowiadaj, proszę Chyba tak Co tu opowiadać Mieszkam w baraku a wkoło mam ugór i chwasty Nie jesteś sama. I jak zaczarowany ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 ECH... Tak sobie mi w moim domku teraz... I po co Ci to było Aniu?? Oj warto było, warto PS. A do jutra chyba mi przejdzie, bo uwielbiam spać w swoim łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzieńdobrywieczór Wróciłam, po dłuuugiej podróży. Zmęczona, ale zachwycona Jak minął weekendzik? Witamy, czy byłas TAM gzie ja myślę, że byłaś ? Bo jeśli tak to opowiadaj, proszę Chyba tak Co tu opowiadać Mieszkam w baraku a wkoło mam ugór i chwasty Nie jesteś sama. I jak zaczarowany ogród? CUDNE oba ogrody! Nie potrafię wybrać, który bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 ECH... Tak sobie mi w moim domku teraz... I po co Ci to było Aniu?? Oj warto było, warto PS. A do jutra chyba mi przejdzie, bo uwielbiam spać w swoim łóżku Ja to nawet łózka jeszcze nie mam - załamka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 ECH... Tak sobie mi w moim domku teraz... I po co Ci to było Aniu?? Oj warto było, warto PS. A do jutra chyba mi przejdzie, bo uwielbiam spać w swoim łóżku Ja to nawet łózka jeszcze nie mam - załamka . Ej, już mi znajduj jakiegoś pocieszyciela Ja sobie podstanawiam - od jutra zdołowanie zamieniam w inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzieńdobrywieczór Wróciłam, po dłuuugiej podróży. Zmęczona, ale zachwycona Jak minął weekendzik? Witamy, czy byłas TAM gzie ja myślę, że byłaś ? Bo jeśli tak to opowiadaj, proszę Chyba tak Co tu opowiadać Mieszkam w baraku a wkoło mam ugór i chwasty Nie jesteś sama. I jak zaczarowany ogród? CUDNE oba ogrody! Nie potrafię wybrać, który bardziej mi się podoba Napisz, że był jakiś chwaścior - jeden, ale był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzieńdobrywieczór Wróciłam, po dłuuugiej podróży. Zmęczona, ale zachwycona Jak minął weekendzik? Witamy, czy byłas TAM gzie ja myślę, że byłaś ? Bo jeśli tak to opowiadaj, proszę Chyba tak Co tu opowiadać Mieszkam w baraku a wkoło mam ugór i chwasty Nie jesteś sama. I jak zaczarowany ogród? CUDNE oba ogrody! Nie potrafię wybrać, który bardziej mi się podoba Napisz, że był jakiś chwaścior - jeden, ale był A śliczna malusia koniczynka to chwaścior? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzieńdobrywieczór Wróciłam, po dłuuugiej podróży. Zmęczona, ale zachwycona Jak minął weekendzik? Witamy, czy byłas TAM gzie ja myślę, że byłaś ? Bo jeśli tak to opowiadaj, proszę Chyba tak Co tu opowiadać Mieszkam w baraku a wkoło mam ugór i chwasty Nie jesteś sama. I jak zaczarowany ogród? CUDNE oba ogrody! Nie potrafię wybrać, który bardziej mi się podoba Napisz, że był jakiś chwaścior - jeden, ale był A śliczna malusia koniczynka to chwaścior? chwaścior jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzieńdobrywieczór Wróciłam, po dłuuugiej podróży. Zmęczona, ale zachwycona Jak minął weekendzik? Witamy, czy byłas TAM gzie ja myślę, że byłaś ? Bo jeśli tak to opowiadaj, proszę Chyba tak Co tu opowiadać Mieszkam w baraku a wkoło mam ugór i chwasty Nie jesteś sama. I jak zaczarowany ogród? CUDNE oba ogrody! Nie potrafię wybrać, który bardziej mi się podoba Napisz, że był jakiś chwaścior - jeden, ale był A śliczna malusia koniczynka to chwaścior? chwaścior jak nic To był! Ale jak uroczo wyglądał Właściwy chwaścior we właściwym miejscu (Tola mnie zabije ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.08.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Nie dołuj nas i siebie jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.08.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale Tola to poprostu mistrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts