fizyk 21.08.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Gdzieście poszły (-li) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.08.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Frosch - o nowej o nowej jak lubisz żabki to trzeba jechać do terrarium w starym zooo w Poznaniu. Tam są takie odjechane niebieskie i taka wielka co sie maskuje, że jej nie widać Funiu,widzialam juz te niebieskie -cudne sa widzialam tez zielona,niby normalka,ale kolor byl pizdziato-zielony a skora gladka jak porcelana,zadnych bruzd ....jak figurka wygladala no i uwielbiam te mikrorozmiarowe to się musimy kiedyś tam umówić ja w zoo mogę siedzieć bez przerwy, a i moje dziecię dojrzewa do wieku, by tam pojechać A na razie ma żabki koło domu i bardzo jej sie podobają (tylko paskudna matka nie daje ropuch odtykać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Zaraz koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 I początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Falstart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Cześć Ew-ka! Myślałam, że się spotkamy Frosch A jak odnaleźć tę żabkę, bo ja po tym języku to nie rozumiem http://www.sexy-gifs.de/img42286.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 komu gatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Funia Już odliczasz? Trzymam kciuki! Noooo i na samą myśl aż mnie trzesie a jeszcze po drodze: M chyba cosik wyzdrowiał???? bo nawet do roboty sie bierze dziś malowanie salonu i może początek paneli a 5 roczek Hanuli - więc impreza kurcze szkoda że tej akurat nie można przesunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Palec mi drgnął na spuście. Gratki Jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Funia Już odliczasz? Trzymam kciuki! Noooo i na samą myśl aż mnie trzesie a jeszcze po drodze: M chyba cosik wyzdrowiał???? bo nawet do roboty sie bierze dziś malowanie salonu i może początek paneli a 5 roczek Hanuli - więc impreza kurcze szkoda że tej akurat nie można przesunąć No ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jajcuś GATKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Idę na szkolenie. Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Frosch - o nowej o nowej jak lubisz żabki to trzeba jechać do terrarium w starym zooo w Poznaniu. Tam są takie odjechane niebieskie i taka wielka co sie maskuje, że jej nie widać Funiu,widzialam juz te niebieskie -cudne sa widzialam tez zielona,niby normalka,ale kolor byl pizdziato-zielony a skora gladka jak porcelana,zadnych bruzd ....jak figurka wygladala no i uwielbiam te mikrorozmiarowe to się musimy kiedyś tam umówić ja w zoo mogę siedzieć bez przerwy, a i moje dziecię dojrzewa do wieku, by tam pojechać A na razie ma żabki koło domu i bardzo jej sie podobają (tylko paskudna matka nie daje ropuch odtykać ) no wiesz? a jak jakis ksiaze robi do niej podchody? niech caluje wszystkie ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 wrocilem do gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.08.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Dobra spadam - bo dziś muszę skończyć prawo pracy i ubezpieczenia społ. - no i pora na karne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 lubicie polewkę ??? zrobiłam na śniadanie ze świeżym chlebkiem z masełkiem ......moi zagramaniczni goście zażyczyli sobie takie śniadanko .......jeszcze troszkę zostało a co to jest? No to zapraszam na śniadanko ...... http://img138.imageshack.us/img138/8321/poleka2ik5.jpg http://img244.imageshack.us/img244/930/polewkqa1wx5.jpg polewka to zupa na kwaśnym mleku ....ja robię z kefiru i kremówki SMACZNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.08.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A na razie ma żabki koło domu i bardzo jej sie podobają (tylko paskudna matka nie daje ropuch odtykać ) no wiesz? a jak jakis ksiaze robi do niej podchody? niech caluje wszystkie ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Funia Już odliczasz? Trzymam kciuki! Noooo i na samą myśl aż mnie trzesie a jeszcze po drodze: M chyba cosik wyzdrowiał???? bo nawet do roboty sie bierze dziś malowanie salonu i może początek paneli a 5 roczek Hanuli - więc impreza kurcze szkoda że tej akurat nie można przesunąć No, tej nie można w żadnym wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Streszczenie Poprzednia stronke zaczalem ja a zakonczyl falstartem fizyk bylo o gifach i avatarkach, polewkach zurkach i innych polskich samakolykach dla niemieckich gosci Ewci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts