Jajcek 21.08.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 zmykam pod prysznic bo z nocki wrocilem to i odswiezyc troszke sie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Ale... ŻAŁUJ! pewnie ,że żałuję .......ale moi goście też byli ważni .....nie mogłam ich zostawić ...... ale myślami wciąż byłam z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.08.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Wiesz Ewa, że mam identyczne tacki bambusowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Wiesz Ewa, że mam identyczne tacki bambusowe Czesc Gosiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Wiesz Ewa, że mam identyczne tacki bambusowe Czesc Gosiaczku cześć Jacuś! Gdzie Neferka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Wiesz Ewa, że mam identyczne tacki bambusowe Czesc Gosiaczku cześć Jacuś! Gdzie Neferka??? Oj nie wiem juz chyba z miesiac jej nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Wiesz Ewa, że mam identyczne tacki bambusowe Czesc Gosiaczku cześć Jacuś! Gdzie Neferka??? Oj nie wiem juz chyba z miesiac jej nie widzialem Myślałam, że dzwonicie do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 no i gdzie sie wszyscy podziali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Wiesz Ewa, że mam identyczne tacki bambusowe Czesc Gosiaczku cześć Jacuś! Gdzie Neferka??? Oj nie wiem juz chyba z miesiac jej nie widzialem Myślałam, że dzwonicie do siebie... oj jakos dawno nie mialem okzji z nia porozmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! no nie tyle ze moj troszke starszy bo w najblizszy czwartek dwa latka skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 zwlaszcza takiemu cudownemu ,jakim jest twoj Prezes nie odmowilby nikt,Aniu P.S. dalam ci linka do zaby-elfa widzialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! no nie tyle ze moj troszke starszy bo w najblizszy czwartek dwa latka skonczy Urodzinki Mojemu w najbliższy piątek stuknie sędziwe pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 zwlaszcza takiemu cudownemu ,jakim jest twoj Prezes nie odmowilby nikt,Aniu P.S. dalam ci linka do zaby-elfa widzialas? Niestety otwiera mi się sam napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! no nie tyle ze moj troszke starszy bo w najblizszy czwartek dwa latka skonczy Urodzinki Mojemu w najbliższy piątek stuknie sędziwe pół roku ano urodzinki, wpiateczek hucznie wyprawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! no nie tyle ze moj troszke starszy bo w najblizszy czwartek dwa latka skonczy same imprezki sie szykuja moj Viceprezes w przyszly wtorek swietuje (razem z M.Jacksonem ),jest starszy troche od twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! no nie tyle ze moj troszke starszy bo w najblizszy czwartek dwa latka skonczy same imprezki sie szykuja moj Viceprezes w przyszly wtorek swietuje (razem z M.Jacksonem ),jest starszy troche od twojego to ile ma latek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 zwlaszcza takiemu cudownemu ,jakim jest twoj Prezes nie odmowilby nikt,Aniu P.S. dalam ci linka do zaby-elfa widzialas? Niestety otwiera mi się sam napis dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts