Sloneczko 21.08.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 No to dobrze... Szkolony? Oczywiście! W szkółce w Naramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.08.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Tylko czy na pewno on wie kto jest jego panem i kto swój, a kto obcy??? Tego nie wie nikt, dlatego na bramie wisi stosowne ostrzeżenie Ale póki co, każdy kto nie jedzie na rowerze, konno, lub nie ma przy sobie innego psa i nie czuć od niego alkoholu, jest swój Zdarzyło się jednak i tak, gdy mieszkalismy jeszcze w bloku i córka szła z pieskiem na spacer. Był wtedy kilkumiesięcznym szczeniakiem, bawił się z zaczepiającymi go dziećmi, więc jeszcze chodził bez kagańca, ale na smyczy. I jakaś starsza pani o lasce, idąc z naprzeciwka, rzuciła do młodej: "co za świnia, nie pies!". Młoda coś burknęła wielce zaskoczona, a paniusia zamierzyła się na nią laseczką... To był moment, jak z laseczki zrobiły się dwie... --> To na babcie --> to na psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.08.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 --> To na babcie --> to na psa To był wyjątkowy przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jajcuś , gratki To ty masz chyba Asiunię w domku Dzieńdoberek wszystkim którzy doszli w tzw. międzyczasie Miłego dzionka A dziekuje bardzo Tak tak Asiunie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.08.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 --> To na babcie --> to na psa To był wyjątkowy przypadek. Odkąd mamy ogród, często są i grillowi goście A ten pies wręcz uwielbia ludzi i kryguje się przed każdym, żeby tylko zechciał go pogłaskać, czy pobawić się z "patyczkiem" Poza tym jest chowany... z 3 kotami Naprawdę, bullterriery to bardzo życzliwe psy, a odstraszają tylko wyglądem Mnie jest w stanie zastraszyć nawet malusi kundelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 No i o co chodzi? Czemu pada? Ani trawnik nie będzie skoszony, ani mirabelki przytargane do kuchni... Wszystkie plany wzięły w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 co ty Aniu gadasz?jakie pada?u mnie padac wczoraj,a dzisiaj byc piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.08.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 U nas już po deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 co ty Aniu gadasz?jakie pada?u mnie padac wczoraj,a dzisiaj byc piknie U mnie być burza i padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.08.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A u nas po jednym ale pewnie przed następnym deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A teraz już tylko grzmieć i popadywać. Pewnie zaraz się skończyć, to dam radę jeszcze dziś z tymi mirabelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.08.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 D Maxtorka - jaka z Ciebie ładna kobitka bardzo ładna to samo pomyslalam Czy my widzimy tą samą fotkę ? nie wiem jak innym - ja mówie o fotce upublicznionej przez Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A teraz już tylko grzmieć i popadywać. Pewnie zaraz się skończyć, to dam radę jeszcze dziś z tymi mirabelkami ty byc dzielna dziewczyna i nie bac sie deszczu,biec po te sliwki,robic sloiki i wysylac nam per mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.08.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A teraz już tylko grzmieć i popadywać. Pewnie zaraz się skończyć, to dam radę jeszcze dziś z tymi mirabelkami ty byc dzielna dziewczyna i nie bac sie deszczu,biec po te sliwki,robic sloiki i wysylac nam per mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 D Maxtorka - jaka z Ciebie ładna kobitka bardzo ładna to samo pomyslalam Czy my widzimy tą samą fotkę ? nie wiem jak innym - ja mówie o fotce upublicznionej przez Andre ja tez widzialam ja z Andre i Wiesia ...a sa na forum jeszcze inne foto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ....Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby, Mokre niebo się opuszcza coraz niżej, żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie. A ja? A ja chodzę desperacko i na przekór wszystkim moknę, Patrzę w niebo, chwytam w usta deszczu krople, patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic. Ciągle pada! Ludzie biegną, bo się bardzo boją deszczu, Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc, ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja? A ja chodzę, nie przejmując się ulewą ani spiesząc, Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą, ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak! ........ pośpiewamy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 http://www.joemonster.org/i/p/opadymw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ....Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby, Mokre niebo się opuszcza coraz niżej, żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie. A ja? A ja chodzę desperacko i na przekór wszystkim moknę, Patrzę w niebo, chwytam w usta deszczu krople, patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic. Ciągle pada! Ludzie biegną, bo się bardzo boją deszczu, Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc, ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja? A ja chodzę, nie przejmując się ulewą ani spiesząc, Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą, ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak! ........ pośpiewamy ???? ew-unia jestes pewna,ze rano byla polewka?a moze nalewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Maxtorka i Zaba ........brac podkładki bambusowe i przyjeżdzać do mnie kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 : pośpiewamy ???? ew-unia jestes pewna,ze rano byla polewka?a moze nalewka? na 100% ...TAK~!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts