Nefer 21.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ale ta nasza miss to ma usta takie...........muzyczne masz ty muzyczne skojarzenia a jaką próżnię takie usta wytwarzają :) dobra - oglądam K1 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 biją Ake Bono - i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ale ta nasza miss to ma usta takie...........muzyczne masz ty muzyczne skojarzenia a jaką próżnię takie usta wytwarzają :) dobra - oglądam K1 :) a czy aby ankiety nie mialas robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.08.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ale ta nasza miss to ma usta takie...........muzyczne masz ty muzyczne skojarzenia a jaką próżnię takie usta wytwarzają :) dobra - oglądam K1 :) a......nie, nic nie powiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Kumpelka na gg mnie zaczępiła stąd ta nanosekunda spóźnienia Czajniczku Gratki o wypraszam sobie tym razem zadne czajenie tylko z rozmowy mi sie udalo jak na Mistrza przystało Jacuś ciągnie do przodu jak zawodowy kolarz Gratki Cześć Tola zrobilem sobie mala przerwe i powrocilem do gry zeby z wprawy nie wypasc no to teraz, po tej odnowie biologicznej, nikt nie ma szans Cię dogonić To tylko chwilowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ale ta nasza miss to ma usta takie...........muzyczne masz ty muzyczne skojarzenia a jaką próżnię takie usta wytwarzają :) dobra - oglądam K1 :) a czy aby ankiety nie mialas robic ? Kurde, kurde - już się zrobiła Jaka ja zdolna jezdem ŁAŁ I o co tyle krzyku ??????? Piję i oglądam. Ake Bono jest do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 biją Ake Bono - i dobrze To ci faceci z brzuszkami i fikuśnymi slipkami walczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ale ta nasza miss to ma usta takie...........muzyczne masz ty muzyczne skojarzenia a jaką próżnię takie usta wytwarzają :) dobra - oglądam K1 :) a czy aby ankiety nie mialas robic ? Kurde, kurde - już się zrobiła Jaka ja zdolna jezdem ŁAŁ I o co tyle krzyku ??????? Piję i oglądam. Ake Bono jest do dupy. No nigdy nie mialem watpliwosci co do twoich zdolnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 biją Ake Bono - i dobrze To ci faceci z brzuszkami i fikuśnymi slipkami walczą? Nieeeeeeee to prawdziwi FAJTERZY NIewiele zasad - fajne chłopaki, miło się ogląda takie lanie o ryjach OJ.... jaka ja agresywna jestem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.08.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ale ta nasza miss to ma usta takie...........muzyczne masz ty muzyczne skojarzenia a jaką próżnię takie usta wytwarzają :) dobra - oglądam K1 :) a czy aby ankiety nie mialas robic ? Kurde, kurde - już się zrobiła Jaka ja zdolna jezdem ŁAŁ I o co tyle krzyku ??????? Piję i oglądam. Ake Bono jest do dupy. Taki King-Kong? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 biją Ake Bono - i dobrze To ci faceci z brzuszkami i fikuśnymi slipkami walczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ale ta nasza miss to ma usta takie...........muzyczne masz ty muzyczne skojarzenia a jaką próżnię takie usta wytwarzają :) dobra - oglądam K1 :) a czy aby ankiety nie mialas robic ? Kurde, kurde - już się zrobiła Jaka ja zdolna jezdem ŁAŁ I o co tyle krzyku ??????? Piję i oglądam. Ake Bono jest do dupy. No nigdy nie mialem watpliwosci co do twoich zdolnosci A to wredota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ale ta nasza miss to ma usta takie...........muzyczne masz ty muzyczne skojarzenia a jaką próżnię takie usta wytwarzają :) dobra - oglądam K1 :) a czy aby ankiety nie mialas robic ? Kurde, kurde - już się zrobiła Jaka ja zdolna jezdem ŁAŁ I o co tyle krzyku ??????? Piję i oglądam. Ake Bono jest do dupy. Taki King-Kong? Ten to taki zwierzak jest ale źle trafił - na większego zwierzaka - ale zaraz będzie Musasho, którego nie lubię ......... może lody z bitą śmietaną - pokarm kobiet samotnych...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.08.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 biją Ake Bono - i dobrze To ci faceci z brzuszkami i fikuśnymi slipkami walczą? Nieeeeeeee to prawdziwi FAJTERZY NIewiele zasad - fajne chłopaki, miło się ogląda takie lanie o ryjach OJ.... jaka ja agresywna jestem ..... Ja nie lubię prania po ryjach, romantyk i poeta jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 biją Ake Bono - i dobrze To ci faceci z brzuszkami i fikuśnymi slipkami walczą? Nieeeeeeee to prawdziwi FAJTERZY NIewiele zasad - fajne chłopaki, miło się ogląda takie lanie o ryjach OJ.... jaka ja agresywna jestem ..... Ja nie lubię prania po ryjach, romantyk i poeta jestem... Och - jedno nie przeszkadza drugiemu - można oglądać K1 przy świecach i winie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Musashi i Feitosa - mam nadzieję, że skopie tyłek japońcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 biją Ake Bono - i dobrze To ci faceci z brzuszkami i fikuśnymi slipkami walczą? Nieeeeeeee to prawdziwi FAJTERZY NIewiele zasad - fajne chłopaki, miło się ogląda takie lanie o ryjach OJ.... jaka ja agresywna jestem ..... Ja nie lubię prania po ryjach, romantyk i poeta jestem... Och - jedno nie przeszkadza drugiemu - można oglądać K1 przy świecach i winie :) Przy świecach i winie to romantycy co innego robią albo przynajmniej chcieli by robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 biją Ake Bono - i dobrze To ci faceci z brzuszkami i fikuśnymi slipkami walczą? Nieeeeeeee to prawdziwi FAJTERZY NIewiele zasad - fajne chłopaki, miło się ogląda takie lanie o ryjach OJ.... jaka ja agresywna jestem ..... Ja nie lubię prania po ryjach, romantyk i poeta jestem... Och - jedno nie przeszkadza drugiemu - można oglądać K1 przy świecach i winie :) ty jestes niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Bry w....ór & Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 biją Ake Bono - i dobrze To ci faceci z brzuszkami i fikuśnymi slipkami walczą? Nieeeeeeee to prawdziwi FAJTERZY NIewiele zasad - fajne chłopaki, miło się ogląda takie lanie o ryjach OJ.... jaka ja agresywna jestem ..... Ja nie lubię prania po ryjach, romantyk i poeta jestem... Och - jedno nie przeszkadza drugiemu - można oglądać K1 przy świecach i winie :) Przy świecach i winie to romantycy co innego robią albo przynajmniej chcieli by robić Trzeba tylko troszke chcieć :) Podobno czasem nie idzie - ja też sobie mogę teraz zdjęcia mojego męża najwyżej pooglądać Ale mam lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts