SławekD-żonka 22.08.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzięki bardzo Monka nie ma za co oby tylko się udało i smakowało, bo jak nie to będzie na mnie Chciałm napisać, że w nowym domku, tylko miksera nie mam termin przeprowadzkowy już ustalony?? Tak 'na dniach' Teraz drzwi montują, jak Sławek listwy położy, to możemy zaczynać pospolite ruszenie no to super a masz już oczyszczalnię? bo chyba na nią czekaliście cześć Sylwia, Majka i Inżyniero No o oczyszczalni już zdążyłam zapomnieć W zasadzie wszystko prócz bruku i płotu mamy, trzeba tylko zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć toluś To ja łapię kilka promyczków i zmykam popracować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.08.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 froszka , ładne masz dżiny Superaśne i ta miotła również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.08.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzień dobry O Inżynier!!!!! Dawno Cię nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 czesc a u mnie na budowie lasek rosnie powoli... Czyżbyś przymierzała się do budowy stropu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 froszka , ładne masz dżiny Superaśne i ta miotła również Taaa , miotła taka oldskulowa Nie ma to jak tradycyjne urządzenia latające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Hejka! U mnie dużo słońca, więc Wam przyniosłam trochę http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/rozmaite/pogoda/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.08.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 froszka , ładne masz dżiny Superaśne i ta miotła również Taaa , miotła taka oldskulowa Nie ma to jak tradycyjne urządzenia latające Uniwersalny i bardzo praktyczny przyrząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 froszka , ładne masz dżiny Superaśne i ta miotła również Taaa , miotła taka oldskulowa Nie ma to jak tradycyjne urządzenia latające Uniwersalny i bardzo praktyczny przyrząd Nie bójmy się tego powiedzieć - odlotowy pp , dzięki za słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Hejka! U mnie dużo słońca, więc Wam przyniosłam trochę http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/rozmaite/pogoda/1.gif sie nie ciesz .............................przyjdzie Baba Jaga i ci je zabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 okropna jestem zamiast opiekować sie klientami jak psychiatra paranoikami, to ............. eh, czasami to juz nie moge wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 froszka , ładne masz dżiny Superaśne i ta miotła również Taaa , miotła taka oldskulowa Nie ma to jak tradycyjne urządzenia latające Uniwersalny i bardzo praktyczny przyrząd Nie bójmy się tego powiedzieć - odlotowy pp , dzięki za słoneczko ze co? ............................................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.08.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 okropna jestem zamiast opiekować sie klientami jak psychiatra paranoikami, to ............. eh, czasami to juz nie moge wytrzymać Opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.08.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 froszka , ładne masz dżiny Superaśne i ta miotła również Taaa , miotła taka oldskulowa Nie ma to jak tradycyjne urządzenia latające Uniwersalny i bardzo praktyczny przyrząd Nie bójmy się tego powiedzieć - odlotowy pp , dzięki za słoneczko ze co? ............................................................. My tylko się mietłą zachwycamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.08.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 czesc a u mnie na budowie lasek rosnie powoli... Czyżbyś przymierzała się do budowy stropu...? kze skad wiesz? powoli sie pryzmierzam dziś mieli przywieźć juz belki ale kiszka jutro maja dojechac... przeciagnie sie ale zanim całośc odeskują zaszalują schody to troche jeszcze minie...może w sobotę uda sie zalac strop lub w poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 froszka , ładne masz dżiny Superaśne i ta miotła również Taaa , miotła taka oldskulowa Nie ma to jak tradycyjne urządzenia latające Uniwersalny i bardzo praktyczny przyrząd Nie bójmy się tego powiedzieć - odlotowy pp , dzięki za słoneczko ze co? ............................................................. Się froszka ni nerwuj Fajne masz porcięta i miotełkę też niczego sobie Pożyczysz ? Inaczej się do pracy spóźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.08.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 okropna jestem zamiast opiekować sie klientami jak psychiatra paranoikami, to ............. eh, czasami to juz nie moge wytrzymać Opowiadaj no własnie Mjaka opowiadaj a tak a por po: kóre regiony polecasz dla rodizny z 2 dzieci coby było i dobrze i tanio? i koniecznie piasek na plazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 okropna jestem zamiast opiekować sie klientami jak psychiatra paranoikami, to ............. eh, czasami to juz nie moge wytrzymać Opowiadaj ta, pewnie. Ugruntujecie sobie mniemanie o mnie wyobraź sobie najbardziej abstrakcyjne sytuacje w obsłudze klienta - ja to mam pare razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 okropna jestem zamiast opiekować sie klientami jak psychiatra paranoikami, to ............. eh, czasami to juz nie moge wytrzymać Opowiadaj no własnie Mjaka opowiadaj a tak a por po: kóre regiony polecasz dla rodizny z 2 dzieci coby było i dobrze i tanio? i koniecznie piasek na plazy... Tunezja, ale dobrze nie równa sie tanio. To zaprzeczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 czesc a u mnie na budowie lasek rosnie powoli... Czyżbyś przymierzała się do budowy stropu...? kze skad wiesz? powoli sie pryzmierzam dziś mieli przywieźć juz belki ale kiszka jutro maja dojechac... przeciagnie sie ale zanim całośc odeskują zaszalują schody to troche jeszcze minie...może w sobotę uda sie zalac strop lub w poniedziałek... Też byłem na tym etapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts