frosch 22.08.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 czesc cos sie dzieje ?? hmmm .....nie wiem .....ja tu tylko sprzatam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć Kasia! O frosch! Jaką miotłę masz.. Fizyk, jak fizula? Sylwia - myslałem, że masz małe dzieci. Jak tanio to może Słowacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.08.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 u mnie pada i grzmi i wogóle nie jest fajnie a i głowa mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.08.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć Kasia! O frosch! Jaką miotłę masz.. Fizyk, jak fizula? Sylwia - myslałem, że masz małe dzieci. Jak tanio to może Słowacja... moje były małe teraz to za chwilke mnie przerosna... Słowacja odpada morza tam nie ma i piasku nad morzem... z którego mozna budowac... w tym roku w przerywnikach miedzy deszczem takie zamki nam się udało zbudowac: http://img175.imageshack.us/img175/4365/tn1818118qc7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.08.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć Kasia! O frosch! Jaką miotłę masz.. Fizyk, jak fizula? Sylwia - myslałem, że masz małe dzieci. Jak tanio to może Słowacja... moje były małe teraz to za chwilke mnie przerosna... Słowacja odpada morza tam nie ma i piasku nad morzem... z którego mozna budowac... w tym roku w przerywnikach miedzy deszczem takie zamki nam się udało zbudowac: http://img175.imageshack.us/img175/4365/tn1818118qc7.jpg fajny zamek ... jakie robiliście w nim fundamenty i jak izolowaliście ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Pawson u mnie cos przeswituje przez chmurzyska.Mam nadzieje,ze to cos to slonce,bo jesli nie ,to mnie cos trafi (moze piorun,bo tych tez u mnie od groma ostatnio ) sylvia1 to wyglada z daleka jak przygotowania do wylania law fundamentowych (moze to wplyw tego forum na moja wyobraznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 sylvia1 to wyglada z daleka jak przygotowania do wylania law fundamentowych (moze to wplyw tego forum na moja wyobraznie ) Odwyk potrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.08.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 frosch to na pewno burza się zbliża do Ciebie też bym sobie na wakacje pojechał ale sobie nie pojade bo sobie buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Pawson,no nie wiem moze byc ,ze piorun kulisty sie przykulal na niebo,takie okragle ksztalty ma toto ,co swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 sylvia1 to wyglada z daleka jak przygotowania do wylania law fundamentowych (moze to wplyw tego forum na moja wyobraznie ) Odwyk potrzebny... jeszcze troche musze tu wytrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Fizula - raczej OK. Odpoczywa. Męczy ją ... ten odpoczynek, ale dzielnie odpoczywa dalej Dzięki, że o nią pytacie. Jest Ok. Dzięki za gatki. Dlaczego tak mało Was zachęca mnie do napisania dziennika??? Ja wiem, ze większość jest na bierząco, ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 sylvia1 to wyglada z daleka jak przygotowania do wylania law fundamentowych (moze to wplyw tego forum na moja wyobraznie ) Odwyk potrzebny... jeszcze troche musze tu wytrzymac Odwyk od budowy, a nie RW.. Nałóg RW jest nieuleczalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.08.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 e tam fundamenty zwykły zamek piaskowy to był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 frosch to na pewno burza się zbliża do Ciebie też bym sobie na wakacje pojechał ale sobie nie pojade bo sobie buduje a ja sobie nie pojadę, bo innych na wakacje wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 e tam fundamenty zwykły zamek piaskowy to był... Ale może być zamek bez fundamentów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.08.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 kze niby wiem ale np 2 lata temu byłam (bez dzieci) w egipcie za w sumie nieduze pieniazki i było ok... wiele zaelzy od nastawienia... jasne ze przy dzieciach z pewnego poziomu nie da sie zejsc ale juz mam dosyc kochanego kaprysnego Bałtyku... Do Egiptu z małymi dziećmi nie polecam. Może jeszcze Chorwacja... Musi być cywilzacja, ciepło, stabilna pogoda... Fizyk - gratki!!! Witam jak do Chorwacji z dziećmi to polecam na wyspę Pag- jest nawet piasek na plaży, no nie taki jak nad Bałtykiem, ale coś w rodzaju pospołki, ale jak na Chorwację to super piasek . Jest też tam mnostwo dzikich plaż- przecudownych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.08.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzień dobry O Inżynier!!!!! Dawno Cię nie widziałam... O Żabka - ja Ciebie też dawno nie widziałem, wogóle tu nie zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.08.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 e tam fundamenty zwykły zamek piaskowy to był... Ale może być zamek bez fundamentów??? przeciez bez fundamentów to on nawet małego najazdu tatarów nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.08.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 fundamenty były i owszem.. otwardzone itp itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.08.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Piknie dziekuję .....frrrrrr zrobiła i odleciała Maxtorka - a kiedy będzie impreza z okazji pierwszego punkcika na RW? Proszę nie odwlekaj tego momentu za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts