Maxtorka 22.08.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzięki froszka za troskę Lot miałam bezpieczny , lądowanie miękkie Pojazd super , sam wiedział gdzie ma lecieć Teraz Ci go odesłałam , mam nadzieję że trafi Ja też słyszałam o katastrofie , w dodatku tam były dzieci Kurcze jakie życie jest ulotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 pozyczcie miotłę poleciałabym już do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 mamy szybszy necik ":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 jest cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 ANDREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO UKARANIA byłeś pod miedzą i się nie pochwaliłeś Sorki Kasiu, ale na wyjazd zdecydowaliśmy się w sobotę wieczorem i na pytanie kto mieszka w pobliżu Biskupina tylko Maxtorka odpowiedziała. Następnym razem zapytam dużo wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.08.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dobrrrrrrrry wieczórrrrrr Jeszcze chwila a eksploduję - ludziska trzymajta mnie taki pech jak mnie prześladuje ostatnio i świętego by wytrącił z równowagi. 1) Jakiś czas temu kupiłem na allegro (ale ze sklepu) cyfraka. Sam aparat jest OK, ale został wysłany na inny adres niż podałem, a na dodatek przesyłka pobraniowa kosztowała "przypadkiem" 50 zł więcej. Odbierać ją musiałem w siedzibie kuriera właśnie z powodu tego cholernego adresu. Zanim odebrałem uzgodniłem ze sprzedawcą, że nadpłatę przeleją niezwłocznie na moje konto. Jakbym nie zapłacił to przesyłka musiałaby wrócić do sklepu, więc się zgodziłem. Na zwrot kasy czekałem około 10 dni, przelew przyszedł ale dopiero po interwencji. 2) Na innej aukcji kupiłem kartę pamięci oryginalną made in japan z hologramem sony, a chwilę później na stronach sony wyczytałem, że to chińska podróba jest (na szczęście transakcję udało się odkręcić). 3) Wczoraj dotarła do mnie trawa, którą zamówiłem u producenta. Musiałem u producenta bo w sklepie się skończyła, a w hurtowni też już takiej nie było. A zależało mi na pewnej konkretnej bo część działki już miałem obsianą. Otwieram paczkę, a tam zupełnie inna trawa. 4) Dzisiaj przyszła do mnie kupiona na allegro, ale ze sklepu kosiarka. Jak już ją złożyłem i chciałem zamontować kosz na trawę zauważyłem, że jeden zaczep jest odłamany. Oczywiście już uzgodniłem wymianę, ale muszę ją spakować i odesłać, a nowa będzie dopiero w piątek. A spakowanie kosiarki nie jest takie proste bo trzeba to zrobić bardzo specjalnie żeby wszystko weszło do kartonika Ludziska kto sprawi żebym uwierzył, że ta passa się wreszcie skończy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dobry wieczór! http://www.warto.net/gify2/postacie/magia/mag__12_.gif Może macie jakieś życzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.08.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dobry wieczór! http://www.warto.net/gify2/postacie/magia/mag__12_.gif Może macie jakieś życzenia? Witam Ja mam - patrz post wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Ludziska kto sprawi żebym uwierzył, że ta passa się wreszcie skończy ? No wiesz, zawsze to lepsze, niż zakup pająka ptasznika, który był źle w paczce zabezpieczony i uciekł Mój brat musiał wykazać sie nie lada refleksem, zanim pajaczek rozprzestrzenił się na cały dom... (jego koledze uciekła kiedyś skolopendra ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dobrrrrrrrry wieczórrrrrr Jeszcze chwila a eksploduję - ludziska trzymajta mnie taki pech jak mnie prześladuje ostatnio i świętego by wytrącił z równowagi. 1) Jakiś czas temu kupiłem na allegro (ale ze sklepu) cyfraka. Sam aparat jest OK, ale został wysłany na inny adres niż podałem, a na dodatek przesyłka pobraniowa kosztowała "przypadkiem" 50 zł więcej. Odbierać ją musiałem w siedzibie kuriera właśnie z powodu tego cholernego adresu. Zanim odebrałem uzgodniłem ze sprzedawcą, że nadpłatę przeleją niezwłocznie na moje konto. Jakbym nie zapłacił to przesyłka musiałaby wrócić do sklepu, więc się zgodziłem. Na zwrot kasy czekałem około 10 dni, przelew przyszedł ale dopiero po interwencji. 2) Na innej aukcji kupiłem kartę pamięci oryginalną made in japan z hologramem sony, a chwilę później na stronach sony wyczytałem, że to chińska podróba jest (na szczęście transakcję udało się odkręcić). 3) Wczoraj dotarła do mnie trawa, którą zamówiłem u producenta. Musiałem u producenta bo w sklepie się skończyła, a w hurtowni też już takiej nie było. A zależało mi na pewnej konkretnej bo część działki już miałem obsianą. Otwieram paczkę, a tam zupełnie inna trawa. 4) Dzisiaj przyszła do mnie kupiona na allegro, ale ze sklepu kosiarka. Jak już ją złożyłem i chciałem zamontować kosz na trawę zauważyłem, że jeden zaczep jest odłamany. Oczywiście już uzgodniłem wymianę, ale muszę ją spakować i odesłać, a nowa będzie dopiero w piątek. A spakowanie kosiarki nie jest takie proste bo trzeba to zrobić bardzo specjalnie żeby wszystko weszło do kartonika Ludziska kto sprawi żebym uwierzył, że ta passa się wreszcie skończy ? no kurka ...... nie Twoj pech nie Twoj nie nakrecaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Ludziska kto sprawi żebym uwierzył, że ta passa się wreszcie skończy ? No wiesz, zawsze to lepsze, niż zakup pająka ptasznika, który był źle w paczce zabezpieczony i uciekł Mój brat musiał wykazać sie nie lada refleksem, zanim pajaczek rozprzestrzenił się na cały dom... (jego koledze uciekła kiedyś skolopendra ) a co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.08.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dobrrrrrrrry wieczórrrrrr Jeszcze chwila a eksploduję - ludziska trzymajta mnie taki pech jak mnie prześladuje ostatnio i świętego by wytrącił z równowagi. 1) Jakiś czas temu kupiłem na allegro (ale ze sklepu) cyfraka. Sam aparat jest OK, ale został wysłany na inny adres niż podałem, a na dodatek przesyłka pobraniowa kosztowała "przypadkiem" 50 zł więcej. Odbierać ją musiałem w siedzibie kuriera właśnie z powodu tego cholernego adresu. Zanim odebrałem uzgodniłem ze sprzedawcą, że nadpłatę przeleją niezwłocznie na moje konto. Jakbym nie zapłacił to przesyłka musiałaby wrócić do sklepu, więc się zgodziłem. Na zwrot kasy czekałem około 10 dni, przelew przyszedł ale dopiero po interwencji. 2) Na innej aukcji kupiłem kartę pamięci oryginalną made in japan z hologramem sony, a chwilę później na stronach sony wyczytałem, że to chińska podróba jest (na szczęście transakcję udało się odkręcić). 3) Wczoraj dotarła do mnie trawa, którą zamówiłem u producenta. Musiałem u producenta bo w sklepie się skończyła, a w hurtowni też już takiej nie było. A zależało mi na pewnej konkretnej bo część działki już miałem obsianą. Otwieram paczkę, a tam zupełnie inna trawa. 4) Dzisiaj przyszła do mnie kupiona na allegro, ale ze sklepu kosiarka. Jak już ją złożyłem i chciałem zamontować kosz na trawę zauważyłem, że jeden zaczep jest odłamany. Oczywiście już uzgodniłem wymianę, ale muszę ją spakować i odesłać, a nowa będzie dopiero w piątek. A spakowanie kosiarki nie jest takie proste bo trzeba to zrobić bardzo specjalnie żeby wszystko weszło do kartonika Ludziska kto sprawi żebym uwierzył, że ta passa się wreszcie skończy ? no kurka ...... nie Twoj pech nie Twoj nie nakrecaj sie Kasztanko nie nadążam za Twoim rozumowaniem Już wiem otwieram piwko - może mi się rozjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Inżynier, a po kiego grzyba koty w worku kupujesz?Nigdy w życiu nic na allegro nie kupowałem i nie kupię, wolę towar dokładnie obejrzeć ze wszystkich stron zanim się zdecyduję kasę wywalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.08.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witajcie forumowcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witajcie forumowcy! Cześć Joasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.08.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witajcie forumowcy! Witaj Joanno - jak budowa postępuje ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.08.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 fizyk,a co z twoim dziennikiem?zdecydowales juz? czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.08.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witajcie forumowcy! Witaj Joanno - jak budowa postępuje ?????? powoli.... teraz jesteśmy w trakcie robienia stropu, potem mnóstwo żelbetów... nie musimy się spieszyć, dekarze będą wolni w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.08.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts