inż. Mamoń 22.08.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Kasztanka - może nawet tej nocy?? oCH nie moge sie doczekac ah ah ahhhhhhh Kasztanko - ale najperw to ja do Ciebie przyjdę - jak będę miał tyle postów ile TY więc jak - uciekasz czy się poddajesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 i co? Andre, Olka, fizyk - Was jeszcze bawi zdobywanie punktów? Inżynierku - OCZYWIŚCIE. Jesteśmy tu znacznie dłużej niż Ty (przynajmniej ja i Olka), a już wymiękłeś?? Cienizna, oj cienizna. Streszczam Zacząłem. NIektórych targają pytania - PISAĆ NIE PISAĆ??? Wpadł podq..ny inżynier Pojawiła się też Kasztanka - nadal dążę do zbliżenia oraz ładniejszapołowa Joanny i Janusza Skończyła Olka Fizyk - gratki z okazji punkta, Kasztanka jest tuż tuż A ja rzeczywiście cienkibolek jestem. Oczywiście wiem kto tu jest trochę dłużej ode mnie. Przypadkiem to właśnie Olka mnie zaraziła tą dziwną chorobą Nie przejmuj się, my inżyniery musimy trzymać się razem. A z naszym wątkiem tak jest, że raz częściej tu bywamy raz rzadziej. Ale ja cholernie polubiłem to towarzystwo. A z niektórymi miałem przyjemność spotkać się w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Kasztanka - może nawet tej nocy?? oCH nie moge sie doczekac ah ah ahhhhhhh Kasztanko - ale najperw to ja do Ciebie przyjdę - jak będę miał tyle postów ile TY więc jak - uciekasz czy się poddajesz????? łomatko uwzieli sie na mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 8683 Kasztanko Pietrowna - Pani pozwoli, że się przysiądę obok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 a mi dzis stropu nie dowieźli jutro rano ma byc... uwierze jak zobacze (chyba nie dane mi zobaczyc jutro musze sie podkurowac...)wykonawca ma zadzwonic czy dowieźli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tola poważnie? a długo moczyc? chwyce sei akzdej deski ratunku bo już... nie znosze kataru... poważnie, potrzymaj z 15 minut w tak gorącej, w jakiej dasz radę utrzymać i potem od razu do łóżka, i to w ciepłych skarpetach. Łyknij tez Claritinę lub co tam masz antyalergicznego, to obkurcza błonę śluzową nosa przy zwykłym katarze też. Jutro będziesz zdrowa. Też nienawidzę kataru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 hallo,hallo.................dobry wieczor(noc? ,niewazne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Kasztanka - może nawet tej nocy?? oCH nie moge sie doczekac ah ah ahhhhhhh Kasztanko - ale najperw to ja do Ciebie przyjdę - jak będę miał tyle postów ile TY więc jak - uciekasz czy się poddajesz????? łomatko uwzieli sie na mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A więc uciekasz ???????? No to ja Cię gonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 8683 Kasztanko Pietrowna - Pani pozwoli, że się przysiądę obok??? jasne gon mnie /;) BEREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Hej Kasztanko - uważaj nadchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tola poważnie? a długo moczyc? chwyce sei akzdej deski ratunku bo już... nie znosze kataru... poważnie, potrzymaj z 15 minut w tak gorącej, w jakiej dasz radę utrzymać i potem od razu do łóżka, i to w ciepłych skarpetach. Łyknij tez Claritinę lub co tam masz antyalergicznego, to obkurcza błonę śluzową nosa przy zwykłym katarze też. Jutro będziesz zdrowa. Też nienawidzę kataru łyknełam virlix moge nawet 2 łyknąc ? do tego dołożyłam krople przeciwalergiczne do nosa... do tego dołózyłam gripex bo jzu zaczynało mna telepać coś jeszcze mam zrobic by szybko dojśc od siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Kasztanka - może nawet tej nocy?? oCH nie moge sie doczekac ah ah ahhhhhhh Kasztanko - ale najperw to ja do Ciebie przyjdę - jak będę miał tyle postów ile TY więc jak - uciekasz czy się poddajesz????? łomatko uwzieli sie na mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A więc uciekasz ???????? No to ja Cię gonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 A co się tu wyprawia. TO jest poważny topik pt RW, a nie jakieś tam berki-oberki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tola poważnie? a długo moczyc? chwyce sei akzdej deski ratunku bo już... nie znosze kataru... poważnie, potrzymaj z 15 minut w tak gorącej, w jakiej dasz radę utrzymać i potem od razu do łóżka, i to w ciepłych skarpetach. Łyknij tez Claritinę lub co tam masz antyalergicznego, to obkurcza błonę śluzową nosa przy zwykłym katarze też. Jutro będziesz zdrowa. Też nienawidzę kataru łyknełam virlix moge nawet 2 łyknąc ? do tego dołożyłam krople przeciwalergiczne do nosa... do tego dołózyłam gripex bo jzu zaczynało mna telepać coś jeszcze mam zrobic by szybko dojśc od siebie? dołóż tą gorącą kąpiel stóp i skarpety. Wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Kasztanka nie uciekaj za szybko - bo co to za zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 TAk jak młode małżeństwo bawi się w chowanego: Ona - jak mnie znajdziesz - będę Twoja ! On - a jak nie znajdę? Ona - jestem w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 A co się tu wyprawia. TO jest poważny topik pt RW, a nie jakieś tam berki-oberki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Kasztanka nie uciekaj za szybko - bo co to za zabawa obława jakas ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Nie wiem jak mam to zrobić ... Czerwony jak cegła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts