monka 23.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 My mamy tynk akrylowy Tikkurili . a jaki kolor? masz może jakąś fotkę? Słuchajcie a jakie macie drzwi zewnętrzne? kurde, kurde nie mogę się zdecydować co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No własnie bo ja mam już w domu (jak to ładnie brzmi na budynek w stanie surowym zamknietym ) worki tynku gipsowego Orth.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek wszystkim pracusiom Jeśli ktoś ma ochotę na kawkę to zapraszam http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p1.jpg Grzesiu gratki , idziesz jak wiosenna burza dzieź za kawę - sie poczestowałam Witaj Funia Na zdarowie jak mawiają nasi sąsiedzi zza Buga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 tynku zewnetrznego tez nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 My mamy tynk akrylowy Tikkurili . a jaki kolor? masz może jakąś fotkę? Słuchajcie a jakie macie drzwi zewnętrzne? kurde, kurde nie mogę się zdecydować co wybrać my mamy gerdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek wszystkim pracusiom Jeśli ktoś ma ochotę na kawkę to zapraszam http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p1.jpg Grzesiu gratki , idziesz jak wiosenna burza dzieź za kawę - sie poczestowałam daj łyka bo zabrakło dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 ja to bym chciala zamiast tynku klinkier lub chociaz plytke klinkierowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 ale pewnie to kosztuje 3razy drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 my mamy gerdy a które? i jak się sprawują? też takie rozważam - GWX 20 z szybką i WX20 bez szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 tynku zewnetrznego tez nie mam Chodzi mi o tynki wewnetrzne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 My mamy tynk akrylowy Tikkurili . a jaki kolor? masz może jakąś fotkę? Słuchajcie a jakie macie drzwi zewnętrzne? kurde, kurde nie mogę się zdecydować co wybrać monka , kolor tynku wybraliśmy taki sam jak cały prawie dół wwnątrz domku czyli jasna wanilia . Tam gdzie kupowaliśmy tynk poprosiliśmy o sprawdzenie czy ten barwnik można dodać do tynku i na szczęście można było . Wg wzornika to kolor F 084 . Zdjęcia niestety nie mam ale jak zdążę przed wyjazdem to zrobię i Ci prześlę . A drzwi mamy robione na zamówienie przez stolarza , z naświetlem górnym i dwoma boczymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 fizyk gatki http://www.misterna.pl/zdjecia/koszulka_gyz_1633_m.jpg idziesz jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 monka , kolor tynku wybraliśmy taki sam jak cały prawie dół wwnątrz domku czyli jasna wanilia . Tam gdzie kupowaliśmy tynk poprosiliśmy o sprawdzenie czy ten barwnik można dodać do tynku i na szczęście można było . Wg wzornika to kolor F 084 . Zdjęcia niestety nie mam ale jak zdążę przed wyjazdem to zrobię i Ci prześlę . A drzwi mamy robione na zamówienie przez stolarza , z naświetlem górnym i dwoma boczymi . byłabym wdzięczna za fotkę co prawda do tynków zewnętrznych jeszcze mi daleko ale lubie sobie wcześniej poukładać w główce jakieś wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 my mamy gerdy a które? i jak się sprawują? też takie rozważam - GWX 20 z szybką i WX20 bez szybki nie pamietam jaki model bez szybki na pewno .... sprawuja sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 ja to bym chciala zamiast tynku klinkier lub chociaz plytke klinkierowa My też myśleliśmy o klinkierze na całym domku ale względy finansowe przeważyły . Nie zrezygnowaliśmy jednak tak do końca i płytkami klinkierowymi obłożyliśmy strefę wejściową , wykusz , ściany tarasu , obramowanie garażu i wejścia ogrodowego . Wygląda fajnie , jest łatwe w czyszczeniu i zdecydowanie ożywia elewację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 ja to bym chciala zamiast tynku klinkier lub chociaz plytke klinkierowa My też myśleliśmy o klinkierze na całym domku ale względy finansowe przeważyły . Nie zrezygnowaliśmy jednak tak do końca i płytkami klinkierowymi obłożyliśmy strefę wejściową , wykusz , ściany tarasu , obramowanie garażu i wejścia ogrodowego . Wygląda fajnie , jest łatwe w czyszczeniu i zdecydowanie ożywia elewację . a ile kosztuje m2 wraz z materialem i robocizna? (plytki klinkierowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witamy resztę ekipy Donoszę, że dziecko ojca rozpieszcza - zostali obudzeni o 8:30 ciekawe jak długo by spali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 kasztanko nie podam Ci w tej chwili całkowitego kosztu bo nie pamiętam ile wyniosła robocizna . Cena jednostkowa płytki to 0,72 PLN , na m2 wchodzi 51 sztuk czyli o ile mój kalkulator się nie myli m2 kosztuje 36,72 PLN . Do tego klej elastyczny do klinkieru - worek 25kg koszt 36,59 PLN ( od razu się przyznam ze nie wiem ile tego kleju poszło ) . O robociznę najlepiej spytać kogoś na swoim terenie . Ale nasze płytki były standardowe przez to przystepne cenowo i ogólnie dostępne . Witaj Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam nowoprzybyłych Tez mam Gerde. Jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts