kze 23.08.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witamy resztę ekipy Donoszę, że dziecko ojca rozpieszcza - zostali obudzeni o 8:30 ciekawe jak długo by spali Dziecko może jest przez ojca rozpieszczane? A może z ojcem długo wieczorem baraszkuje to teraz odsypia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ja mam drzwi wejściowe z Cala jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witamy resztę ekipy Donoszę, że dziecko ojca rozpieszcza - zostali obudzeni o 8:30 ciekawe jak długo by spali Dziecko może jest przez ojca rozpieszczane? A może z ojcem długo wieczorem baraszkuje to teraz odsypia... Ojciec baraszkuje aktualnie z listwami na budowie, a dzidzi z matką siedzi i tęski, więc to nie to PS: Czy ktoś wreszcie zauważy tą liczbę mnogą... hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasiu czy powinnismy gratulować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ja mam drzwi wejściowe z Cala jestem zadowolona CAL mi się podoba...ale drogo u nas wychodzi przekracza to znacznie mój budżet na drzwi no i są z drewna...mąż coś marudzi o konserwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witamy resztę ekipy Donoszę, że dziecko ojca rozpieszcza - zostali obudzeni o 8:30 ciekawe jak długo by spali może Ciebie Dorotka też tak będzie rozpieszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasiu pewnie Tatuś z Dziecią mają jakąś cichutką umowę za Twoimi pleckami ( np. jak Ty mi pozwolisz dłużej pospać to ja Ci nie będę wciskać tego okropnego mleczka ) Cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Tez mam Gerde. Jestem zadowolony. który model masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witamy resztę ekipy Donoszę, że dziecko ojca rozpieszcza - zostali obudzeni o 8:30 ciekawe jak długo by spali Dziecko może jest przez ojca rozpieszczane? A może z ojcem długo wieczorem baraszkuje to teraz odsypia... Ojciec baraszkuje aktualnie z listwami na budowie, a dzidzi z matką siedzi i tęski, więc to nie to PS: Czy ktoś wreszcie zauważy tą liczbę mnogą... hihihi Masz na mysli link do zdjecia? rzeczywiscie jest tam Was dwoje. Bardzo gustowne zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Z tego co się orientuje to ceny Cala są wszędzie takie same lub podobne bo taką politykę prowadzi sam Cal ( tak nam bynajmniej mówiono jak je kupowalismy ) ale rzeczywiście wszędzie gdzie sprawdzaliśmy cena była prawie identyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasiu pewnie Tatuś z Dziecią mają jakąś cichutką umowę za Twoimi pleckami ( np. jak Ty mi pozwolisz dłużej pospać to ja Ci nie będę wciskać tego okropnego mleczka ) Cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasiu pewnie Tatuś z Dziecią mają jakąś cichutką umowę za Twoimi pleckami ( np. jak Ty mi pozwolisz dłużej pospać to ja Ci nie będę wciskać tego okropnego mleczka ) Cześć Aga Mleko to ona akurat lubi, wszystko je wszystko pije, pewno układ dotyczy czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witamy resztę ekipy Donoszę, że dziecko ojca rozpieszcza - zostali obudzeni o 8:30 ciekawe jak długo by spali Dziecko może jest przez ojca rozpieszczane? A może z ojcem długo wieczorem baraszkuje to teraz odsypia... Ojciec baraszkuje aktualnie z listwami na budowie, a dzidzi z matką siedzi i tęski, więc to nie to PS: Czy ktoś wreszcie zauważy tą liczbę mnogą... hihihi Masz na mysli link do zdjecia? rzeczywiscie jest tam Was dwoje. Bardzo gustowne zdjęcie... Nie Aga kilka postów wyżej sqmała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 PS: Czy ktoś wreszcie zauważy tą liczbę mnogą... hihihi czyżby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Tez mam Gerde. Jestem zadowolony. który model masz? Model 121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Tez mam Gerde. Jestem zadowolony. który model masz? Tyle że w złotym dębie WX 20 http://www.gerda.pl/photo_resizer.php?tw=150&th=200&dir=/home/gerda/public_html/gerda-pl/files/drzwi/&src=d_1140535219.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 PS: Czy ktoś wreszcie zauważy tą liczbę mnogą... hihihi czyżby? Czyżyk albo czyżykowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Tez mam Gerde. Jestem zadowolony. który model masz? A taki : http://www.gerda.pl/photo_resizer.php?src=d_1140535219.jpg&dir=/home/gerda/public_html/gerda-pl/files/drzwi/&tw=500&th=500 Tyle że w złotym dębie WX 20 też chcę złote...no nic będę dalej myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 PS: Czy ktoś wreszcie zauważy tą liczbę mnogą... hihihi czyżby? Czyżyk albo czyżykowa super gratuluję i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 PS: Czy ktoś wreszcie zauważy tą liczbę mnogą... hihihi czyżby? Czyżyk albo czyżykowa To super GRATULACJE!!!! Kiedy termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts