Aga J.G 23.08.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A teraz zmykam bo trzeba jakieś porządki porobić Żeby wpisy w dzienniku poczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Mnie bardzo ciekwi czy urodziłą bo to chyba już czas chyba zaraz napisze priva do Soniki bo też juz parę razy myślałam co u niej Pisz pisz a potem daj znać czego się dowiedziałaś POCZEKAJCIE jeszcze poczekajcie, może Monika sama się do nas odewzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Mnie bardzo ciekwi czy urodziłą bo to chyba już czas chyba zaraz napisze priva do Soniki bo też juz parę razy myślałam co u niej Pisz pisz a potem daj znać czego się dowiedziałaś już napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Mnie bardzo ciekwi czy urodziłą bo to chyba już czas chyba zaraz napisze priva do Soniki bo też juz parę razy myślałam co u niej Pisz pisz a potem daj znać czego się dowiedziałaś POCZEKAJCIE jeszcze poczekajcie, może Monika sama się do nas odewzie Masz jakieś przecieki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Mnie bardzo ciekwi czy urodziłą bo to chyba już czas chyba zaraz napisze priva do Soniki bo też juz parę razy myślałam co u niej Pisz pisz a potem daj znać czego się dowiedziałaś POCZEKAJCIE jeszcze poczekajcie, może Monika sama się do nas odewzie czyżbyś coś wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Teraz zmykam przy popołudniowej kawce zobaczę co tutaj się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Jajcek a nasz prezes to jeszcze żyje ??? juz go z miesiac nie widzialem ale podobno jakies zycia daje to jak go zobaczysz to pozdrów go od nas dzieki napewo pozdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Też zmykam popracować bo od jutra się urlopuję Naraziątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Na razie. A ja jestem głodny. Chyba trza pójść cosik przekąsić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 tynku zewnetrznego tez nie mam ja mam na domu - a garaz nadal straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No to ja idę jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No to ja idę jeść. A my zamawiamy chinola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 witajcie. Kasia gratulacje dla Ciebie i Sławka reszty nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Mnie bardzo ciekwi czy urodziłą bo to chyba już czas chyba zaraz napisze priva do Soniki bo też juz parę razy myślałam co u niej Pisz pisz a potem daj znać czego się dowiedziałaś POCZEKAJCIE jeszcze poczekajcie, może Monika sama się do nas odewzie czyżbyś coś wiedziała Wiem, ale obiecałam, że nic nie powiem, tym bardziej, że to same dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Mnie bardzo ciekwi czy urodziłą bo to chyba już czas chyba zaraz napisze priva do Soniki bo też juz parę razy myślałam co u niej Pisz pisz a potem daj znać czego się dowiedziałaś POCZEKAJCIE jeszcze poczekajcie, może Monika sama się do nas odewzie czyżbyś coś wiedziała Wiem, ale obiecałam, że nic nie powiem, tym bardziej, że to same dobre wieści no to poczekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Mnie bardzo ciekwi czy urodziłą bo to chyba już czas chyba zaraz napisze priva do Soniki bo też juz parę razy myślałam co u niej Pisz pisz a potem daj znać czego się dowiedziałaś POCZEKAJCIE jeszcze poczekajcie, może Monika sama się do nas odewzie czyżbyś coś wiedziała Wiem, ale obiecałam, że nic nie powiem, tym bardziej, że to same dobre wieści no to poczekam cierpliwie o nie ja chcę wiedzieć szybko córka czy synek? I jak mama sie czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.08.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Następne dobre wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.08.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 I my mamy ponoć ujemny przyrost naturalny Ja tego nie rozumiem Na tym forum na pewno jest dodatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.08.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A mój przyrost zasnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.08.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Sama jestem? Nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts