tola 23.08.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Heloł Kto ma ochotę poznać jeden dzień z życia Prezesa RW, niech zajrzy do KK Helol witaj Jajcuś ja muszę zmykać, gdyby ktoś był zainteresowany pługiem śnieżnym, na pytania odpowiem wieczorem ponoć niezłe s....uuuu ma na starcie, Pięknego popołudnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Heloł Kto ma ochotę poznać jeden dzień z życia Prezesa RW, niech zajrzy do KK Helol witaj Jajcuś ja muszę zmykać, gdyby ktoś był zainteresowany pługiem śnieżnym, na pytania odpowiem wieczorem ponoć niezłe s....uuuu ma na starcie, Pięknego popołudnia wszystkim Historyjka normalnie z zycia wzieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A ja się nie mogę doczekać kiedy będę babcią - a jeszcze chwilkę muszę poczekać , bo chłopaki mają 15 i 13 lat :( Marzę o tym, żeby być młodą babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Pług byłby przydatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasiuuuuuuuuula oj super cieszę sie z Tobą i zazdraszczam - jak mi tylko chłop znormalnieje, albo jak znajde mądrzejszego - to ide w Twoje slady O rany Funia ale zobacz - poprawiło mi się - już nie rozpaczam tylko nowego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A ja się nie mogę doczekać kiedy będę babcią - a jeszcze chwilkę muszę poczekać , bo chłopaki mają 15 i 13 lat :( Marzę o tym, żeby być młodą babcią zanim sie obejrzysz zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A ja się nie mogę doczekać kiedy będę babcią - a jeszcze chwilkę muszę poczekać , bo chłopaki mają 15 i 13 lat :( Marzę o tym, żeby być młodą babcią zanim sie obejrzysz zobaczysz Amen Jak tam u Ciebie? Jak rodzinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.08.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Dzienobry! A tu znów dzieciaczki! Jak nie śluby, to brzdące w brzuchach... Ech.... Prorodzinne to forum Gratuluję serdecznie! Z całego serca! (i zazdroszczę Wam bardzo) http://www.gifymartusi.republika.pl/usmiechy/sm07.gifhttp://www.gifymartusi.republika.pl/usmiechy/sm07.gifhttp://www.gifymartusi.republika.pl/usmiechy/sm07.gif Dla Kasztanki: Skolopendra to wielki stawonóg z rzędu pareczników, kąsający boleśnie (s. śródziemnomorska) a. nawet śmiertelnie (płd.amer. s. olbrzymia). zdjecia dla zainteresowanych : http://www.terrarium.com.pl/galeria/szukaj.php?findtext=scolopendra&path=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasiuuuuuuuuula oj super cieszę sie z Tobą i zazdraszczam - jak mi tylko chłop znormalnieje, albo jak znajde mądrzejszego - to ide w Twoje slady O rany Funia ale zobacz - poprawiło mi się - już nie rozpaczam tylko nowego szukam To bardzo dobry znak Dobra, Wy czekajcie aż się Moniś pojawi, a ja zmykam do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A ja się nie mogę doczekać kiedy będę babcią - a jeszcze chwilkę muszę poczekać , bo chłopaki mają 15 i 13 lat :( Marzę o tym, żeby być młodą babcią wole poczekac razem z toba Nefer nawet za 10 lat i tak jeszcze bede baaardzo mloda babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasiuuuuuuuuula oj super cieszę sie z Tobą i zazdraszczam - jak mi tylko chłop znormalnieje, albo jak znajde mądrzejszego - to ide w Twoje slady O rany Funia ale zobacz - poprawiło mi się - już nie rozpaczam tylko nowego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A ja się nie mogę doczekać kiedy będę babcią - a jeszcze chwilkę muszę poczekać , bo chłopaki mają 15 i 13 lat :( Marzę o tym, żeby być młodą babcią zanim sie obejrzysz zobaczysz Amen Jak tam u Ciebie? Jak rodzinka? Najmlodszy jutro wchodi w dorosle zycie dwa latka konczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasiu miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Moi rodzice też wcześnie stali się dziadkami. Stwierdziłem, ze nie mają na co czekać (3,5 roku po ślubie starczy ). Milei jedynie 46 lat. Toż to druga młodość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 NIkogo nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.08.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Jesteśmy, jesteśmy Tylko w KK fajny reportaż dają, to byliśmy oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 a ja będąc w Łebie wypłynałem w kurs "Ku zachodowi słońca" starym kutrem. Nazywał się BABCIA. Daniel miał wtedy 3-4 miesiące. Więc Iza razem z nim siedziała w nadbudówce, a ja ze starszą córcię (3,5 roku wtedy) mieliśmy wielką radochę jak nas bujało i fale przepływały przez pokład. Ech - to były czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A jaki reportaż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Babcia to fajny wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 To chyba zajrzę do KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts