Nefer 23.08.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Moi rodzice też wcześnie stali się dziadkami. Stwierdziłem, ze nie mają na co czekać (3,5 roku po ślubie starczy ). Milei jedynie 46 lat. Toż to druga młodość moja mama zostala babcia na 40-eche moja jak miała 48 a moja 44 A drugi raz 52 Mój brat się rozmnożył jak nasza mama miała 40 lat. Ja poczekałam aż jej stuknęło 48 z czystej matematyki wynikaloby ze jestes 8 lat mlodsza od brata Pod warunkiem, że okociliśmy się w tym samym wieku :) w tym samym wieku i osiem lat roznicy zatrudna ta matematyka Ja tez wolę budżet na kilka baniek zamiast takie trudne równania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasiu http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c006.gif oj jak bym chciała do Was dołączyć a ja nie :) no skoro na babcie za mloda to mama jeszcze mozesz zostac, wkoncu duzy dom budujesz i ktos w nim mieszkac musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Moi rodzice też wcześnie stali się dziadkami. Stwierdziłem, ze nie mają na co czekać (3,5 roku po ślubie starczy ). Milei jedynie 46 lat. Toż to druga młodość moja mama zostala babcia na 40-eche moja jak miała 48 a moja 44 A drugi raz 52 Mój brat się rozmnożył jak nasza mama miała 40 lat. Ja poczekałam aż jej stuknęło 48 z czystej matematyki wynikaloby ze jestes 8 lat mlodsza od brata Pod warunkiem, że okociliśmy się w tym samym wieku :) w tym samym wieku i osiem lat roznicy zatrudna ta matematyka Ja tez wolę budżet na kilka baniek zamiast takie trudne równania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 kasiu http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c006.gif oj jak bym chciała do was dołączyć a ja nie :) no skoro na babcie za mloda to mama jeszcze mozesz zostac, wkoncu duzy dom budujesz i ktos w nim mieszkac musi odszczekaj !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasiu http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c006.gif oj jak bym chciała do Was dołączyć a ja nie :) no skoro na babcie za mloda to mama jeszcze mozesz zostac, wkoncu duzy dom budujesz i ktos w nim mieszkac musi ODSZCZEKAJ !!!!!!!!! nowy potomek na nowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasiu http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c006.gif oj jak bym chciała do Was dołączyć a ja nie :) no skoro na babcie za mloda to mama jeszcze mozesz zostac, wkoncu duzy dom budujesz i ktos w nim mieszkac musi ODSZCZEKAJ !!!!!!!!! nowy potomek na nowy domek Jacek - łeb urwę jak nie przestaniesz krakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.08.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 SUPER SPRZEDAWCA Wielki, ogromny, wielopiętrowy supermarket, w którym kupicie wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawcę, dając mu jeden dzień okresu próbnego żeby go przetestować. Po zamknięciu wzywa szef nowego sprzedawcę do biura: - No to ile dziś zrobił pan transakcji? - pyta sprzedawcę. - Jedną, szefie. - Co? Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio od sześćdziesięciu do siedemdziesięciu transakcji w ciągu dnia! Co pan robił przez cały dzień? A właściwie to ile pan utargował? - Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów. Szefa zatkało. - Trzy... sta osiem... dziesiąt tysięcy? Na Boga, co pan sprzedał?! - No, na początku sprzedałem mały haczyk na ryby... - Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiąt tysięcy? - Potem przekonałem klienta żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem gdzie będzie łowić. Powiedział, że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu jeszcze porządną wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonałem go, że na brzegu ryby nie biorą, no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go jakie ma auto i wydusiłem z niego, że dość małe aby odwieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepę. - I wszystko to sprzedał pan człowiekowi, który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk na ryby?! - Nieee. On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu to może pojechałby przynajmniej na ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasiu http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c006.gif oj jak bym chciała do Was dołączyć a ja nie :) no skoro na babcie za mloda to mama jeszcze mozesz zostac, wkoncu duzy dom budujesz i ktos w nim mieszkac musi ODSZCZEKAJ !!!!!!!!! nowy potomek na nowy domek Jacek - łeb urwę jak nie przestaniesz krakać Łeb czy glowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasiu http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c006.gif oj jak bym chciała do Was dołączyć a ja nie :) no skoro na babcie za mloda to mama jeszcze mozesz zostac, wkoncu duzy dom budujesz i ktos w nim mieszkac musi ODSZCZEKAJ !!!!!!!!! nowy potomek na nowy domek Jacek - łeb urwę jak nie przestaniesz krakać Łeb czy glowe ? Pieszczoszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 SUPER SPRZEDAWCA Wielki, ogromny, wielopiętrowy supermarket, w którym kupicie wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawcę, dając mu jeden dzień okresu próbnego żeby go przetestować. Po zamknięciu wzywa szef nowego sprzedawcę do biura: - No to ile dziś zrobił pan transakcji? - pyta sprzedawcę. - Jedną, szefie. - Co? Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio od sześćdziesięciu do siedemdziesięciu transakcji w ciągu dnia! Co pan robił przez cały dzień? A właściwie to ile pan utargował? - Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów. Szefa zatkało. - Trzy... sta osiem... dziesiąt tysięcy? Na Boga, co pan sprzedał?! - No, na początku sprzedałem mały haczyk na ryby... - Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiąt tysięcy? - Potem przekonałem klienta żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem gdzie będzie łowić. Powiedział, że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu jeszcze porządną wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonałem go, że na brzegu ryby nie biorą, no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go jakie ma auto i wydusiłem z niego, że dość małe aby odwieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepę. - I wszystko to sprzedał pan człowiekowi, który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk na ryby?! - Nieee. On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu to może pojechałby przynajmniej na ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 i ZNOWU O SEKSIE ............. ............... A MÓJ W FINLANDII.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasia GRAAATULACJEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.polki.pl/pub/03_2006/dziecko-xxl-copy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Życie jest okrutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kasia GRAAATULACJEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.polki.pl/pub/03_2006/dziecko-xxl-copy.jpg Śliczna dzidzia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Przyszłam do pracy na 11.00 i już mi się znudziło - ale chyba nie wypada sobie pójść, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Alo, czajniki , co jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 znowu nikt mnie nie kocha..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Życie jest okrutne nikt nie mowil ze bedzie latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Przyszłam do pracy na 11.00 i już mi się znudziło - ale chyba nie wypada sobie pójść, nie ? czemu nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts