Majka 23.08.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 dzieki za gratki. Jajcek, z kim grasz w brydża? z nieznajomymi rzez net Ze znajomymi na RW, z nieznajomymi w brydża - co to się, panie, porobiło.... na kurniku? tak szybko myslisz, czy inni tak długo? na kurniku Dlaczego ja nic nie rozumiem ? może nie kumata jesteś http://www.kurnik.pl jajcek, a jaki masz nick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 dzieki za gratki. Jajcek, z kim grasz w brydża? z nieznajomymi rzez net Ze znajomymi na RW, z nieznajomymi w brydża - co to się, panie, porobiło.... na kurniku? tak szybko myslisz, czy inni tak długo? na kurniku Dlaczego ja nic nie rozumiem ? może nie kumata jesteś http://www.kurnik.pl jajcek, a jaki masz nick? ciemnota po prostu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 ok - zgoglowałam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 dzieki za gratki. Jajcek, z kim grasz w brydża? z nieznajomymi rzez net Ze znajomymi na RW, z nieznajomymi w brydża - co to się, panie, porobiło.... na kurniku? tak szybko myslisz, czy inni tak długo? na kurniku Dlaczego ja nic nie rozumiem ? może nie kumata jesteś http://www.kurnik.pl jajcek, a jaki masz nick? jotem59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 dzieki za gratki. Jajcek, z kim grasz w brydża? z nieznajomymi rzez net Ze znajomymi na RW, z nieznajomymi w brydża - co to się, panie, porobiło.... na kurniku? tak szybko myslisz, czy inni tak długo? na kurniku Dlaczego ja nic nie rozumiem ? może nie kumata jesteś http://www.kurnik.pl jajcek, a jaki masz nick? ciemnota po prostu :) dzieci cie nie podszkoliły? opiernicz zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 dzieki za gratki. Jajcek, z kim grasz w brydża? z nieznajomymi rzez net Ze znajomymi na RW, z nieznajomymi w brydża - co to się, panie, porobiło.... na kurniku? tak szybko myslisz, czy inni tak długo? na kurniku Dlaczego ja nic nie rozumiem ? może nie kumata jesteś http://www.kurnik.pl jajcek, a jaki masz nick? ciemnota po prostu :) dzieci cie nie podszkoliły? opiernicz zdrowo Dzieci rżną z zagranicą na jakimś serwerze. Co pewien czas słyszę : "Slowly, I don't understand. I'm Polish !!!!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No dobra Kochani. Spadam do chałupki - papapappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No dobra Kochani. Spadam do chałupki - papapappa a jednak nie wytrzymala zbyt dlugo w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 helołka Ogromne gratulacje dla Kasi Fizyk, zamierzam uciekać przed tobą Olka, opowiadaj jak było na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 helołka Ogromne gratulacje dla Kasi Fizyk, zamierzam uciekać przed tobą Olka, opowiadaj jak było na Mazurach Witaj slonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 helołka Ogromne gratulacje dla Kasi Fizyk, zamierzam uciekać przed tobą Olka, opowiadaj jak było na Mazurach Witaj slonko Witaj misiaczku Nefer mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 helołka Ogromne gratulacje dla Kasi Fizyk, zamierzam uciekać przed tobą Olka, opowiadaj jak było na Mazurach Witaj slonko Witaj misiaczku Nefer mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 helołka Ogromne gratulacje dla Kasi Fizyk, zamierzam uciekać przed tobą Olka, opowiadaj jak było na Mazurach Witaj slonko Witaj misiaczku Nefer mnie zabije a za co? znowu jestem do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 helołka Ogromne gratulacje dla Kasi Fizyk, zamierzam uciekać przed tobą Olka, opowiadaj jak było na Mazurach Witaj slonko Witaj misiaczku Nefer mnie zabije a za co? znowu jestem do tyłu Maja a ty tez grywasz na kurniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A wogole to gdzie sie wszyscy podziali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 helołka Ogromne gratulacje dla Kasi Fizyk, zamierzam uciekać przed tobą Olka, opowiadaj jak było na Mazurach Witaj slonko Witaj misiaczku Nefer mnie zabije a za co? znowu jestem do tyłu Maja a ty tez grywasz na kurniku ? ja nie, nieładnie jest porzucać współgraczy, bo klient przyszedł Ale w brydża bgra moja mama, znajoma. Dzieci graja w literaki i cos tam. Jak sie Ciebie szuka na którym jesteś stole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A wogole to gdzie sie wszyscy podziali ?? Sosik grzybowy sobie gotuję . Byłam z psem na spacerze i nazbierałam grzybow w 5 minut. Mniam, mniam, sosik zaraz będzie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 helołka Ogromne gratulacje dla Kasi Fizyk, zamierzam uciekać przed tobą Olka, opowiadaj jak było na Mazurach Witaj slonko Witaj misiaczku Nefer mnie zabije a za co? znowu jestem do tyłu Maja a ty tez grywasz na kurniku ? ja nie, nieładnie jest porzucać współgraczy, bo klient przyszedł Ale w brydża bgra moja mama, znajoma. Dzieci graja w literaki i cos tam. Jak sie Ciebie szuka na którym jesteś stole? w tej chwili jestem na bynowie a graczy rzeczywiscie nie ladnie porzucac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A wogole to gdzie sie wszyscy podziali ?? Sosik grzybowy sobie gotuję . Byłam z psem na spacerze i nazbierałam grzybow w 5 minut. Mniam, mniam, sosik zaraz będzie gotowy no wlasnie podobno jest niezly wysyp grzybow, tylko ja zierac nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 luknę rany, ktoś mnie zaprosił do gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts