frosch 23.08.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 fizyk,chcialam byc szczera HEJ, nie wiem o co chodzi. Bardzo się ciesze, bo lubię szczerość. I Ciebie też bardzo polubiłem, ale nie wiem czym sprawiłem Ci przykrość oj fizyk,fizyk.....pomagalam ci zdobyc Verke niestety nieskutecznie P.S.tez cie polubilam A co tu się wyrabia za moimi plecami. hę? jaaa.....jaaaa....hmmm.. tylko dobrze chcialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.08.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Olka, jak Wasza dzidzia? Masz jakieś nowe zdjątko? za tydzien idziemy do fotografa , jak będe miała jakies fajne ujecie to wrzucę spadam na trochę, narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 czesc Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 a bylo ci niedobrze? chciałabyś Całkiem dobrze mi było, pełny odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 verunia halucynki zjadlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Miło widzieć Verunię w dobrym humorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 a bylo ci niedobrze? chciałabyś Całkiem dobrze mi było, pełny odlot to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 verunia halucynki zjadlas? Nie wiem, ale podobne były do takich http://www.ave.net.pl/kaszuby/polany/p/muchomor_12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.08.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Jestem, verunia na Mazurach było świetnie. Padało tylko pierwszego dnia, potem pogoda dopisała. Załoga była wyśmienita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.08.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 verunia halucynki zjadlas? Nie wiem, ale podobne były do takich http://www.ave.net.pl/kaszuby/polany/p/muchomor_12.jpg Kolor ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Jestem, verunia na Mazurach było świetnie. Padało tylko pierwszego dnia, potem pogoda dopisała. Załoga była wyśmienita. To się cieszę, po jakich jeziorach pływaliście i jak się Bezan sprawował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 verunia halucynki zjadlas? Nie wiem, ale podobne były do takich http://www.ave.net.pl/kaszuby/polany/p/muchomor_12.jpg mozna z pomidorem pomylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.08.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 verunia halucynki zjadlas? Nie wiem, ale podobne były do takich http://www.ave.net.pl/kaszuby/polany/p/muchomor_12.jpg mozna z pomidorem pomylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 verunia piekny ten grzybek co go skonsumowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 verunia halucynki zjadlas? Nie wiem, ale podobne były do takich http://www.ave.net.pl/kaszuby/polany/p/muchomor_12.jpg mozna z pomidorem pomylic myslisz ,ze mam halucynacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 verunia piekny ten grzybek co go skonsumowalas Mogę ci takich nazbierac jak chcesz, jest ich dużo w moim lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.08.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Jestem, verunia na Mazurach było świetnie. Padało tylko pierwszego dnia, potem pogoda dopisała. Załoga była wyśmienita. To się cieszę, po jakich jeziorach pływaliście i jak się Bezan sprawował? Wyruszyliśmy z Giżycka, potem J.Kisajno i nocleg na Zimnym Kącie. Nastepnego dnia popłyneliśmy na Dobskie zobaczyć Wyspę Kormoranów, nocleg w Sztynorcie ( słabo wiało). Ze Sztynortu Kisjnem, Niegocinem, J.Boczne nocleg przed Płw.Kula. Nastepnego dnia kanał Kula ,J.Jagodne i Kanały, po drodze zatrzymaliśmy sie aby naprawić jacht to trochę nam zeszło. Zepsuli poprzednicy i nam kapało. Nocleg w Rynie. Potem Mikołajki, staneliśmy na Bełdanach. Kolejnego dnia wracajac wpadliśmy na Śniardwy. Potem z powrotem do Giżycka. Bezan zachowywał sie rewelacyjnie. Niuc mu w spaniu nie przeszkadzało, zaraz wkleję zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 verunia piekny ten grzybek co go skonsumowalas Mogę ci takich nazbierac jak chcesz, jest ich dużo w moim lesie A najlepiej zamarynuję i wyślę słoiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Jestem, verunia na Mazurach było świetnie. Padało tylko pierwszego dnia, potem pogoda dopisała. Załoga była wyśmienita. To się cieszę, po jakich jeziorach pływaliście i jak się Bezan sprawował? Wyruszyliśmy z Giżycka, potem J.Kisajno i nocleg na Zimnym Kącie. Nastepnego dnia popłyneliśmy na Dobskie zobaczyć Wyspę Kormoranów, nocleg w Sztynorcie ( słabo wiało). Ze Sztynortu Kisjnem, Niegocinem, J.Boczne nocleg przed Płw.Kula. Nastepnego dnia kanał Kula ,J.Jagodne i Kanały, po drodze zatrzymaliśmy sie aby naprawić jacht to trochę nam zeszło. Zepsuli poprzednicy i nam kapało. Nocleg w Rynie. Potem Mikołajki, staneliśmy na Bełdanach. Kolejnego dnia wracajac wpadliśmy na Śniardwy. Potem z powrotem do Giżycka. Bezan zachowywał sie rewelacyjnie. Niuc mu w spaniu nie przeszkadzało, zaraz wkleję zdjecie. Ale miło powspominać te miejsca. Podobno Zęzę w Sztynorcie remontują, ale tam fajne były wieczory przy piwku i szantach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ola Dla mnie to też znajome nazwy. Aż w serduchu piknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts