Anna Wiśniewska 23.08.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 mam pytanko: ile stempli na 1 belkę terivy? U nas był stempel co 1.5 m. Oczywiście im gęściej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.08.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Słodki ten twoj Bezan, tak jak moja Hera Hera jest wyjątkowa towarzyska A propos psa: Jest do wzięcia dwuletnia sunia, mieszaniec kaukaza i bernardyna. Nie wiem czy nie za stara na zmianę domu. Co o tym myślicie? Jestem pewna,ze sie przyzwyczai. A jak jej nie weźmiesz to do schroniska pójdzie? Właściwie to ta sunia jest prawie w schronisku. Właściciele schroniska wzięli ją od kogoś wyjeżdżającego na dłuższy czas (tak twierdzą) i trzymają jako psa podwórzowego. Sunia ma swój kojec i jest zadbana. To duży pies, nie nadaje się do mieszkania. U nich biega po całym podwórku. W tej chwili nie jestem przygotowany na jej wzięcie, nie ma kojca ani budy. Sąsiad ma kaukaza, pewnie byłby zadowolony z takiego towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.08.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 mam pytanko: ile stempli na 1 belkę terivy? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.08.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Słodki ten twoj Bezan, tak jak moja Hera Hera jest wyjątkowa towarzyska A propos psa: Jest do wzięcia dwuletnia sunia, mieszaniec kaukaza i bernardyna. Nie wiem czy nie za stara na zmianę domu. Co o tym myślicie? Jestem pewna,ze sie przyzwyczai. A jak jej nie weźmiesz to do schroniska pójdzie? Właściwie to ta sunia jest prawie w schronisku. Właściciele schroniska wzięli ją od kogoś wyjeżdżającego na dłuższy czas (tak twierdzą) i trzymają jako psa podwórzowego. Sunia ma swój kojec i jest zadbana. To duży pies, nie nadaje się do mieszkania. U nich biega po całym podwórku. W tej chwili nie jestem przygotowany na jej wzięcie, nie ma kojca ani budy. Sąsiad ma kaukaza, pewnie byłby zadowolony z takiego towarzystwa Nie ma co się spieszyc z tak powazną decyzją, przemyśl wszyskie za i przeciw i ją bierz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.08.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Cześć Mamoniu zapakowałeś już kosiarkę? Tak Olciu - kosiarka już pajechała. A ja wczoraj wieczorem poszedłem do sąsiadki pożyczyć kosiarkę aby wykonać u mnie PIERWSZE koszenie Do tej fajnej? Oj Olciu - pani Fernandez jest w tej chwili w słonecznej Hiszpanii, byłem u innej (lat około 75) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.08.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 mam pytanko: ile stempli na 1 belkę terivy? Sylvia - nie wiem jak powinno być, ale u mnie na rozpiętości 4,30 były dwa stemple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.08.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Cześć Mamoniu zapakowałeś już kosiarkę? Tak Olciu - kosiarka już pajechała. A ja wczoraj wieczorem poszedłem do sąsiadki pożyczyć kosiarkę aby wykonać u mnie PIERWSZE koszenie Do tej fajnej? Oj Olciu - pani Fernandez jest w tej chwili w słonecznej Hiszpanii, byłem u innej (lat około 75) Sofia Loren też jest po 70-tce a jaka extra kobitka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Cześć Mamoniu zapakowałeś już kosiarkę? Tak Olciu - kosiarka już pajechała. A ja wczoraj wieczorem poszedłem do sąsiadki pożyczyć kosiarkę aby wykonać u mnie PIERWSZE koszenie Do tej fajnej? Oj Olciu - pani Fernandez jest w tej chwili w słonecznej Hiszpanii, byłem u innej (lat około 75) ale pani Fernandez wróci, wrawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.08.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Oddaję kompa Piotrkowi. Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 odlatuje do lozka.......dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 dobrej nocy andree Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 też zmykam dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 http://www.cosgan.de/images/midi/muede/k017.gif http://www.cosgan.de/images/midi/muede/k012.gif http://www.cosgan.de/images/midi/muede/f030.gif http://www.cosgan.de/images/midi/muede/d025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 oapapappapa ja tez zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Śpiące coś dziś towarzystwo A ja się dopiero rozkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Śpiące coś dziś towarzystwo A ja się dopiero rozkręcam chyba mecz podglądali a Legia się nie rozkręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 dobry wieczór i dobranoc Frosch - fajnie!!! Dzięki. Już Ty dobrze wiesz co i za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.08.2006 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witamy czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.08.2006 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Kasiu http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c006.gif zarazilas ja chyba Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.08.2006 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 i znów nie ma nikogo Na kolacji byłem... Helołka, a co miałeś? Cześć Olka Cukinia z kiełbaską była i standarowe dodatki a herbatkę jaką pijasz? Z torebki czy luzem? Zazwyczaj luzem Tylko czasami z torebki. Qrczak no ja tam piję herbatkę z kubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts