Maxtorka 24.08.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 [ miałam przyjemność takim podróżować pamiętam tylko że dupsko bolało mnie od siedzenia Taaa , ale to inne czasy były i człowiek się takimi duperelkami jak twarde siedzenie nie przejmował Soniś , jakbym się wybierała to dam Ci znać , jakoś Cię chyba znajdę Pawsonku a te wody w Nałęczowie to takie zdrowotne jak w śpitaliku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.08.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Sonika - a obok była taka fajnie pomalowana knajpka (Kloss itp). Pyszne naleśniki tam były Dawno nie bylem. Ale kiedyś się zawezmę i przyjadę. Jak już byliśmy zmotoryzowani, to zawsze wracaliśmy z gór zajeżdżając do Krakowa. Takiej knajpki nie pamiętam . A w obecnych czasach też zajeżdżacie do Krakowa ? Ostatni raz chyba ze 2-3 lata temu. A wszystko przez budowę Mam nadzieję, że to się szybko zmieni - będę czekać na wiadomość Sonika - czy mam przez to rozumieć, że nas zapraszasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.08.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Apropo Torunia - to mieszkaliśmy w takim schronisku (w zasadzie to bardziej na taką małą melinkę wtedy wyglądało), gdzieś na peryferiach miasta. Zostawiłem pod prysznicem łańcuszek . Ale mimo to miło pobyt wspominam. W sumie to byłem chyba 3-4 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.08.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 fizyk ciekawae czemu nikt sie nie wybiera w nasze piękne strony ?? ugościlibyśmy ich godnie Oczywiście. Ale byli Joanna i Janusz, Verunia jest z Puław, Andre był w Kazimierzu (szkoda że tak późno się zorientowałem) Ale oczywiście zapraszamy na lubelszczyznę jakieś dziesięć lat temu byłam w Zamościu fajnie było A ja bylem w zeszlym roku w Zamosciu ale wtedy jeszcze nie bylem na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 [ miałam przyjemność takim podróżować pamiętam tylko że dupsko bolało mnie od siedzenia Taaa , ale to inne czasy były i człowiek się takimi duperelkami jak twarde siedzenie nie przejmował Soniś , jakbym się wybierała to dam Ci znać , jakoś Cię chyba znajdę Pawsonku a te wody w Nałęczowie to takie zdrowotne jak w śpitaliku ? takie też są ... ale ogólnie to takie inne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.08.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 fizyk ciekawae czemu nikt sie nie wybiera w nasze piękne strony ?? ugościlibyśmy ich godnie Oczywiście. Ale byli Joanna i Janusz, Verunia jest z Puław, Andre był w Kazimierzu (szkoda że tak późno się zorientowałem) Ale oczywiście zapraszamy na lubelszczyznę U mnie też byli Joasia i Janusz - tzn. w Krakowie na kawce , i odwiedziła nas Baru, Maksiu i Majka - ale Majka to jak domownik . A my na odmianę byliśmy w lipcu u Jooli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A ja w Grodzisku (jak wiesz) jestem kilka razy w roku. We wrześniu też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Apropo Torunia - to mieszkaliśmy w takim schronisku (w zasadzie to bardziej na taką małą melinkę wtedy wyglądało), gdzieś na peryferiach miasta. Zostawiłem pod prysznicem łańcuszek . Ale mimo to miło pobyt wspominam. W sumie to byłem chyba 3-4 razy. no tak pozostałe razy to szuakłeś łańcuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 [ miałam przyjemność takim podróżować pamiętam tylko że dupsko bolało mnie od siedzenia Taaa , ale to inne czasy były i człowiek się takimi duperelkami jak twarde siedzenie nie przejmował Soniś , jakbym się wybierała to dam Ci znać , jakoś Cię chyba znajdę Pawsonku a te wody w Nałęczowie to takie zdrowotne jak w śpitaliku ? Już Ci wysyłam namiary na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.08.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Sonika - a obok była taka fajnie pomalowana knajpka (Kloss itp). Pyszne naleśniki tam były Dawno nie bylem. Ale kiedyś się zawezmę i przyjadę. Jak już byliśmy zmotoryzowani, to zawsze wracaliśmy z gór zajeżdżając do Krakowa. Takiej knajpki nie pamiętam . A w obecnych czasach też zajeżdżacie do Krakowa ? Ostatni raz chyba ze 2-3 lata temu. A wszystko przez budowę Mam nadzieję, że to się szybko zmieni - będę czekać na wiadomość Sonika - czy mam przez to rozumieć, że nas zapraszasz?? Ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 a co jak się wszyscy chwalą gdzie byli to ja napisze że byłem u fizyka ... zrobiliśmy parę doświadczeń fizycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.08.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 fizyk ciekawae czemu nikt sie nie wybiera w nasze piękne strony ?? ugościlibyśmy ich godnie Oczywiście. Ale byli Joanna i Janusz, Verunia jest z Puław, Andre był w Kazimierzu (szkoda że tak późno się zorientowałem) Ale oczywiście zapraszamy na lubelszczyznę U mnie też byli Joasia i Janusz - tzn. w Krakowie na kawce , i odwiedziła nas Baru, Maksiu i Majka - ale Majka to jak domownik . A my na odmianę byliśmy w lipcu u Jooli . A ja w czerwcu siedzialem caly tydzien w Krakowie i zadnego gospodarza tam nie spotkalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam.Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A ja w Grodzisku (jak wiesz) jestem kilka razy w roku. We wrześniu też będę no wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.08.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam. Co słychać? A to zalezy gdzie ucho przylozysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 slychac zaproszenia zewszad tylko czasu nie ma jechac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 fizyk ciekawae czemu nikt sie nie wybiera w nasze piękne strony ?? ugościlibyśmy ich godnie Oczywiście. Ale byli Joanna i Janusz, Verunia jest z Puław, Andre był w Kazimierzu (szkoda że tak późno się zorientowałem) Ale oczywiście zapraszamy na lubelszczyznę U mnie też byli Joasia i Janusz - tzn. w Krakowie na kawce , i odwiedziła nas Baru, Maksiu i Majka - ale Majka to jak domownik . A my na odmianę byliśmy w lipcu u Jooli . A ja w czerwcu siedzialem caly tydzien w Krakowie i zadnego gospodarza tam nie spotkalem buuuuu , a ja nic nie wiedziałam Następnym razem daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Jajcuś To dla Pana, który wkracza dziś w dorosłe życie http://www.gifts.co.uk/acatalog/benson_teddy_bear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 fizyk ciekawae czemu nikt sie nie wybiera w nasze piękne strony ?? ugościlibyśmy ich godnie Oczywiście. Ale byli Joanna i Janusz, Verunia jest z Puław, Andre był w Kazimierzu (szkoda że tak późno się zorientowałem) Ale oczywiście zapraszamy na lubelszczyznę U mnie też byli Joasia i Janusz - tzn. w Krakowie na kawce , i odwiedziła nas Baru, Maksiu i Majka - ale Majka to jak domownik . A my na odmianę byliśmy w lipcu u Jooli . A ja w czerwcu siedzialem caly tydzien w Krakowie i zadnego gospodarza tam nie spotkalem buuuuu , a ja nic nie wiedziałam Następnym razem daj znać. caly czas na forum trabilem ze jade a jak dojechalem tyz codziennie krzyczalem i tylko Majka sie odezwala ale jakos nie dalo nam sie zajec czasowo dograc jak ona mogla ja nie i na odwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.08.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Jajcuś To dla Pana, który wkracza dziś w dorosłe życie http://www.gifts.co.uk/acatalog/benson_teddy_bear.jpg Aniu serdecznie dziekuje za pamiec w imieniu tego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts