Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Cześć monka :D

Tego nam było trzeba :D

Jadę Żabko w Tatry trochę się powłóczyć 8) :lol:

Maxtorko - ale Ci zazdraszczam 8) 8) 8) 8)

Ale ja też jadę, w tym roku będzie to tydzień później niż zawsze - około 12 września. Pewnie jak wrócisz to Ty będziesz mi zazdraszczać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pstrykaj proszę zdjęcia i pokaż później, a jak możesz to napisz jakie plany? Gdzie idziecie??

Jako że zapraszanie stało się normą to ja chętnie powitam pielgrzymów przebywających na Kujawach , w Borach Tucholskich bądź będących przejazdem w okolicy :D

Andre już był :D

A teraz zmykam bo muszę się trochę oporządzić i moich chłopaków przygotować na moją tygodniową nieobecność 8) :D

Jeszcze tu przelotem zajrzę :lol:

No dobrze:

Kze, Jace, Sylvia, czyk toś jeszcze?. A mój jeden z best-friendów kupił sobie używany domek pod Grodziskiem (mieszka póki co w Grodzisku).

Tym razem postaram się zrobić objazd i poznać (tych których jeszcze nie miałem okazji) w realu.

Podajcie na priv namiary.

Ja tez byłem u Pawsona :lol:

Cześć monka :D

Tego nam było trzeba :D

Jadę Żabko w Tatry trochę się powłóczyć 8) :lol:

Maxtorko - ale Ci zazdraszczam 8) 8) 8) 8)

Ale ja też jadę, w tym roku będzie to tydzień później niż zawsze - około 12 września. Pewnie jak wrócisz to Ty będziesz mi zazdraszczać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pstrykaj proszę zdjęcia i pokaż później, a jak możesz to napisz jakie plany? Gdzie idziecie??

No wiesz co , ja zawsze jeżdżę tydzień później czyli około pierwszego tygodnia września . Gdyby nie nagła zmiana planów u Ciebie i u mnie całkiem prawdopodobne że byśmy się gdzieś tam w górze spotkali :D

Plany zweryfikuje oczywiście pogoda :-?

Myślimy o Świnicy z Kasprowego , na Zawrat i do 5Stawów , przez Świstówkę do M.Oka . Z Murowańca chociażby na Skrajny Granat .

Z M.Oka na Wrota Chałubińskiego albo przez Szpiglasową do 5Stawów i Roztoką w dół . Przejdziemy też pewnie Czerwone Wierchy nie wiem tylko gdzie zakończymy bo tamte szlaki są dość długie .

Zdjęcia oczywiście będę pstrykać i nawet sprawdzę czy bateria mi się nie rozładowuje :wink: . W zeszłym roku szliśmy Roztoką do 5Stawów , była okropna mgła i jak juz weszliśmy na górę jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki mgła się rozstąpiła no i ukazał sie widok ....co ja będę pisac , sam wiesz jaki :D Uruchamiam aparat a tam d..a blada , mryga czerwone świtełko i upiorny napis batery empty .

Myślałam że mnie na miejscu trafi :evil: . Ale widoki na szczęście złagodziły moje wkurzenie . I miałam nauczkę na przyszłość żeby zawsze sprawdzac stopień naładowania .

Musicie poczekac aż dom postawię :(:(:( Ja też chcę mieć gości :(:( ale w tych moich 50 metrach to się nawet nieciekawie pije :(:(

Poczekacie na mnie ?????????? :oops: :oops: :oops: 8)

:D :D :D

Neferka , buduj szybko żebyśmy się za mocno nie zestarzeli , bo wiesz w pewnym wieku to juz wzrok nie ten , i ręka mniej pewna 8) :wink:

Musicie poczekac aż dom postawię :(:(:( Ja też chcę mieć gości :(:( ale w tych moich 50 metrach to się nawet nieciekawie pije :(:(

jeszcze nie spotkałem miejsca co się nieciekawie pije z ciekawymi ludźmi ....

no ale jak nie to nie :cry: :cry: :cry: :wink:

U mnie jest kosta rubika - żeby coś gdzieś postawić trzeba przestawić coś innego :):) Ale masz rację - nie miejsce tylko dobre towarzystwo się liczy :):) A to towarzystwo jest baaaaardzo dobre :)

Poczekacie na mnie ?????????? :oops: :oops: :oops: 8)

:D :D :D

Neferka , buduj szybko żebyśmy się za mocno nie zestarzeli , bo wiesz w pewnym wieku to juz wzrok nie ten , i ręka mniej pewna 8) :wink:

Zdążymy Maxtorka - musimy !!! Ja zamierzam się jeszcze nacieszyć chałupą i gośćmi :):) A gotuję nieźle, więc warto poczekać :)