kze 24.08.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A ja w Grodzisku (jak wiesz) jestem kilka razy w roku. We wrześniu też będę no wiem I mam nadzieje, że o mnie będziesz pamiętał (jak bedziesz w Grodzisku..) teraz wynajmuje mieszkanie w Grodzisku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.08.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Cześć monka Tego nam było trzeba Jadę Żabko w Tatry trochę się powłóczyć Maxtorko - ale Ci zazdraszczam Ale ja też jadę, w tym roku będzie to tydzień później niż zawsze - około 12 września. Pewnie jak wrócisz to Ty będziesz mi zazdraszczać Pstrykaj proszę zdjęcia i pokaż później, a jak możesz to napisz jakie plany? Gdzie idziecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A ja byłem 2-3 razy u Whispera i raz u Moniś oraz 2 razy u Ew-ki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.08.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Jako że zapraszanie stało się normą to ja chętnie powitam pielgrzymów przebywających na Kujawach , w Borach Tucholskich bądź będących przejazdem w okolicy Andre już był A teraz zmykam bo muszę się trochę oporządzić i moich chłopaków przygotować na moją tygodniową nieobecność Jeszcze tu przelotem zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.08.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 musze uciekac bo zona na zakupy mnie wyciaga ale ja tu jeszcze wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Kze To 2 czy 3 razy u Whisperów? Wiesz, jest różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.08.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A ja w Grodzisku (jak wiesz) jestem kilka razy w roku. We wrześniu też będę no wiem I mam nadzieje, że o mnie będziesz pamiętał (jak bedziesz w Grodzisku..) teraz wynajmuje mieszkanie w Grodzisku.. A ja myslalem ze w mieszkaniu rodzicow mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.08.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 fizyk o mnie też możesz pamietać będąc w Grodizsku mieszkam obok w MIlanówku a buduje pod Grodziskiem... czesc wszystkim tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Cześć Sylvia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.08.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 No dobrze: Kze, Jace, Sylvia, czyk toś jeszcze?. A mój jeden z best-friendów kupił sobie używany domek pod Grodziskiem (mieszka póki co w Grodzisku). Tym razem postaram się zrobić objazd i poznać (tych których jeszcze nie miałem okazji) w realu. Podajcie na priv namiary. Ja tez byłem u Pawsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.08.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Cześć monka Tego nam było trzeba Jadę Żabko w Tatry trochę się powłóczyć Maxtorko - ale Ci zazdraszczam Ale ja też jadę, w tym roku będzie to tydzień później niż zawsze - około 12 września. Pewnie jak wrócisz to Ty będziesz mi zazdraszczać Pstrykaj proszę zdjęcia i pokaż później, a jak możesz to napisz jakie plany? Gdzie idziecie?? No wiesz co , ja zawsze jeżdżę tydzień później czyli około pierwszego tygodnia września . Gdyby nie nagła zmiana planów u Ciebie i u mnie całkiem prawdopodobne że byśmy się gdzieś tam w górze spotkali Plany zweryfikuje oczywiście pogoda Myślimy o Świnicy z Kasprowego , na Zawrat i do 5Stawów , przez Świstówkę do M.Oka . Z Murowańca chociażby na Skrajny Granat . Z M.Oka na Wrota Chałubińskiego albo przez Szpiglasową do 5Stawów i Roztoką w dół . Przejdziemy też pewnie Czerwone Wierchy nie wiem tylko gdzie zakończymy bo tamte szlaki są dość długie . Zdjęcia oczywiście będę pstrykać i nawet sprawdzę czy bateria mi się nie rozładowuje . W zeszłym roku szliśmy Roztoką do 5Stawów , była okropna mgła i jak juz weszliśmy na górę jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki mgła się rozstąpiła no i ukazał sie widok ....co ja będę pisac , sam wiesz jaki Uruchamiam aparat a tam d..a blada , mryga czerwone świtełko i upiorny napis batery empty . Myślałam że mnie na miejscu trafi . Ale widoki na szczęście złagodziły moje wkurzenie . I miałam nauczkę na przyszłość żeby zawsze sprawdzac stopień naładowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.08.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Maxtorka nam tez się kiedyś to przydażyło od tamtego momentu wozimy zapasowe baterie... Fizyk a kiedy bedziesz? namiary zaraz wyśle na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 cze WSZYSTKIM KASIULA kiedy termin? kiedy wprowadzka? W przyszłym tygodniu chyba pójdę na urlop i zaczniemy przenosić nasze klamoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 a u mnie wszystko idzie za wolno na budowie ... prawa ręka szefa był w szpitalu teraz rekonwalescencja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Musicie poczekac aż dom postawię :( Ja też chcę mieć gości :( ale w tych moich 50 metrach to się nawet nieciekawie pije :( Poczekacie na mnie ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Nefer ja cie moge odowiedzić i na 50 metrach ale potem ty mnie odwiedzisz na 47,5 co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Musicie poczekac aż dom postawię :( Ja też chcę mieć gości :( ale w tych moich 50 metrach to się nawet nieciekawie pije :( jeszcze nie spotkałem miejsca co się nieciekawie pije z ciekawymi ludźmi .... no ale jak nie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Musicie poczekac aż dom postawię :( Ja też chcę mieć gości :( ale w tych moich 50 metrach to się nawet nieciekawie pije :( Poczekacie na mnie ?????????? Neferka , buduj szybko żebyśmy się za mocno nie zestarzeli , bo wiesz w pewnym wieku to juz wzrok nie ten , i ręka mniej pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Musicie poczekac aż dom postawię :( Ja też chcę mieć gości :( ale w tych moich 50 metrach to się nawet nieciekawie pije :( jeszcze nie spotkałem miejsca co się nieciekawie pije z ciekawymi ludźmi .... no ale jak nie to nie U mnie jest kosta rubika - żeby coś gdzieś postawić trzeba przestawić coś innego :) Ale masz rację - nie miejsce tylko dobre towarzystwo się liczy :) A to towarzystwo jest baaaaardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Musicie poczekac aż dom postawię :( Ja też chcę mieć gości :( ale w tych moich 50 metrach to się nawet nieciekawie pije :( Poczekacie na mnie ?????????? Neferka , buduj szybko żebyśmy się za mocno nie zestarzeli , bo wiesz w pewnym wieku to juz wzrok nie ten , i ręka mniej pewna Zdążymy Maxtorka - musimy !!! Ja zamierzam się jeszcze nacieszyć chałupą i gośćmi :) A gotuję nieźle, więc warto poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts