Nefer 24.08.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Nefer ja cie moge odowiedzić i na 50 metrach ale potem ty mnie odwiedzisz na 47,5 co??? Nie ma sprawy - wiesz jak jest to nie będzie wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 cze WSZYSTKIM KASIULA kiedy termin? kiedy wprowadzka? W przyszłym tygodniu chyba pójdę na urlop i zaczniemy przenosić nasze klamoty Kasiu - to ja rozumiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 kto jest głodny bo ide po pączki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.08.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Nefer to teraz wyobraź sobie ze stoi przede mną wyzwanie: tak poprzestawiac klamoty coby się pianino dla Asi zmieściło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Nefer to teraz wyobraź sobie ze stoi przede mną wyzwanie: tak poprzestawiac klamoty coby się pianino dla Asi zmieściło.. podwieszane pod sufitem można zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.08.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 pianono podwieszane? o tym nie pomyślałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 pianono podwieszane? o tym nie pomyślałam.. o widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A ja w Grodzisku (jak wiesz) jestem kilka razy w roku. We wrześniu też będę no wiem I mam nadzieje, że o mnie będziesz pamiętał (jak bedziesz w Grodzisku..) teraz wynajmuje mieszkanie w Grodzisku.. A ja myslalem ze w mieszkaniu rodzicow mieszkasz Obok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Musicie poczekac aż dom postawię :( Ja też chcę mieć gości :( ale w tych moich 50 metrach to się nawet nieciekawie pije :( Poczekacie na mnie ?????????? Ja aktualnie tez tyle mkw wynajmuje... Możemy pic w moim stanie surowym... Tynki już niedługo bedą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 cze WSZYSTKIM KASIULA kiedy termin? kiedy wprowadzka? W przyszłym tygodniu chyba pójdę na urlop i zaczniemy przenosić nasze klamoty Gratuluję!!! Ale z drugiej strony współczuje ilości pracy fizyczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.08.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 No własnie Kasia ale ty weź nie przesadzaj z pracą fizyczną co? najlepiej ogranicz sie do dyrygowania zmykam na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 No własnie Kasia ale ty weź nie przesadzaj z pracą fizyczną co? najlepiej ogranicz sie do dyrygowania zmykam na budowe Zaczyna się Tego nie rób, tamtego nie rób, a na koniec i tak trzeba samej, bo potem mówią, że to nie choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.08.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Kze To 2 czy 3 razy u Whisperów? Wiesz, jest różnica Był 3-y, ale jednego razu nie pamięta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Kze To 2 czy 3 razy u Whisperów? Wiesz, jest różnica Był 3-y, ale jednego razu nie pamięta . Aaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/bez.JPG http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/bez1.JPG Olcia, piękne zdjęcia i Ty taka uśmiechnięta Mamoń mi mówił, że fajna z Ciebie dziewczyna Mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś Ja też mam taką nadzieję i dlatego postanowiłam, że w przyszłym roku - co nie podlega dyskusji - wszystkie zjeżdacie sie do Funio-Hanio-Misio-Chatki oczyiście z przychówkiem ale tylko takim do lat... powiedzmy 10 - bo potem i tak już nie chcą ze starymi jeździć -a i Hani starsze towarzycho nie pasi Kurzcę to mnie nie przyjmniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/bez.JPG http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/bez1.JPG Olcia, piękne zdjęcia i Ty taka uśmiechnięta Mamoń mi mówił, że fajna z Ciebie dziewczyna Mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś Ja też mam taką nadzieję i dlatego postanowiłam, że w przyszłym roku - co nie podlega dyskusji - wszystkie zjeżdacie sie do Funio-Hanio-Misio-Chatki oczyiście z przychówkiem ale tylko takim do lat... powiedzmy 10 - bo potem i tak już nie chcą ze starymi jeździć -a i Hani starsze towarzycho nie pasi Kurzcę to mnie nie przyjmniesz Chyba, że przyjedziesz sama Ciocia bez dzieci to dla młodej mamy skarb bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.08.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Olcia, piękne zdjęcia i Ty taka uśmiechnięta Mamoń mi mówił, że fajna z Ciebie dziewczyna Mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś Ja też mam taką nadzieję i dlatego postanowiłam, że w przyszłym roku - co nie podlega dyskusji - wszystkie zjeżdacie sie do Funio-Hanio-Misio-Chatki oczyiście z przychówkiem ale tylko takim do lat... powiedzmy 10 - bo potem i tak już nie chcą ze starymi jeździć -a i Hani starsze towarzycho nie pasi Kurzcę to mnie nie przyjmniesz mnie też będziemy Aga musiały zrobić oddzielne spotkanie ...dla tych starszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Aniu niestety moja praca wypala mój zapał do dzieci i gwarantuje że moja starsza córak robi to o wiele lepiej. Ja tylko fachowym okime mogę dyrygować ale zabawy i zajęcie to już nie dla mnie A moja córa jest w tym świetna ale tylko ta starsza młodsza nie ma takich zapędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Aniu niestety moja praca wypala mój zapał do dzieci i gwarantuje że moja starsza córak robi to o wiele lepiej. Ja tylko fachowym okime mogę dyrygować ale zabawy i zajęcie to już nie dla mnie A moja córa jest w tym świetna ale tylko ta starsza młodsza nie ma takich zapędów. To może Funia da się przekonac, żebyś z tą starszą przyjechałą. I Tola ze swoją córką też (świetnie karmi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts