SławekD-żonka 24.08.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 kto jest głodny bo ide po pączki ... JAAAAAAAAAAAAAA poproszem pączusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.08.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 cze WSZYSTKIM KASIULA kiedy termin? kiedy wprowadzka? W przyszłym tygodniu chyba pójdę na urlop i zaczniemy przenosić nasze klamoty Gratuluję!!! Ale z drugiej strony współczuje ilości pracy fizyczej... To mnie przeraża, tak samo jak to, że mamy mówią nam gdzie szafę postawić - i wiecie co, mam ogromną ochotę zrobić sobie w domu gemelę - byle na złość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.08.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 No własnie Kasia ale ty weź nie przesadzaj z pracą fizyczną co? najlepiej ogranicz sie do dyrygowania zmykam na budowe Tak się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Aniu niestety moja praca wypala mój zapał do dzieci i gwarantuje że moja starsza córak robi to o wiele lepiej. Ja tylko fachowym okime mogę dyrygować ale zabawy i zajęcie to już nie dla mnie A moja córa jest w tym świetna ale tylko ta starsza młodsza nie ma takich zapędów. To może Funia da się przekonac, żebyś z tą starszą przyjechałą. moja marzy o rodzeństwie więc może się sprawdzić w roli opiekunki I Tola ze swoją córką też (świetnie karmi ) i w dodatku bardzo ładna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Musicie poczekac aż dom postawię :( Ja też chcę mieć gości :( ale w tych moich 50 metrach to się nawet nieciekawie pije :( Poczekacie na mnie ?????????? Ja aktualnie tez tyle mkw wynajmuje... Możemy pic w moim stanie surowym... Tynki już niedługo bedą... niegupi pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Słodki ten twoj Bezan, tak jak moja Hera Hera jest wyjątkowa towarzyska A propos psa: Jest do wzięcia dwuletnia sunia, mieszaniec kaukaza i bernardyna. Nie wiem czy nie za stara na zmianę domu. Co o tym myślicie? my dostaliśmy psa półtorarocznehgo - mieszańca wilczura i berneńczyka. Jest bardzo OK. Czyli nie za późno było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.08.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 cze WSZYSTKIM KASIULA kiedy termin? kiedy wprowadzka? W przyszłym tygodniu chyba pójdę na urlop i zaczniemy przenosić nasze klamoty Gratuluję!!! Ale z drugiej strony współczuje ilości pracy fizyczej... To mnie przeraża, tak samo jak to, że mamy mówią nam gdzie szafę postawić - i wiecie co, mam ogromną ochotę zrobić sobie w domu gemelę - byle na złość hahaha....też jestem przekorna i pewnie zrobiłabym tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.08.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Musicie poczekac aż dom postawię :( Ja też chcę mieć gości :( ale w tych moich 50 metrach to się nawet nieciekawie pije :( Poczekacie na mnie ?????????? Ja aktualnie tez tyle mkw wynajmuje... Możemy pic w moim stanie surowym... Tynki już niedługo bedą... niegupi pomysł :) bez tynków to chyba lepiej bo jak ktoś przesadzi to na świeżutkich tynkach ładne freski możesz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.08.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 cze WSZYSTKIM KASIULA kiedy termin? kiedy wprowadzka? W przyszłym tygodniu chyba pójdę na urlop i zaczniemy przenosić nasze klamoty Gratuluję!!! Ale z drugiej strony współczuje ilości pracy fizyczej... To mnie przeraża, tak samo jak to, że mamy mówią nam gdzie szafę postawić - i wiecie co, mam ogromną ochotę zrobić sobie w domu gemelę - byle na złość hahaha....też jestem przekorna i pewnie zrobiłabym tak samo Cieszę się, że nie jestem sama w tej słodkiej złośliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Kasiu skąd ja to znam Na szczęście tym razem moja mam siedziała cicho A teściowa raczej się nie wtrąca i nie często nas odwiedza ale brak górnych szafek w kuchni skomentowała zresztą nie tylko ona i choć górnych szafek nigdy nie chciałam teraz mam satysfakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Aniu niestety moja praca wypala mój zapał do dzieci i gwarantuje że moja starsza córak robi to o wiele lepiej. Ja tylko fachowym okime mogę dyrygować ale zabawy i zajęcie to już nie dla mnie A moja córa jest w tym świetna ale tylko ta starsza młodsza nie ma takich zapędów. To może Funia da się przekonac, żebyś z tą starszą przyjechałą. I Tola ze swoją córką też (świetnie karmi ). Sama widzisz starsze dzieci się przydadzą do opieki żeby mamusie mogły plotkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Musicie poczekac aż dom postawię :( Ja też chcę mieć gości :( ale w tych moich 50 metrach to się nawet nieciekawie pije :( Poczekacie na mnie ?????????? Ja aktualnie tez tyle mkw wynajmuje... Możemy pic w moim stanie surowym... Tynki już niedługo bedą... niegupi pomysł :) bez tynków to chyba lepiej bo jak ktoś przesadzi to na świeżutkich tynkach ładne freski możesz mieć Nie pomyslałem o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Musicie poczekac aż dom postawię :( Ja też chcę mieć gości :( ale w tych moich 50 metrach to się nawet nieciekawie pije :( Poczekacie na mnie ?????????? Ja aktualnie tez tyle mkw wynajmuje... Możemy pic w moim stanie surowym... Tynki już niedługo bedą... niegupi pomysł :) bez tynków to chyba lepiej bo jak ktoś przesadzi to na świeżutkich tynkach ładne freski możesz mieć Nie pomyslałem o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.08.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Cześć monka Tego nam było trzeba Jadę Żabko w Tatry trochę się powłóczyć Maxtorko - ale Ci zazdraszczam Ale ja też jadę, w tym roku będzie to tydzień później niż zawsze - około 12 września. Pewnie jak wrócisz to Ty będziesz mi zazdraszczać Pstrykaj proszę zdjęcia i pokaż później, a jak możesz to napisz jakie plany? Gdzie idziecie?? No wiesz co , ja zawsze jeżdżę tydzień później czyli około pierwszego tygodnia września . Gdyby nie nagła zmiana planów u Ciebie i u mnie całkiem prawdopodobne że byśmy się gdzieś tam w górze spotkali Plany zweryfikuje oczywiście pogoda Myślimy o Świnicy z Kasprowego , na Zawrat i do 5Stawów , przez Świstówkę do M.Oka . Z Murowańca chociażby na Skrajny Granat . Z M.Oka na Wrota Chałubińskiego albo przez Szpiglasową do 5Stawów i Roztoką w dół . Przejdziemy też pewnie Czerwone Wierchy nie wiem tylko gdzie zakończymy bo tamte szlaki są dość długie . Zdjęcia oczywiście będę pstrykać i nawet sprawdzę czy bateria mi się nie rozładowuje . W zeszłym roku szliśmy Roztoką do 5Stawów , była okropna mgła i jak juz weszliśmy na górę jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki mgła się rozstąpiła no i ukazał sie widok ....co ja będę pisac , sam wiesz jaki Uruchamiam aparat a tam d..a blada , mryga czerwone świtełko i upiorny napis batery empty . Myślałam że mnie na miejscu trafi . Ale widoki na szczęście złagodziły moje wkurzenie . I miałam nauczkę na przyszłość żeby zawsze sprawdzac stopień naładowania . Kasprowy - Świnica - Zawrat - 5 - Świstówka - MOko = nieźle, nieżle Z Murowańca choćby na Skrajny = a spać będziecie gdzieś w Zakopanem jak się domyślam? A może lepiej prześpijcie się w Murowańcu i zróbcie coś więcej niż tylko Skrajny Granat Z Moka na Wrota - fajny szlak, ale powrót tą samą drogą nieciekawy jest. Pamiętam, dokładnie że w 87 roku byłem na Wrotach, ale stamtąd myknąłem drogą po głazach na Szpiglasową - bezpiecznie i łatwo jest A Czerwone Wierchy na jeden dzień da się zrobić spokojnie: Kiry - Ciemniak (monotonnie) - dalej granią aż do Kopy i stamtąd na Przełęcz Kondracką lub Przełęcz Pod Kopą kondrancką i w dół na Kondratową i do Kuźnic. Wyczerpane baterie Kiedyś miałem jeszcze gorzej - w deszczowy dzień (ołów na niebie) poszedłem na Ciemniak. Aparatu nie wziąłem wcale z powodu ohydnej pogody. A na Ciemniaku piękna pogoda, niebo niebieskie, słońce ostre, u stóp morze chmur, z których tylko góry wystawały. A ja bez aparatu nigdy więcej nie zdarzyło mi się tak wspaniałe zjawisko, a minęło już jakieś 15 lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.08.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Maxtorko - takie zdjęcie chciałbym kiedyś zrobić, ale od lat prześladuje mnie pogoda z bezchmurnym niebem nawet bez obłoków http://www.olaieryk.republika.pl/wystawa/zdjecia/lodowaprzelecz2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.08.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Maxtorko - takie zdjęcie chciałbym kiedyś zrobić, ale od lat prześladuje mnie pogoda z bezchmurnym niebem nawet bez obłoków Piękna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.08.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Gdzie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.08.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.08.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.08.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts