SławekD-żonka 24.08.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dobra, najwyżej mnie co niektórzy zlinczują Bo mam takie bardzo budowlane, bardzo, pytanie. Co na zaparcia u półrocznego dziecka? Jednorazowe, czy nawracające? Na jednorazowe - czopek glicerynowy, a w rozpaczy i w ostateczności lewatywa Na nawracające - może więcej jabłuszka i herbatki ziołowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.08.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 No to zmykam . Pozdrawiam serdecznie Tatromaniaków i tych co wolą inne formy odpoczynku Ja tu jeszcze wrócę ( za jakiś dobry tydzień ) Trzymajcie się Maxtorko udanej pogody i pięknych widoków życzę Inżynierze zdjęcie śliczne. jak was czytam to dochodzę do wniosku że ja prawie Tatr nie znam, tyle jeszcze szczytów do zdobycia i szlaków do przejścia chociaż Rysy prawie zaliczyłam...mało mi brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.08.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 To ja mówię do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dobra, najwyżej mnie co niektórzy zlinczują Bo mam takie bardzo budowlane, bardzo, pytanie. Co na zaparcia u półrocznego dziecka? Lefaks.. Chyba tak się pisze nazwę tego niemieckiego leku. Na zaparcia chyba kolki, gazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 To ja mówię do juterka To nara! Są plusy ja się jest w ciązy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.08.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dobra, najwyżej mnie co niektórzy zlinczują Bo mam takie bardzo budowlane, bardzo, pytanie. Co na zaparcia u półrocznego dziecka? suszona śliweczka rano albo kompocik z suszonej sliweczki rano.. można tez zakupic to: http://gerber.adv.wroc.pl/cms/upload/Suszone-Sliwki-80g---NOWOSC-d79.jpg wiem, ze jest jeszcze deserek jabłko z suszoną śliwka zapytam kuzynki bo kupowała swojemu maluchowi ( miał 2 mies i problemy- dodawała łyżeczke tegoż do herbatki i pomagało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.08.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dobra, najwyżej mnie co niektórzy zlinczują Bo mam takie bardzo budowlane, bardzo, pytanie. Co na zaparcia u półrocznego dziecka? A to zależy jak karmisz. Zadaj pytanko na priva do Fizuli, może coś podpowie. Ale masaż, noszenie na brzuszku (układasz dziecko na swojej ręce na brzuchu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dobra, najwyżej mnie co niektórzy zlinczują Bo mam takie bardzo budowlane, bardzo, pytanie. Co na zaparcia u półrocznego dziecka? A to zależy jak karmisz. Zadaj pytanko na priva do Fizuli, może coś podpowie. Ale masaż, noszenie na brzuszku (układasz dziecko na swojej ręce na brzuchu) I jak je Anię to Ania musi myśleć nad dietą (swoją) i obserwować reakcje niepożądane (u dziecka) i to skorelować i już :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.08.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 o nefer czesc co u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 dodałabym więcej płynów i tartych jarzynek. Michał jak był mały miał wieczne zaparcia, nawet będąc już w przedszkolu Okazało się, że to z powodu alergii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 o nefer czesc co u ciebie? A sie przejechałam w te i we w te po Alejach coby znaleźć gazownię :) Że niby nowy BOK ŻADNYCH OZNACZEŃ - NIC - super było.... skończyło się lunchem w Arkadii - poza tym cool :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.08.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 a mi własnie przywiezli pianino.. teraz to dopiero u dzieci jest sajgon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 a mi własnie przywiezli pianino.. teraz to dopiero u dzieci jest sajgon... dobrze, że nie fortepian :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.08.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 fortepian by nie przelazł przez drzwi na dole klatki. chce ktos leczo bo narobiłam jak dla pułku mogę sie podzielić.. (idę jeść) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.08.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Musicie poczekac aż dom postawię :( Ja też chcę mieć gości :( ale w tych moich 50 metrach to się nawet nieciekawie pije :( Poczekacie na mnie ?????????? Poki co odwiedzaj ty bo jak juz beda goscie drzwiami i oknami walic na twoje 300m to nie bedziesz miala czasu nosa wysciubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.08.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 fortepian by nie przelazł przez drzwi na dole klatki. chce ktos leczo bo narobiłam jak dla pułku mogę sie podzielić.. (idę jeść) ale do domu mozesz wstawic fortepien poki wszystkich scian i stropu nie ma i go poprostu domem zabudowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 fortepian by nie przelazł przez drzwi na dole klatki. chce ktos leczo bo narobiłam jak dla pułku mogę sie podzielić.. (idę jeść) ale do domu mozesz wstawic fortepien poki wszystkich scian i stropu nie ma i go poprostu domem zabudowac a co jak ma stać na piętrze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.08.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 nie stać mnie na fortepian... ale obawiam sie ze jesli moje dziecko rzeczywisice odziedziczyło talent po pradziadkach to mnie to czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.08.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 nie stać mnie na fortepian... ale obawiam sie ze jesli moje dziecko rzeczywisice odziedziczyło talent po pradziadkach to mnie to czeka... no przestan, na wielki dom cie stac a na malutky fortepian nei ? nieoszczedzaj na dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.08.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Jacek a ty wiesz ile taki fortepian kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts