andre59 24.08.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.08.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dziewczyny teraz tylko o Mamoniu gadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.08.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Zabawny. to znaczy?? co takiego zabawnego robi??? wkręca co chwilę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.08.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dziewczyny teraz tylko o Mamoniu gadają... Możemy tez o Tobie... Była już kolacja??? Jezzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale jestem głodna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.08.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Zabawny. to znaczy?? co takiego zabawnego robi??? wkręca co chwilę??? Poczucie humoru ma, hihrać się przy nim można do woli. Cześć Andre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.08.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dziewczyny teraz tylko o Mamoniu gadają... Możemy tez o Tobie... Była już kolacja??? Jezzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale jestem głodna... Będzie za ca. half an hour Pizza, ta domowa, najlepsza na świecie Cześć Żaba Cześć Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.08.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Zabawny. to znaczy?? co takiego zabawnego robi??? wkręca co chwilę??? Poczucie humoru ma, hihrać się przy nim można do woli. . No popatrz..a wygląda na takiego sztywniaka... Chyba zaraz pypeć mu na języku wyrośnie tak go obgadujemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.08.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Trzeba podpytać Maxtorkę jaki Andre jest on live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.08.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Trzeba podpytać Maxtorkę jaki Andre jest on live. albo Verunię.. Ciekawe czy Andre ma piskliwy czy niski głos???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.08.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Zabawny. to znaczy?? co takiego zabawnego robi??? wkręca co chwilę??? Poczucie humoru ma, hihrać się przy nim można do woli. . No popatrz..a wygląda na takiego sztywniaka... Chyba zaraz pypeć mu na języku wyrośnie tak go obgadujemy.. To się Mamoń zdziwi jak to przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.08.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Trzeba podpytać Maxtorkę jaki Andre jest on live. albo Verunię.. Ciekawe czy Andre ma piskliwy czy niski głos???? Baryton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.08.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Trzeba podpytać Maxtorkę jaki Andre jest on live. albo Verunię.. Ciekawe czy Andre ma piskliwy czy niski głos???? Baryton no to pięknie Ola teraz Ty pytaj, bo ja jestem po piwie i głupoty mi do głowy przychodzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.08.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Trzeba podpytać Maxtorkę jaki Andre jest on live. albo Verunię.. Ciekawe czy Andre ma piskliwy czy niski głos???? Baryton no to pięknie Ola teraz Ty pytaj, bo ja jestem po piwie i głupoty mi do głowy przychodzą.. Pytaj, pytaj odważnie, nic co ludzkie nie jest mi obce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.08.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Bo wiecie..ja mam problem ze swoim głosem... Jest bardzo piskliwy...po prostu piszczę a nie mówie Ale w zawodzie nauczyciela tak bywa..choroba zawodowa.. Nie będziecie się ze mnie śmiać, jak mnie kiedyś usłyszycie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.08.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 kurde Bezan wyłączył mi kompa, co on sobie wyobraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.08.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Bo wiecie..ja mam problem ze swoim głosem... Jest bardzo piskliwy...po prostu piszczę a nie mówie Ale w zawodzie nauczyciela tak bywa..choroba zawodowa.. Nie będziecie się ze mnie śmiać, jak mnie kiedyś usłyszycie????? To zależy od stopnia piskliwości Tak poważnie, oświadczam, że nie będę się śmiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.08.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Bo wiecie..ja mam problem ze swoim głosem... Jest bardzo piskliwy...po prostu piszczę a nie mówie Ale w zawodzie nauczyciela tak bywa..choroba zawodowa.. Nie będziecie się ze mnie śmiać, jak mnie kiedyś usłyszycie????? obiecuję,że nie będe, przynajmniej się postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.08.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 kurde Bezan wyłączył mi kompa, co on sobie wyobraża zdolna bestia ho, ho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.08.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dobry wieczór wszystkim A jakie tutaj mamy dzisiaj doborowe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.08.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Żaba, co ciekawego do obejrzenia jest w twoich okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts