Funia 25.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam. Co słychać? U mnie tynki kładą.. Hejka ano słychać - po 4 tygodniach mieszkania w betonach - MAM PANELE I SALONIE I JADALNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ppiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Elo reszta ekipy witaj kasiu jak sie czujecie? Na razie spoko prócz nudności od 10 dni i strasznego głodu, będę wielorybem jak nic eeeeeeeeeeeeee nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 A który dokładnie miesiąc Kasiu? Początek początków 4 tydzień raptem, długa droga przed nami, ale jest zaje-fajnie to chyba nie jestem dziwan - bo mi też podobał sie stan błogosławiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 A który dokładnie miesiąc Kasiu? Początek początków 4 tydzień raptem, długa droga przed nami, ale jest zaje-fajnie Żona w pierwszym trymetstrze dużo spała i była bardziej osowiała... Ale potem już z górki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam. Co słychać? U mnie tynki kładą.. Hejka ano słychać - po 4 tygodniach mieszkania w betonach - MAM PANELE I SALONIE I JADALNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ppiękne SUPER!! A zdjęcia zamieściłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam. Co słychać? U mnie tynki kładą.. Hejka ano słychać - po 4 tygodniach mieszkania w betonach - MAM PANELE I SALONIE I JADALNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ppiękne WOW GRATULEJSZYN U nas też już są panele, ba nawet mamy zajebiste drzwi Jest cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 A który dokładnie miesiąc Kasiu? Początek początków 4 tydzień raptem, długa droga przed nami, ale jest zaje-fajnie Żona w pierwszym trymetstrze dużo spała i była bardziej osowiała... Ale potem już z górki.. Też bym sobie pospała, ale się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam. Co słychać? U mnie tynki kładą.. Hejka ano słychać - po 4 tygodniach mieszkania w betonach - MAM PANELE I SALONIE I JADALNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ppiękne SUPER!! A zdjęcia zamieściłaś? w tej całej przeprowadzce przepiłam kabel od aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam. Co słychać? U mnie tynki kładą.. Hejka ano słychać - po 4 tygodniach mieszkania w betonach - MAM PANELE I SALONIE I JADALNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ppiękne WOW GRATULEJSZYN U nas też już są panele, ba nawet mamy zajebiste drzwi Jest cudnie ee - drzwi to mamy od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ee - drzwi to mamy od dawna A my 'nawet' mamy, bo miały być około 13 września w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 25.08.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam wszystkich kochanych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Cześć Karolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 25.08.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Będę mieć do Was prośbę ale to pózniej jak się sprawy ułożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Funia - gratulejszyn A ja nadal męczę się z siatką. W zasadzie to 90% już mam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 będę mieć do was prośbę ale to pózniej jak się sprawy ułożą oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witajcie. ostatnio wydaje mi się, że świat naokolo mnie składa sie z czubków znaczy, pewnie powinnam udać się do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Fizyk widzę nowy link w podpisie Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że się tym zajmujesz, szukaliśmy towarzystwa - ubezpieczeniowego z nie chciałam głośno pytać na forum - przez tych podglądaczy co nas śledzą A jeśli mogę wiedzieć - gdzie konkretnie pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witajcie. ostatnio wydaje mi się, że świat naokolo mnie składa sie z czubków znaczy, pewnie powinnam udać się do lekarza Wcale nieprawda, bo to by oznaczało, że ja też bym się musiała tam udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 czesc wszystkim przy piątku Fizyk .. ty juz zacznij myslec nad rabatami na ubezpieczenie mojego domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witajcie. ostatnio wydaje mi się, że świat naokolo mnie składa sie z czubków znaczy, pewnie powinnam udać się do lekarza spitalik czeka ... niezapomnij tylko zalacznika bo przez brame nieprzepuscim ...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts