inż. Mamoń 25.08.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 to ja juz nic nie rozumiem pisalem i pisalem na koncu a potem sie okazalo ze jestem za poczatkiem nastepnej strony... to jest chyba jakis UKŁAD Witam wszystkich przelotnie Pawson - bardzo trafne spostrzeżenie, tylko nie trzeba o tym głośno mówić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ale co chcesz zaspiać gdzie siądzesz ??? Czy w towarzystwie Jedno i drugie minęło jak tylko hemoglobinka podskoczyła oj mam nadzieję że nie na zawsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Nie o to towarzystwo mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witaj inżynierze ... pogadamy o tym po cichu ... później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 to ja juz nic nie rozumiem pisalem i pisalem na koncu a potem sie okazalo ze jestem za poczatkiem nastepnej strony... to jest chyba jakis UKŁAD Witam wszystkich przelotnie Pawson - bardzo trafne spostrzeżenie, tylko nie trzeba o tym głośno mówić.... qrcze, to ja proszę na ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Majka nie udawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Majka nie udawaj zdaje się, że jestem jedyna co nie wiem Ale nie tego jak sie naciska F5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.08.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Dzień dobry cześć i czołem! http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_80.gif Co nie zajrzę na RW, to ciąże, dzieci, macierzyństwo A ja tu biedny żuczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Jezier Ewka piekne dynie Kze nie każdy może sobie pozwolić na zwolnienie Myślę, że kobieta w ciązy może pozwolić sobie. jak się dostaje zwolnienie na ciąże do dostaje się 100% wynagrodzenia, a nie jak na normalnym zwolnieniu 80%.. Poza tym i tak bedzie przerwa w pracy i tak.. A przed porodem może warto troszkę odpocząć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Majka nie udawaj zdaje się, że jestem jedyna co nie wiem Ale nie tego jak sie naciska F5 A teraz zmykam, mam nie lada wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Jezier Ewka piekne dynie Kze nie każdy może sobie pozwolić na zwolnienie Myślę, że kobieta w ciązy może pozwolić sobie. jak się dostaje zwolnienie na ciąże do dostaje się 100% wynagrodzenia, a nie jak na normalnym zwolnieniu 80%.. Poza tym i tak bedzie przerwa w pracy i tak.. A przed porodem może warto troszkę odpocząć.. Kze myslę że w większości przypadków nie chodzi o pieniądze tylko miejsce pracy Smutne to.... W moim zawodzie idzie się na zwolnienie od samego początku ciązy i raczej nie ma gadania, szczególnie jak się pracuje na dyżury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 czesc wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ja też w pierwszych tyg...ciąży .....gdzie siadłam tam -spałam ja tez ,ale tylko przy pierwszej.bywalo,ze w kinie spalam przy nastepnych ciazach nie mialam czasu na spanie (musialam pilnowac wczesniej urodzone dziecka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Wszystkim ciężarówkom przypominam, że ważność książeczki ubezpieczeniowej to miesiąc czasu (co miesiąc trzeba podbijać). Wiem, że o takich rzeczach się nie pamięta, ale w Waszym przypadku, kiedy dość często odwiedzacie lekarza, robicie badania i (odpukać w niemalowane) możecie np wylądować w szpitalu. Wiem po sobie. Fiza szła do lekarza a ja nie miałem podbitej książeczki. Dobrze że miałem RMUEę. Można albo podbijać książeczkę, albo od księgowej/kadrowej brać takie zaświadczenie o odprowadzeniu składki - co jest wygodniejsze, bo książeczki teraz mają mało miejsca na pieczątki PS: Co to jest 'RMUE' RMUA - to jest właśnie takie zaświadczenie. Tylko po co w przychodni mają wiedzieć ile zarabiamy (na podstawie odrowadzonych składek - widać to jak na dłoni) No właśnie o tym pisałam, tylko nie wiedziałam jak toto się nazywa Zgodzę się, że po co komu pokazywać, ale jeśli przede mną jeszze ileś dziesiąt lat pracy, to mi książeczki nie starczy, a nowej nie wydadzą tylko dlatego, że się rubryczki skończyły Nową dostaniesz z buta bez żadnego problemu - na życzenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Cześć Frosch! Jak tam zamiatanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Cześć Frosch! Jak tam zamiatanie? spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.08.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 czaicie sie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.08.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 to badzcie czujni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts