Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Każdy przechodzi przez stan zadrości.

Ja też zadroszczę np. ogordów i drzwi wew. i jeszcze kilku rzeczy, które inni mają a ja jeszcze nie 8) :oops:

Ale nie martw się wszystko przychodzi w swoim czasie trzeba tylko dązyć do celu :)

Trzymam kciuki żeby Twoje marzenia też się spełniły :)

Fajne dzieci już masz :)

Każdy przechodzi przez stan zadrości.

Ja też zadroszczę np. ogordów i drzwi wew. i jeszcze kilku rzeczy, które inni mają a ja jeszcze nie 8) :oops:

Ale nie martw się wszystko przychodzi w swoim czasie trzeba tylko dązyć do celu :)

Trzymam kciuki żeby Twoje marzenia też się spełniły :)

Fajne dzieci już masz :)

dziekuje za wsparcie :D

dzieci juz duze ,wkrotce wyfruna z gniazda (i chwala Bogu :wink: nie bedzie syfu w moim nowym domku :p :D )

tak serio to szkoda,ze nie beda mieszkaly juz ze mna,ale mam nadzieje,ze beda odwiedzac swoja stara matke :D

czesc karolka :D

frosch .....to tak jak u mnie :D :D :D .....my w naszym projekcie uwzględniliśmy to ,że zostajemy sami i oddzieliliśmy poddasze od parteru drzwiami coby nie grzać góry jak będziemy sami .......tej zimy się juz sprawdziło - rachunki za gaz są bardzo przyzwoite :D

witaj ew-cia

zanim my sie wybudujemy,nasze beda juz samodzielne

ale i tak chcialy kazde swoj pokoj :o (czyli 5 :D ),niestety odmowilismy im grzecznie :D