inż. Mamoń 25.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Cześć Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 heloł Verunia już myślałam ,że mnie nie widać ....inż...mnie nie widzi przechodzi obojętnie jak obcy ..... zaległości nadrabia, zaraz nas zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ew-ka, fajowy kubek mam cały serwis do kawy i 2 kubki do kawy .....poszalałam kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Cześć Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Cześć Ewka nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ew-ka, fajowy kubek mam cały serwis do kawy i 2 kubki do kawy .....poszalałam kiedyś ty ostatnio cały czas szalejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Cześć Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ew-ka, fajowy kubek mam cały serwis do kawy i 2 kubki do kawy .....poszalałam kiedyś ty ostatnio cały czas szalejesz szalona Ewka jestem mam nadzieję ,że nie przerodzi się to kiedyś w chorobę szalonych cośtamcośtam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.08.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 heloł Verunia już myślałam ,że mnie nie widać ....inż...mnie nie widzi przechodzi obojętnie jak obcy ..... Ewka - jak mogłaś pomyśleć, że przechodzę obojętnie obok Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ew-ka, fajowy kubek mam cały serwis do kawy i 2 kubki do kawy .....poszalałam kiedyś ty ostatnio cały czas szalejesz szalona Ewka jestem mam nadzieję ,że nie przerodzi się to kiedyś w chorobę szalonych cośtamcośtam ..... Chodzi ci o tego tam Jakobsa cuś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 heloł Verunia już myślałam ,że mnie nie widać ....inż...mnie nie widzi przechodzi obojętnie jak obcy ..... Ewka - jak mogłaś pomyśleć, że przechodzę obojętnie obok Ciebie obojętni jak turyści ......takie tango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 verunie sama jesteś czy z połowicą ??? bo ja sama ...moj na piłkę poszedł jak co piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 heloł Verunia już myślałam ,że mnie nie widać ....inż...mnie nie widzi przechodzi obojętnie jak obcy ..... Ewka - jak mogłaś pomyśleć, że przechodzę obojętnie obok Ciebie obojętni jak turyści ......takie tango Ta obojętność może skrywa prawdziwe uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 verunie sama jesteś czy z połowicą ??? bo ja sama ...moj na piłkę poszedł jak co piątek Ja jak zwykle sama, dzisiaj corka wrociła z obozu, a jutro mąż zlatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 heloł Verunia już myślałam ,że mnie nie widać ....inż...mnie nie widzi przechodzi obojętnie jak obcy ..... Ewka - jak mogłaś pomyśleć, że przechodzę obojętnie obok Ciebie obojętni jak turyści ......takie tango Ta obojętność może skrywa prawdziwe uczucia ... ciekawe ciekawe ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Inżynier nic nie mowi....coś w tym Ew-ka musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ale czajnikow się przyczaiło, nie ma juz miejsca w krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.08.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Bo wiecie..ja mam problem ze swoim głosem... Jest bardzo piskliwy...po prostu piszczę a nie mówie Ale w zawodzie nauczyciela tak bywa..choroba zawodowa.. Nie będziecie się ze mnie śmiać, jak mnie kiedyś usłyszycie????? Żabko - napisałaś, że wyglądam na sztywniaka, więc rozumiesz chyba, że nic Ci obiecać nie mogę ze mnie tez sie mozecie potem posmiac bo ja mam permamentna chrype (tez ten sam zawód co żabcia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Inżynier nic nie mowi....coś w tym Ew-ka musi być wcina kolacje albo co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Inżynier nic nie mowi....coś w tym Ew-ka musi być wcina kolacje albo co innego O tej porze? Brzuch by mu urosł. Hej Sylvia, już myślałam że się czaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts