andre59 25.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 heloł Ola i Andrzej Witaj Aniu Miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.08.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Heloł. hej Grubasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 już? Gratki Ty się Verunia sprężaj bo taki jeden chce Cię dopaść Tak to juz w życiu jest, ktoś mnie chce dopaść, a ja chcę dopaść innego Veruniu nie qumam, możesz jaśniej? .6. Whisper - 119 7. verunia - 118 8. fizyk - 94 Już wiesz? Jeszcze ciut i go złapiesz zwłaszcza że nie ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 już? Gratki Ty się Verunia sprężaj bo taki jeden chce Cię dopaść Tak to juz w życiu jest, ktoś mnie chce dopaść, a ja chcę dopaść innego Veruniu nie qumam, możesz jaśniej? .6. Whisper - 119 7. verunia - 118 8. fizyk - 94 Już wiesz? Jeszcze ciut i go złapiesz zwłaszcza że nie ucieka najprzyjemniej jest gonić króliczka złapać go to już nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Heloł. hej Grubasku masz smaki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.08.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 już? Gratki Ty się Verunia sprężaj bo taki jeden chce Cię dopaść Tak to juz w życiu jest, ktoś mnie chce dopaść, a ja chcę dopaść innego Veruniu nie qumam, możesz jaśniej? .6. Whisper - 119 7. verunia - 118 8. fizyk - 94 Już wiesz? Jeszcze ciut i go złapiesz zwłaszcza że nie ucieka najprzyjemniej jest gonić króliczka złapać go to już nie to samo powyzej Whispera tez są niezłe króliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 już? Gratki Ty się Verunia sprężaj bo taki jeden chce Cię dopaść Tak to juz w życiu jest, ktoś mnie chce dopaść, a ja chcę dopaść innego Veruniu nie qumam, możesz jaśniej? .6. Whisper - 119 7. verunia - 118 8. fizyk - 94 Już wiesz? Jeszcze ciut i go złapiesz zwłaszcza że nie ucieka najprzyjemniej jest gonić króliczka złapać go to już nie to samo Na szczęście są inne kroliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Heloł. hej Grubasku masz smaki ??? raczej nie mam smaków na mięso, mam też daleko do sklepu wiec wszelkie fanaberie nie są łatwe do zdobycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.08.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 verunia my tylko jedno mamy w głowie jedno i to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Heloł. hej Grubasku masz smaki ??? raczej nie mam smaków na mięso, mam też daleko do sklepu wiec wszelkie fanaberie nie są łatwe do zdobycia A nad imieniem juz się zastanawialiście? Przecież nie będzie się nazywać glizda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Heloł. hej Grubasku masz smaki ??? raczej nie mam smaków na mięso, mam też daleko do sklepu wiec wszelkie fanaberie nie są łatwe do zdobycia biedna .... .....ja miałam wciąż ochotę na nutelle ....zjadałam słoik na raz ......i wciąż wąchałam naftalinę nosiłam kulki we wszystkich kieszeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Mamoniu jak rozmowy z kominkarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.08.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 już? Gratki Ty się Verunia sprężaj bo taki jeden chce Cię dopaść Tak to juz w życiu jest, ktoś mnie chce dopaść, a ja chcę dopaść innego Veruniu nie qumam, możesz jaśniej? .6. Whisper - 119 7. verunia - 118 8. fizyk - 94 Już wiesz? Jeszcze ciut i go złapiesz zwłaszcza że nie ucieka najprzyjemniej jest gonić króliczka złapać go to już nie to samo Na szczęście są inne kroliczki bardzo miłe i fajne króliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Heloł. hej Grubasku masz smaki ??? raczej nie mam smaków na mięso, mam też daleko do sklepu wiec wszelkie fanaberie nie są łatwe do zdobycia A nad imieniem juz się zastanawialiście? Przecież nie będzie się nazywać glizda Od kiedy znam Pawła zawsze upierał sie nad Marianem czym mnie starsznie wkurza i chyba to sprawia mu tyle radości. Ja żeby dopiec mu wymyśliłam Kazimierę. Szukałam ostatnio jakiś imion i przoduje Bartek a dla dziewczynki to jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Heloł. hej Grubasku masz smaki ??? raczej nie mam smaków na mięso, mam też daleko do sklepu wiec wszelkie fanaberie nie są łatwe do zdobycia A nad imieniem juz się zastanawialiście? Przecież nie będzie się nazywać glizda Od kiedy znam Pawła zawsze upierał sie nad Marianem czym mnie starsznie wkurza i chyba to sprawia mu tyle radości. Ja żeby dopiec mu wymyśliłam Kazimierę. Szukałam ostatnio jakiś imion i przoduje Bartek a dla dziewczynki to jeszcze nie wiem. Marian..., bardzo ładne imię, ty sie zastanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Heloł. hej Grubasku masz smaki ??? raczej nie mam smaków na mięso, mam też daleko do sklepu wiec wszelkie fanaberie nie są łatwe do zdobycia A nad imieniem juz się zastanawialiście? Przecież nie będzie się nazywać glizda Od kiedy znam Pawła zawsze upierał sie nad Marianem czym mnie starsznie wkurza i chyba to sprawia mu tyle radości. Ja żeby dopiec mu wymyśliłam Kazimierę. Szukałam ostatnio jakiś imion i przoduje Bartek a dla dziewczynki to jeszcze nie wiem. Jak słyszę Marian to mi się z Krzaklewskim kojarzy "...Piękny Maryjan..." pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Heloł. hej Grubasku masz smaki ??? raczej nie mam smaków na mięso, mam też daleko do sklepu wiec wszelkie fanaberie nie są łatwe do zdobycia A nad imieniem juz się zastanawialiście? Przecież nie będzie się nazywać glizda Od kiedy znam Pawła zawsze upierał sie nad Marianem czym mnie starsznie wkurza i chyba to sprawia mu tyle radości. Ja żeby dopiec mu wymyśliłam Kazimierę. Szukałam ostatnio jakiś imion i przoduje Bartek a dla dziewczynki to jeszcze nie wiem. Jak słyszę Marian to mi się z Krzaklewskim kojarzy "...Piękny Maryjan..." pamiętacie? A mi się jednak z moim ojcem kojarzy Tego uzywa a naprawdę nazywa się Albin- serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.08.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Oka, Bartek od Bartosza czy Bartłomieja? Dla dziewczyny podoba mi się Ania i Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Olcia, piękne zdjęcia i Ty taka uśmiechnięta Mamoń mi mówił, że fajna z Ciebie dziewczyna Mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś Dzięki. Mamoń ma zawsze rację . To kiedy przyjeżdżasz? Mamonia ściągne, Kaśkę i kogo sobie wymarzysz. choćby zaraz Olka - nie masz racji, że ja mam zawsze rację, ale racja, że rację miałem tym razem ...bo nawet jak Twoja racja jest Twojsza, to moja racja jest mojsza od Twojszej.... ...z jakiego to filmu? Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts