Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Heloł.

hej Grubasku :wink:

:D

masz smaki ???

raczej nie mam smaków na mięso, mam też daleko do sklepu wiec wszelkie fanaberie nie są łatwe do zdobycia

A nad imieniem juz się zastanawialiście? Przecież nie będzie się nazywać glizda :o

Od kiedy znam Pawła zawsze upierał sie nad Marianem czym mnie starsznie wkurza i chyba to sprawia mu tyle radości. Ja żeby dopiec mu wymyśliłam Kazimierę.

Szukałam ostatnio jakiś imion i przoduje Bartek a dla dziewczynki to jeszcze nie wiem.

Proponuję: Małgosia albo Anna-Maria :D

Mamoniu jak rozmowy z kominkarzem?

A owocne, owocne - dziękuję. Wiemy już wszystko z wyjątkiem jaki kominek chcemy i ile będzie kosztował. Postanowiłem zdać się w 100% na moją żonkę. A jak na tym wyjdę - zobaczymy :roll: :roll: :lol: :wink:

mój tato też zostawił ten temat mamie a ta panu kominkarzowi, to co wymyślił :roll: powoli sie przyzwyczajam :lol:

Heloł.

hej Grubasku :wink:

:D

masz smaki ???

raczej nie mam smaków na mięso, mam też daleko do sklepu wiec wszelkie fanaberie nie są łatwe do zdobycia

A nad imieniem juz się zastanawialiście? Przecież nie będzie się nazywać glizda :o

Od kiedy znam Pawła zawsze upierał sie nad Marianem czym mnie starsznie wkurza i chyba to sprawia mu tyle radości. Ja żeby dopiec mu wymyśliłam Kazimierę.

Szukałam ostatnio jakiś imion i przoduje Bartek a dla dziewczynki to jeszcze nie wiem.

Proponuję: Małgosia albo Anna-Maria :D

a jak będzie chłopak daj mu na imię Andrzej, zdrobniale Jędruś 8)

...bo nawet jak Twoja racja jest Twojsza, to moja racja jest mojsza od Twojszej.... 8)

...z jakiego to filmu?

Dobry wieczór :)

jakaś podpowiedź ??

Cześć Tolusia :D

cześć wszystkim :D

podpowiedź: główną rolę w filmie gra M. Kondrat...i wszystko jasne, tak? :lol: