inż. Mamoń 25.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Mamoniu jak rozmowy z kominkarzem? A owocne, owocne - dziękuję. Wiemy już wszystko z wyjątkiem jaki kominek chcemy i ile będzie kosztował. Postanowiłem zdać się w 100% na moją żonkę. A jak na tym wyjdę - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Oka, Bartek od Bartosza czy Bartłomieja? Dla dziewczyny podoba mi się Ania i Agnieszka od Bartosza znalazłam listę którą sporządziłam parę dni temu Agnieszka, Ewa, Natalia, Bożeciecha Bartosz, Adam, Krzysztof, Przemysław,Szymon, Bądzisław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Cześć Tola Poddaję się , nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.08.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Heloł. hej Grubasku masz smaki ??? raczej nie mam smaków na mięso, mam też daleko do sklepu wiec wszelkie fanaberie nie są łatwe do zdobycia A nad imieniem juz się zastanawialiście? Przecież nie będzie się nazywać glizda Od kiedy znam Pawła zawsze upierał sie nad Marianem czym mnie starsznie wkurza i chyba to sprawia mu tyle radości. Ja żeby dopiec mu wymyśliłam Kazimierę. Szukałam ostatnio jakiś imion i przoduje Bartek a dla dziewczynki to jeszcze nie wiem. Proponuję: Małgosia albo Anna-Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.08.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Mamoniu jak rozmowy z kominkarzem? A owocne, owocne - dziękuję. Wiemy już wszystko z wyjątkiem jaki kominek chcemy i ile będzie kosztował. Postanowiłem zdać się w 100% na moją żonkę. A jak na tym wyjdę - zobaczymy mój tato też zostawił ten temat mamie a ta panu kominkarzowi, to co wymyślił powoli sie przyzwyczajam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Olka ...Tola ładnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Heloł. hej Grubasku masz smaki ??? raczej nie mam smaków na mięso, mam też daleko do sklepu wiec wszelkie fanaberie nie są łatwe do zdobycia A nad imieniem juz się zastanawialiście? Przecież nie będzie się nazywać glizda Od kiedy znam Pawła zawsze upierał sie nad Marianem czym mnie starsznie wkurza i chyba to sprawia mu tyle radości. Ja żeby dopiec mu wymyśliłam Kazimierę. Szukałam ostatnio jakiś imion i przoduje Bartek a dla dziewczynki to jeszcze nie wiem. Proponuję: Małgosia albo Anna-Maria a jak będzie chłopak daj mu na imię Andrzej, zdrobniale Jędruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 A ja proponuje Bozeciecha i Bądzisław Szkoda że nie masz bliźniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ...bo nawet jak Twoja racja jest Twojsza, to moja racja jest mojsza od Twojszej.... ...z jakiego to filmu? Dobry wieczór jakaś podpowiedź ?? Cześć Tolusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Powoli odpadam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Proponuję: Małgosia albo Anna-Maria Anna bardzo mi się podoba, ale teściowa to Anna i jeszcze pół rodziny Pawła to same Anie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Cześć Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ...bo nawet jak Twoja racja jest Twojsza, to moja racja jest mojsza od Twojszej.... ...z jakiego to filmu? Dobry wieczór jakaś podpowiedź ?? Cześć Tolusia cześć wszystkim podpowiedź: główną rolę w filmie gra M. Kondrat...i wszystko jasne, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam wieczorowo To ja zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Proponuję: Małgosia albo Anna-Maria Anna bardzo mi się podoba, ale teściowa to Anna i jeszcze pół rodziny Pawła to same Anie mnie się Martusia podobało ....ale teściowa tak ma na imie i jakoś się nie zdecydowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Proponuję: Małgosia albo Anna-Maria Anna bardzo mi się podoba, ale teściowa to Anna i jeszcze pół rodziny Pawła to same Anie No to Małgosia To piękne imię w sam raz dla pięknych kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Nasze imieninowe typyu do Daniel, Lidia - Gabriela (niestety wykorzystane). Co do przyszłości to w grę wchodzi Ignacy- Grzegorz, Andrzej, a damskie Róża-Maria, ew. Antonina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Proponuję: Małgosia albo Anna-Maria Anna bardzo mi się podoba, ale teściowa to Anna i jeszcze pół rodziny Pawła to same Anie w takim razie ja obstaję przy Agnieszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Cześć Tola, fizyk Cześć Mamoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts