Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Proponuję: Małgosia albo Anna-Maria :D

Anna bardzo mi się podoba, ale teściowa to Anna i jeszcze pół rodziny Pawła to same Anie

No to Małgosia :D

To piękne imię w sam raz dla pięknych kobiet :D

no faktycznie jest szansa,że będzie piękna :oops: po mamusi

Nie może być inaczej Olka :D :D :D

urodzona pod koniec stycznia? to bedzie wodnik. Znak specyficzny, romantyczna kobieta o własnym zdaniu 8) Imię powinno byc zdecydowane, bez mozliwości głupich zdrobnień :wink:

he wiesz jaki ja mam w domu układ: ja - strzelec, mąz -wodnik syn-koziorożec córka-wodnik... wesoło jest a te walki między dizećmi to fakt juz mam dosyć pocieszam się tylko nadzieją, ze jak skończe dom i każde będize miało własne terytorium czyli swój pokój zamiast jednego małego wspólnego to będzie troche lepiej... :roll: :roll:

nie do końca Krzys jest z 18 stycznia i poszedł zgodnie ze swoim rocznikiem a Asia juz w zerówce wskoczyła do jego grupy bo w pieciolatkach się bardzo nudziła... czyli ona poszła rok wczesniej i wcale jak na razie decyzji nie żałuję- koleżanka, która ją badała czy warto ja posłac wcześniej powiedziała mi (cytuję) "że jak jej nie poślesz wcześniej to Ci tyłek skopie".. a że jest z 2 lutego to niewielka różnica ... Asi tego było trzeba jest radosna uśmiechnieta nauka eni sprawi jej problemów (przynajmniej na razie) sama musiałam przy nije zmienić moje zdanie co do posyłania dzieci rok wcześniiej do szkoły... :wink:

między nimi jest rok i 15 dni róznicy