Teska 26.08.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 hallo Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 no i cie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.08.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Bo tu nikogo nie ma... I tu straszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.08.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 ktoś kiedyś narzekał, ze przez okienko nie wygladam no to prosze: http://img182.imageshack.us/img182/6151/tn1828218hh3.jpg wiecej zdjęc w dzienniku zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 o ooooo panienka z okienka lece czytac dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.08.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Heloł. Bezan posiadł nową umiejętność. Potrafi otwierać lodówke. Dziś jego łupem padło 13 jaj, 6 jogurtów, twarozek z cebulką, pół kostki masła to wszystko popił mlekiem. Jeszcze jakby jadł w kuchni nic bym nie powiedziała ale nie on jogurty musiał zjeść na dywanie w salonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.08.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Heloł. Bezan posiadł nową umiejętność. Potrafi otwierać lodówke. Dziś jego łupem padło 13 jaj, 6 jogurtów, twarozek z cebulką, pół kostki masła to wszystko popił mlekiem. Jeszcze jakby jadł w kuchni nic bym nie powiedziała ale nie on jogurty musiał zjeść na dywanie w salonie . ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 olka znam ten bol ,tez mam psa chyba go nie ukaralas? salonowy piesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.08.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Heloł. Bezan posiadł nową umiejętność. Potrafi otwierać lodówke. Dziś jego łupem padło 13 jaj, 6 jogurtów, twarozek z cebulką, pół kostki masła to wszystko popił mlekiem. Jeszcze jakby jadł w kuchni nic bym nie powiedziała ale nie on jogurty musiał zjeść na dywanie w salonie . A może nauczy się gotować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.08.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 chyba go nie ukaralas? już było po fakcie pewnie by nie zrozumiał, tak bardzo sie cieszył jak wróciliśmy wiec i tak nie miałabym sumienia go karać, ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.08.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Heloł. Bezan posiadł nową umiejętność. Potrafi otwierać lodówke. Dziś jego łupem padło 13 jaj, 6 jogurtów, twarozek z cebulką, pół kostki masła to wszystko popił mlekiem. Jeszcze jakby jadł w kuchni nic bym nie powiedziała ale nie on jogurty musiał zjeść na dywanie w salonie . a gdzie zdjecia...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.08.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Heloł. Bezan posiadł nową umiejętność. Potrafi otwierać lodówke. Dziś jego łupem padło 13 jaj, 6 jogurtów, twarozek z cebulką, pół kostki masła to wszystko popił mlekiem. Jeszcze jakby jadł w kuchni nic bym nie powiedziała ale nie on jogurty musiał zjeść na dywanie w salonie . A może nauczy się gotować? Ostatnio włączył piekarnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.08.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Heloł. Bezan posiadł nową umiejętność. Potrafi otwierać lodówke. Dziś jego łupem padło 13 jaj, 6 jogurtów, twarozek z cebulką, pół kostki masła to wszystko popił mlekiem. Jeszcze jakby jadł w kuchni nic bym nie powiedziała ale nie on jogurty musiał zjeść na dywanie w salonie . a gdzie zdjecia...? o kurka, posprzątałam już nastęnego razu mam nadzieję nie będzie bo odkręcamy uchwyt do otwierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.08.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Heloł. Bezan posiadł nową umiejętność. Potrafi otwierać lodówke. Dziś jego łupem padło 13 jaj, 6 jogurtów, twarozek z cebulką, pół kostki masła to wszystko popił mlekiem. Jeszcze jakby jadł w kuchni nic bym nie powiedziała ale nie on jogurty musiał zjeść na dywanie w salonie . Ja cie kręcę... ale cwana sztuka... Cześć Olka Spadam na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.08.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Heloł. Bezan posiadł nową umiejętność. Potrafi otwierać lodówke. Dziś jego łupem padło 13 jaj, 6 jogurtów, twarozek z cebulką, pół kostki masła to wszystko popił mlekiem. Jeszcze jakby jadł w kuchni nic bym nie powiedziała ale nie on jogurty musiał zjeść na dywanie w salonie . Ja cie kręcę... ale cwana sztuka... Cześć Olka Spadam na kolację Cześć, smacznego. Moją kolację zjadł pies . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.08.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 sluchajcie jakei okna w kuchni z parapetem na 110 cm czy na 85 jak w salonie? help? jeszcze moge skuc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.08.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 sluchajcie jakei okna w kuchni z parapetem na 110 cm czy na 85 jak w salonie? help? jeszcze moge skuc.. ja mam na 110, na ścianie z oknem mam szafki, zmywarkę, zlew i blat wychodzi na ok 90cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 u mnie na dwoch sasiednich scianach sa okna i mam dylemat czy robic je na wysokosc szafek czy na 110 ( ja mam 153 cm wzrostu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.08.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 na razie wg koljenej (chyba ostatecznej) koncepcji na jedenj bedzie szafka, kuchenka, szafka, zlewozmywak(narozny)pod drugim oknem zlewozmywak, zmywarka i szafka i stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts