andre59 26.08.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jadę jutro na wycieczkę znowu?gdzie? tym razem na rowerach po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.08.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Kiedyś bym powiedziała,że zwijam żagle i dobijam do portu...teraz muszę odstawić cieżarówkę do bazy. Miłej nocki Wszystkim życzę. pa olusia nie probuj ogladac filmu a właśnie,że obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jadę jutro na wycieczkę znowu?gdzie? tym razem na rowerach po okolicy fajnie sie masz my tez musimy sobie kiedys sprawic porzadne rowerki i zaczac jezdzic po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Dobranoc Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.08.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 15 km ode mnie, w Oporowie, jest piękny zameczek.Któryś z odcinków "Ekstradycji " w nim kręcili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.08.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jadę jutro na wycieczkę znowu?gdzie? tym razem na rowerach po okolicy fajnie sie masz my tez musimy sobie kiedys sprawic porzadne rowerki i zaczac jezdzic po okolicy pewnie, ja od razu trzy kupiłem żeby się cała rodzinka zmieściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 tez bylismy niedawno w pewnym zameczku dziwna atmosfera panuje w takich miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.08.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Kiedyś bym powiedziała,że zwijam żagle i dobijam do portu...teraz muszę odstawić cieżarówkę do bazy. Miłej nocki Wszystkim życzę. pa olusia nie probuj ogladac filmu a właśnie,że obejrzę niegrzeczna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.08.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 tez bylismy niedawno w pewnym zameczku dziwna atmosfera panuje w takich miejscach może duchy dawnych mieszkańców nam się przyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jadę jutro na wycieczkę znowu?gdzie? tym razem na rowerach po okolicy fajnie sie masz my tez musimy sobie kiedys sprawic porzadne rowerki i zaczac jezdzic po okolicy pewnie, ja od razu trzy kupiłem żeby się cała rodzinka zmieściła kupimy sobie tandem bedzie romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 tez bylismy niedawno w pewnym zameczku dziwna atmosfera panuje w takich miejscach może duchy dawnych mieszkańców nam się przyglądają... i ziiiiimno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.08.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jadę jutro na wycieczkę znowu?gdzie? tym razem na rowerach po okolicy fajnie sie masz my tez musimy sobie kiedys sprawic porzadne rowerki i zaczac jezdzic po okolicy pewnie, ja od razu trzy kupiłem żeby się cała rodzinka zmieściła kupimy sobie tandem bedzie romantycznie jak się wywalicie to przynajmniej jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.08.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 tez bylismy niedawno w pewnym zameczku dziwna atmosfera panuje w takich miejscach może duchy dawnych mieszkańców nam się przyglądają... i ziiiiimno jest bo tam od lochów "ciągnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.08.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Mamoń na horyzonie Ciekawe czy tu wpadnie http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/360957.png Dobry wieczór wszystkim Pozdrawiam wszystkich Dobrej nocy życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jadę jutro na wycieczkę znowu?gdzie? tym razem na rowerach po okolicy fajnie sie masz my tez musimy sobie kiedys sprawic porzadne rowerki i zaczac jezdzic po okolicy pewnie, ja od razu trzy kupiłem żeby się cała rodzinka zmieściła kupimy sobie tandem bedzie romantycznie jak się wywalicie to przynajmniej jednocześnie tez moze byc romantycznie byle nie w pokrzywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.08.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Mamoń na horyzonie Ciekawe czy tu wpadnie http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/360957.png Dobry wieczór wszystkim Pozdrawiam wszystkich Dobrej nocy życzę wszystkim wpada i wypada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Mamoń na horyzonie Ciekawe czy tu wpadnie http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/360957.png Dobry wieczór wszystkim Pozdrawiam wszystkich Dobrej nocy życzę wszystkim dobry,dzieki,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.08.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jadę jutro na wycieczkę znowu?gdzie? tym razem na rowerach po okolicy fajnie sie masz my tez musimy sobie kiedys sprawic porzadne rowerki i zaczac jezdzic po okolicy pewnie, ja od razu trzy kupiłem żeby się cała rodzinka zmieściła kupimy sobie tandem bedzie romantycznie jak się wywalicie to przynajmniej jednocześnie tez moze byc romantycznie byle nie w pokrzywy albo w maliny a sprzedają jeszcze tandemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Mamoń na horyzonie Ciekawe czy tu wpadnie http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/360957.png Dobry wieczór wszystkim Pozdrawiam wszystkich Dobrej nocy życzę wszystkim wpada i wypada... tak szybko ,ze az nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jadę jutro na wycieczkę znowu?gdzie? tym razem na rowerach po okolicy fajnie sie masz my tez musimy sobie kiedys sprawic porzadne rowerki i zaczac jezdzic po okolicy pewnie, ja od razu trzy kupiłem żeby się cała rodzinka zmieściła kupimy sobie tandem bedzie romantycznie jak się wywalicie to przynajmniej jednocześnie tez moze byc romantycznie byle nie w pokrzywy albo w maliny a sprzedają jeszcze tandemy? dobre pytanie wodne chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts