premiumpremium 28.08.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Hej, hej, hej sokoły! Cześć everybody! ...omijajcie pola, lasy, góry, doły... Cześć Anno W Jak na weselu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Hej, hej, hej sokoły! Cześć everybody! ...omijajcie pola, lasy, góry, doły... Cześć Anno W Jak na weselu tu jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.08.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 dzwon dzwon dzwon dzwoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.08.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Hej, hej, hej sokoły! Cześć everybody! ...omijajcie pola, lasy, góry, doły... Cześć Anno W Jak na weselu tu jest lepiej ...dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.08.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 gdzie jest Olka? ona tak lubi zagadki... jestem, jestem , zastanawiam sie nad tym krokodylem i co? moim zdaniem bardziej długi bo: - biorąc pod uwagę głowę, tułów i ogon to jest z obu stron długi, a zielony to tylko na górze, bo na dole to biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.08.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Hej, hej, hej sokoły! Cześć everybody! ...omijajcie pola, lasy, góry, doły... Cześć Anno W Jak na weselu tu jest lepiej ...dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku.... ..mój stepowy skowroneczku.. A teraz idziemy na jednego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.08.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 gdzie jest Olka? ona tak lubi zagadki... jestem, jestem , zastanawiam sie nad tym krokodylem i co? moim zdaniem bardziej długi bo: - biorac pod uwagę głowę, tułw i ogon to jest z obu stron długi, a zielony to tylko na górze, bo na dole to biały niestety odpowiedź nie uznana słucham dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.08.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a teraz idizemy wodke pic...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Hej, hej, hej sokoły! Cześć everybody! ...omijajcie pola, lasy, góry, doły... Cześć Anno W Jak na weselu tu jest lepiej ...dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku.... ..mój stepowy skowroneczku.. A teraz idziemy na jednego! No to zdrowie nasze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a teraz idizemy wodke pic...! czes Sylvia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Wina, wina, winaaaaa dajcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.08.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Wina, wina, winaaaaa dajcie!!!! ...a jak umrę pochowajcie... ...na zielonej Ukrainie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Jakby się uprzeć to oblecimy wszystkich A kto się w styczniu/lutym/marcu/kwietniu/maju/czerwcu/lipcu/sierpniu/wrześniu/październiku/listopadzie/grudniu* urodził... * niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 gdzie jest Olka? ona tak lubi zagadki... jestem, jestem , zastanawiam sie nad tym krokodylem i co? moim zdaniem bardziej długi bo: - biorac pod uwagę głowę, tułw i ogon to jest z obu stron długi, a zielony to tylko na górze, bo na dole to biały niestety odpowiedź nie uznana słucham dalej... ja już wiecej nie bede zgadywac bo uważam moją odpowiedź za bardzo logiczną i udaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.08.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 na zielonej Ukrainie przy kochanej mej dziewczyniiee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Wina, wina, winaaaaa dajcie!!!! ...a jak umrę pochowajcie... ...na zielonej Ukrainie... ...przy kochanej mej dziewczynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.08.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 gdzie jest Olka? ona tak lubi zagadki... jestem, jestem , zastanawiam sie nad tym krokodylem i co? moim zdaniem bardziej długi bo: - biorac pod uwagę głowę, tułw i ogon to jest z obu stron długi, a zielony to tylko na górze, bo na dole to biały niestety odpowiedź nie uznana słucham dalej... ja już wiecej nie bede zgadywac bo uważam moją odpowiedź za bardzo logiczną i udaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 gdzie jest Olka? ona tak lubi zagadki... jestem, jestem , zastanawiam sie nad tym krokodylem i co? moim zdaniem bardziej długi bo: - biorac pod uwagę głowę, tułw i ogon to jest z obu stron długi, a zielony to tylko na górze, bo na dole to biały niestety odpowiedź nie uznana słucham dalej... ja już wiecej nie bede zgadywac bo uważam moją odpowiedź za bardzo logiczną i udaną Prawidłowa odpowiedź brzmi: Krokodyl jest zielony wdłuż i wpoprzek, a długi tylko w jedna stronę. Czyli bardziej zielony niż długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Wina, wina, winaaaaa dajcie!!!! ...a jak umrę pochowajcie... ...na zielonej Ukrainie... Andre nie umieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 ...szkana pogoooda, szyby niebieskie od telewizorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts