monka 29.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 ale żeby nie było cukierkowo ....moja koleżanka ale tu nie ma ratunku .....w kwietniu wprowadzili sie do nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 może przekazałaś mu podczas wizyty trochę swojej niesamowitej energii mam taką nadzieję ...ponoć od naszej wizyty zaczął się czuć lepiej mówiłam kiedyś ,że jestem czarownicą ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 hejka wszystkim Aniu,moj Sebastian dziekuje za zyczenia sle gratulacje dla twojej przyjaciolki (matko!!!ale wielki ) funia,piekny indianerski oranz masz w salonie obrazek tez cudny mamon,edzia...myslec pozytywnie ,wszystko bedzie dobrze pamietajcie,nie jestescie sami (dzielimy z wami radosci i smutki) ew-ka,poryczalam sie ze szczescia (plulam,plulam i sie udalo ...wow ),bedzie dobrze monka....ciasto marchewkowe juz gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 na mnie powoli czas .....musze sie zbierać do pracy a rano zrobiłam paprykę marynowaną 5 kg w niecałą godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 ale żeby nie było cukierkowo ....moja koleżanka ale tu nie ma ratunku .....w kwietniu wprowadzili sie do nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.08.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Funia -Ty nic nie wieszaj na tej p.....ej ścianie .......ino poczekaj aż Hania zabierze sie za kredki i farbki .....śmignie takie arcydzieło ,że żaden malarz jej nie dorówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.08.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 monka....ciasto marchewkowe juz gotowe? jeszcze nie piekę po pracy żeby było świeżutkie Ewka poroszę przepis na paprykę marynowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tyle dobrych nowin Super! A teraz ja potzrebuje renowacji. Moje dziecko ktoś chyba zauroczył, albo moje siły się wyczerpały Przestałam go rozumieć, nie wiem dlazcego jest nieszczęśliwy, a do tego już mnie plecy naparzają konkretnie od noszenia tych 10,5 kg A na salon odnowy biologicznej raz w tygodniu mnie nie stać Wcale mnie nie stać Ech, Mamoń, chyba Twój dół na mnie przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Funia -Ty nic nie wieszaj na tej p.....ej ścianie .......ino poczekaj aż Hania zabierze sie za kredki i farbki .....śmignie takie arcydzieło ,że żaden malarz jej nie dorówna to prawda !!!!!!!!!!!!! moja Olka kiedys wymalowala na swiezo wymalowanej bialej scianie ,centralnie nad wypoczynkiem ogromny obraz .....tuszem do rzes (niczym nie dalo sie tego usunac,zamalowac tez nie,musialam skrobac tynk i na nowo malowac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tyle dobrych nowin Super! A teraz ja potzrebuje renowacji. Moje dziecko ktoś chyba zauroczył, albo moje siły się wyczerpały Przestałam go rozumieć, nie wiem dlazcego jest nieszczęśliwy, a do tego już mnie plecy naparzają konkretnie od noszenia tych 10,5 kg A na salon odnowy biologicznej raz w tygodniu mnie nie stać Wcale mnie nie stać Ech, Mamoń, chyba Twój dół na mnie przeszedł Aniu jesteś przemęczona pewnie musisz odetchnąć czasem, może poprosisz dziadków żeby Pawełkiem czasem się zajęli tak żebyś mogła mieć czas tylko dla siebie. To jest bardzo ważne wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tyle dobrych nowin Super! A teraz ja potzrebuje renowacji. Moje dziecko ktoś chyba zauroczył, albo moje siły się wyczerpały Przestałam go rozumieć, nie wiem dlazcego jest nieszczęśliwy, a do tego już mnie plecy naparzają konkretnie od noszenia tych 10,5 kg A na salon odnowy biologicznej raz w tygodniu mnie nie stać Wcale mnie nie stać Ech, Mamoń, chyba Twój dół na mnie przeszedł Aniu,moze zabki mu dalej wychodza,moze potrzebuje po prostu zabawy z toba......na zdjeciach nie wyglada na nieszczesliwego ,usmiechnij sie do niego a na pewno odwdzieczy ci sie tym samym (daj mu buziaczka przy okazji ode mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.08.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ewka poroszę przepis na paprykę marynowaną http://img207.imageshack.us/img207/687/paprykanl1.jpg przepis w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.08.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tyle dobrych nowin Super! A teraz ja potzrebuje renowacji. Moje dziecko ktoś chyba zauroczył, albo moje siły się wyczerpały Przestałam go rozumieć, nie wiem dlazcego jest nieszczęśliwy, a do tego już mnie plecy naparzają konkretnie od noszenia tych 10,5 kg Aniu .....no co Ty ??? nieszczęśliwy ??? marudny jak każdy chłop daj mu garnek i pokrywki niech pochałasuje i sie odstresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 przepis w dzienniku dzięki Ewka tak przy okazji jaki ty masz gres u siebie? tzn. wiem że polerowany ale chodzi mi o producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.08.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tyle dobrych nowin Super! A teraz ja potzrebuje renowacji. Moje dziecko ktoś chyba zauroczył, albo moje siły się wyczerpały Przestałam go rozumieć, nie wiem dlazcego jest nieszczęśliwy, a do tego już mnie plecy naparzają konkretnie od noszenia tych 10,5 kg A na salon odnowy biologicznej raz w tygodniu mnie nie stać Wcale mnie nie stać Ech, Mamoń, chyba Twój dół na mnie przeszedł Aniu jesteś przemęczona pewnie musisz odetchnąć czasem, może poprosisz dziadków żeby Pawełkiem czasem się zajęli tak żebyś mogła mieć czas tylko dla siebie. To jest bardzo ważne wiem coś o tym Dziadki w tym tygodniu codziennie na grzybach, żeby i mi coś odpalić więc na pomoc z ich strony raczej nie mam szans. Może po niedzieli Tylko co z tymi plecami robić, jak on się uspakaja przeważnie na rękach (choć najpierw mocno powierzga ), a waży dokładnie 10,5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.08.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tyle dobrych nowin Super! A teraz ja potzrebuje renowacji. Moje dziecko ktoś chyba zauroczył, albo moje siły się wyczerpały Przestałam go rozumieć, nie wiem dlazcego jest nieszczęśliwy, a do tego już mnie plecy naparzają konkretnie od noszenia tych 10,5 kg A na salon odnowy biologicznej raz w tygodniu mnie nie stać Wcale mnie nie stać Ech, Mamoń, chyba Twój dół na mnie przeszedł Aniu,moze zabki mu dalej wychodza,moze potrzebuje po prostu zabawy z toba......na zdjeciach nie wyglada na nieszczesliwego ,usmiechnij sie do niego a na pewno odwdzieczy ci sie tym samym (daj mu buziaczka przy okazji ode mnie ) Tylko on chce tej zabawy ze mną 14 godzin na dobę (pozostałe 10 przesypia) Nawet jak idę do łazienki do jest wrzask Jeszcze w ubiegłym tygodniu taki nie był Idę nasadzić naftę z żółtkami na głowę, zeby ten mój biedaczek nieszczęśliwy miał co wyrywać, bo uwielbia to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 do wszystkich siedzacych w dolach!!!!!!!!!!!!!!!! lapac sprzety ratunkowe!!!!!!!!! http://www.wopr.pl/sprzet/rysunki/rzutka_rekawowa3.jpghttp://www.wopr.pl/sprzet/rysunki/rzutka_siatkowa1.jpghttp://www.wopr.pl/sprzet/rysunki/kola_ratunkowe1.jpg http://www.wopr.pl/sprzet/rysunki/wegorz1.jpghttp://www.wopr.pl/sprzet/rysunki/zerdz1.jpghttp://www.wopr.pl/sprzet/rysunki/kolowrot1.jpg http://www.wopr.pl/sprzet/rysunki/zasobnik_lin.jpghttp://www.wopr.pl/sprzet/rysunki/kam1.jpg http://www.wopr.pl/sprzet/rysunki/rurka.jpg brac co komu jest potrzebne i prosze pamietac ,ze na gorze jest http://www.fotofolio.pl/photos/big/672.jpg sympatyczna opieka zapewniona( moge zrobic sztuczne oddychanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.08.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ew-ka Papryka cudniasta Ja w tym roku skupiłam się na ogórkach, sałatce z buraków i różnych konfiturach. Paprykę zamroziłam. Chyba miałam już dość po 44 słoikach ogórków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tyle dobrych nowin Super! A teraz ja potzrebuje renowacji. Moje dziecko ktoś chyba zauroczył, albo moje siły się wyczerpały Przestałam go rozumieć, nie wiem dlazcego jest nieszczęśliwy, a do tego już mnie plecy naparzają konkretnie od noszenia tych 10,5 kg A na salon odnowy biologicznej raz w tygodniu mnie nie stać Wcale mnie nie stać Ech, Mamoń, chyba Twój dół na mnie przeszedł Aniu,moze zabki mu dalej wychodza,moze potrzebuje po prostu zabawy z toba......na zdjeciach nie wyglada na nieszczesliwego ,usmiechnij sie do niego a na pewno odwdzieczy ci sie tym samym (daj mu buziaczka przy okazji ode mnie ) Tylko on chce tej zabawy ze mną 14 godzin na dobę (pozostałe 10 przesypia) Nawet jak idę do łazienki do jest wrzask Jeszcze w ubiegłym tygodniu taki nie był Idę nasadzić naftę z żółtkami na głowę, zeby ten mój biedaczek nieszczęśliwy miał co wyrywać, bo uwielbia to robić Aniu,wiem co to znaczy (nosilam troje dzieci na okraglo),daj mu cos do zabawy ,zebys na moment odetchnela (nie licz jednak ,ze zabawi sie na dlugo) wspolczuje ci ,numer z wlosami tez znam,ala.....booooli (mialam wlosy do tylka i szarpaly za nie jak diabli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.08.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ew-ka Papryka cudniasta Ja w tym roku skupiłam się na ogórkach, sałatce z buraków i różnych konfiturach. Paprykę zamroziłam. Chyba miałam już dość po 44 słoikach ogórków Ogórki ci się przydadzą, jak Pawcio posmakuje to się nie obejrzysz jak ich nie będzie mówię oczywiście o kiszonych Aniu a jak robisz sałatkę z buraków? Może masz jakiś fajny przepis na sałatke z ogórków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts