Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Ew-ka

Ty wiesz, jak poprawić humor! Przypomniało mi się zdjęcie Twojego syna z Goeteborga i wyobraziłam go sobie zaryczanego i usmarkanego po pachy :lol:

:D :D :D :D

mój synek by najgłośniej ryczącym dzieckiem na osiedlu :evil:

miał 4.600 kg jak sie urodził i od razu przywalił mi z grubej rury .....wciąż był głodny a ja nie miałam dużej " mleczarni " :wink: i musiałam gotować mleko a wtedy jeszcze nie było Bebika :-? i takie mleko gotowało sie długo i niełatwo ( robiły sie grudy :-? ) a ten sie darł jak oszalały jeśli natychmiast nie dostał jedzenia 8)

I do 1 roku życia nie spał w nocy tylko budził sie regularnie co 2-3 godziny ....byłam wykończona :-?

Kurcze, gdzie jest Nefer?

Muszę ja zapytać jak często tą naftę nasadzać na głowę żeby był efekt. Bo zmyłam maseczkę, umyłam głowę i znów garść włosów w garści mi została :cry:

Ile razy w tygodniu mogę to robić? Może ktoś wie? :roll:

Aniu ...kup sobie skrzyp w tabletkach w aptece...poprawia paznokcie i włosy :D ...naftę stosowała Violetta Villas ......chcesz mieć taaaaakie włosy?? :wink:

Aniu,intuicja ci podpowie jak masz postepowac z synkiem

ale nie daj sie ,bo dzieci sa okrutne

syn kolezanki rozpieszczony maxymalnie w niemowlectwie w wieku 5-u lat mial juz tak zdyscyplinowana rodzinke,ze (przysiegam!!!na moich oczach)jadal posilki pod stolem,przy czym karmila go jeszcze mama lyzeczka,babcia siedziala (pod tym stolem oczywiscie)i spiewala piosenki,dziadek wskakiwal co chwile pod ten stol i krzyczal:a kuku!!!,ojciec dzieciaka skakal z jakims strzelajacym sprzetem .....

......maly i tak nie zjadl tego za wiele (bo wczesniej najadl sie czekolady :evil: )

Ew-ka

To Pafcio jednak aniołecek, choć urodził się 4,750 :wink:

Ale teraz na kolację zjada całą michę kaszki a potem jeszcze liklanaście minut ssie :o Gdzie on to mieści? To ja nawet takich dużych kolacji nie jadam :lol:

Oj, to Ty jednak ciężką młodość miałaś :roll:

Aniu,intuicja ci podpowie jak masz postepowac z synkiem

ale nie daj sie ,bo dzieci sa okrutne

syn kolezanki rozpieszczony maxymalnie w niemowlectwie w wieku 5-u lat mial juz tak zdyscyplinowana rodzinke,ze (przysiegam!!!na moich oczach)jadal posilki pod stolem,przy czym karmila go jeszcze mama lyzeczka,babcia siedziala (pod tym stolem oczywiscie)i spiewala piosenki,dziadek wskakiwal co chwile pod ten stol i krzyczal:a kuku!!!,ojciec dzieciaka skakal z jakims strzelajacym sprzetem .....

......maly i tak nie zjadl tego za wiele (bo wczesniej najadl sie czekolady :evil: )

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RANKINGUM RECORDUM

1. Jajcek - 288

2. inż. Mamoń - 246

3. SławekD-żonka - 186

4. Joanna i Janusz - 134

5. kze - 133

6. Whisper - 119

7. verunia - 118

8. fizyk - 96

9. Kasztanka - 91

10. Majka - 84

11. Olkalybowa - 81

12. maksiu, - 80

13. Teska - 60

14. Sonika - 51

15. badi - 42

16. monka- 40

17. andrzejka- 37

18. Moniś, Aga J.G - 36

20. facio -35

21. markus_gdynia - 29

22. zaba_gonia, Jezier - 28

24. Nefer, Ania Wiśniewska- 24

26. Trini, marcel2000, ew-ka, andre59,Witos - 20

31. Funia- 18

32. Sylvia1, tola - 15

34. Agniesia - 14

35. joola - 13

36. Jane, karolka - 10

38. Wojty, kasia64 - 9

40. frosch-8

41. kolia, Zielonooka - 7

43. Januszz, tabaluga1, duende- 6

46. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5

50. Ewuś, jamles - 4

52. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, Pawson - 3

57. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, gawel - 2

61. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1

STRESZCZENIE

Były doły, sprzęt ratunkowy, przetwory zimowe i dzieci- terroryści.

Najważniejsza wiadomość - przyjaciel Ew-ki wychodz powoli z choroby!!!

Ania,co do nafty

ja na szczescie nie mam problemow z wlosami (wrecz przeciwnie,moge ich troche odstapic,bo mam za duzo ),ale byl czas ,ze rowniez podejrzanie za duzo mialam ich na szczotce.Okazalo sie ,ze spowodowane bylo to silnym stresem zwiazanym z przygotowaniami do komunii syna (a zaczely wylazic dopiero po ok.3miesiacach :roll: ),lykalam jakies tabletki kupione w aptece i przeszlo

moja kolezanka natomiast od zawsze miala liche wlosy i zaczela je traktowac nafta.Z tego co pamietam,za czesto to robila (co drugi dzien) czym oslabila je jeszcze bardziej.Nakladajac ja potem raz w tygodniu doprowadzila swoje wlosy do super kondycji.W tej chwili profilaktycznie stosuje ja raz w miesiacu

funia,a w jakim kolorze przewidujesz komplet wypoczynkowy do swojego salonu ?

się mi marzył jasny beż

ale znawcy podpowiadają, ze będzie pasować czekolada :roll:

stawiam na jasny bez (ja chce taki wanilkowy),musisz pomyslec coby za ciemno nie bylo przy tych scianach (choc z drugiej strony jasne meble i male dziecko=klopot :roll: )

a mebelki?jakie?

Ania,co do nafty

ja na szczescie nie mam problemow z wlosami (wrecz przeciwnie,moge ich troche odstapic,bo mam za duzo tych kudlow),ale byl czas ,ze rowniez podejzanie za duzo mialam ich na szczotce.Okazalo sie ,ze spowodowane bylo to silnym stresem zwiazanym z przygotowaniami do komunii syna (zaczey wylazic dopiero po ok.3miesiacach :roll: ),lykalam jakies tabletki kupione w aptece i przeszlo

moja kolezanka natomiast od zawsze miala liche wlosy i zaczela je traktowac nafta.Z tego co pamietam,za czesto to robila (co drugi dzien) czym oslabila je jeszcze bardziej.Nakladajac ja potem raz w tygodniu doprowadzila swoje wlosy do super kondycji.W tej chwili profilaktycznie stosuje ja raz w miesiacu

Czyli wychodzi, że raz w tygodniu... :roll:

funia,a w jakim kolorze przewidujesz komplet wypoczynkowy do swojego salonu ?

się mi marzył jasny beż

ale znawcy podpowiadają, ze będzie pasować czekolada :roll:

stawiam na jasny bez (ja chce taki wanilkowy),musisz pomyslec coby za ciemno nie bylo przy tych scianach (choc z drugiej strony jasne meble i male dziecko=klopot :roll: )

a mebelki?jakie?

no właśnie o takiej wanilii myslałam

ale Hania i w ogóle

na razie nie mam na to forsy - wiec nie mam problemu :D