Anna Wiśniewska 29.08.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Wiecie coś dobre duszyczki o tej nafcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.08.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ew-ka Ty wiesz, jak poprawić humor! Przypomniało mi się zdjęcie Twojego syna z Goeteborga i wyobraziłam go sobie zaryczanego i usmarkanego po pachy mój synek by najgłośniej ryczącym dzieckiem na osiedlu miał 4.600 kg jak sie urodził i od razu przywalił mi z grubej rury .....wciąż był głodny a ja nie miałam dużej " mleczarni " i musiałam gotować mleko a wtedy jeszcze nie było Bebika i takie mleko gotowało sie długo i niełatwo ( robiły sie grudy ) a ten sie darł jak oszalały jeśli natychmiast nie dostał jedzenia I do 1 roku życia nie spał w nocy tylko budził sie regularnie co 2-3 godziny ....byłam wykończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Kurcze, gdzie jest Nefer? Muszę ja zapytać jak często tą naftę nasadzać na głowę żeby był efekt. Bo zmyłam maseczkę, umyłam głowę i znów garść włosów w garści mi została Ile razy w tygodniu mogę to robić? Może ktoś wie? Aniu ...kup sobie skrzyp w tabletkach w aptece...poprawia paznokcie i włosy ...naftę stosowała Violetta Villas ......chcesz mieć taaaaakie włosy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Aniu,intuicja ci podpowie jak masz postepowac z synkiem ale nie daj sie ,bo dzieci sa okrutne syn kolezanki rozpieszczony maxymalnie w niemowlectwie w wieku 5-u lat mial juz tak zdyscyplinowana rodzinke,ze (przysiegam!!!na moich oczach)jadal posilki pod stolem,przy czym karmila go jeszcze mama lyzeczka,babcia siedziala (pod tym stolem oczywiscie)i spiewala piosenki,dziadek wskakiwal co chwile pod ten stol i krzyczal:a kuku!!!,ojciec dzieciaka skakal z jakims strzelajacym sprzetem ..... ......maly i tak nie zjadl tego za wiele (bo wczesniej najadl sie czekolady ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.08.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ew-ka To Pafcio jednak aniołecek, choć urodził się 4,750 Ale teraz na kolację zjada całą michę kaszki a potem jeszcze liklanaście minut ssie Gdzie on to mieści? To ja nawet takich dużych kolacji nie jadam Oj, to Ty jednak ciężką młodość miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Aniu,intuicja ci podpowie jak masz postepowac z synkiem ale nie daj sie ,bo dzieci sa okrutne syn kolezanki rozpieszczony maxymalnie w niemowlectwie w wieku 5-u lat mial juz tak zdyscyplinowana rodzinke,ze (przysiegam!!!na moich oczach)jadal posilki pod stolem,przy czym karmila go jeszcze mama lyzeczka,babcia siedziala (pod tym stolem oczywiscie)i spiewala piosenki,dziadek wskakiwal co chwile pod ten stol i krzyczal:a kuku!!!,ojciec dzieciaka skakal z jakims strzelajacym sprzetem ..... ......maly i tak nie zjadl tego za wiele (bo wczesniej najadl sie czekolady ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.08.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Oj, to Ty jednak ciężką młodość miałaś co Cię nie zabije -to Cię wzmocni ogólnie to miętka jestem ale czasem H.stawiał mnie do pionu i nie pozwalał być nadopiekuńczym -szczególnie do syna bo córeczkę to inaczej traktował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.08.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Anulka -gratulki spadam ....do pracy cześć !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.08.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 2882. inż. Mamoń - 2463. SławekD-żonka - 1864. Joanna i Janusz - 1345. kze - 1336. Whisper - 1197. verunia - 1188. fizyk - 969. Kasztanka - 9110. Majka - 8411. Olkalybowa - 8112. maksiu, - 8013. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. monka- 4017. andrzejka- 3718. Moniś, Aga J.G - 3620. facio -3521. markus_gdynia - 2922. zaba_gonia, Jezier - 2824. Nefer, Ania Wiśniewska- 2426. Trini, marcel2000, ew-ka, andre59,Witos - 2031. Funia- 1832. Sylvia1, tola - 1534. Agniesia - 1435. joola - 1336. Jane, karolka - 1038. Wojty, kasia64 - 940. frosch-841. kolia, Zielonooka - 743. Januszz, tabaluga1, duende- 646. ania, lafcadio, edzia, Paty - 550. Ewuś, jamles - 452. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, Pawson - 357. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, gawel - 261. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1 STRESZCZENIEByły doły, sprzęt ratunkowy, przetwory zimowe i dzieci- terroryści.Najważniejsza wiadomość - przyjaciel Ew-ki wychodz powoli z choroby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.08.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Anulka -gratulki spadam ....do pracy cześć !!!! Dzięki! Pa, pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ania,co do nafty ja na szczescie nie mam problemow z wlosami (wrecz przeciwnie,moge ich troche odstapic,bo mam za duzo ),ale byl czas ,ze rowniez podejrzanie za duzo mialam ich na szczotce.Okazalo sie ,ze spowodowane bylo to silnym stresem zwiazanym z przygotowaniami do komunii syna (a zaczely wylazic dopiero po ok.3miesiacach ),lykalam jakies tabletki kupione w aptece i przeszlo moja kolezanka natomiast od zawsze miala liche wlosy i zaczela je traktowac nafta.Z tego co pamietam,za czesto to robila (co drugi dzien) czym oslabila je jeszcze bardziej.Nakladajac ja potem raz w tygodniu doprowadzila swoje wlosy do super kondycji.W tej chwili profilaktycznie stosuje ja raz w miesiacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Aniu,gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.08.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 funia,piekny indianerski oranz masz w salonie obrazek tez cudny i właśnie takiego wsparcia mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 funia,a w jakim kolorze przewidujesz komplet wypoczynkowy do swojego salonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.08.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 funia,a w jakim kolorze przewidujesz komplet wypoczynkowy do swojego salonu ? się mi marzył jasny beż ale znawcy podpowiadają, ze będzie pasować czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 funia,a w jakim kolorze przewidujesz komplet wypoczynkowy do swojego salonu ? się mi marzył jasny beż ale znawcy podpowiadają, ze będzie pasować czekolada stawiam na jasny bez (ja chce taki wanilkowy),musisz pomyslec coby za ciemno nie bylo przy tych scianach (choc z drugiej strony jasne meble i male dziecko=klopot ) a mebelki?jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 mykam do mojego solenizanta milego dnia wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.08.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ania,co do nafty ja na szczescie nie mam problemow z wlosami (wrecz przeciwnie,moge ich troche odstapic,bo mam za duzo tych kudlow),ale byl czas ,ze rowniez podejzanie za duzo mialam ich na szczotce.Okazalo sie ,ze spowodowane bylo to silnym stresem zwiazanym z przygotowaniami do komunii syna (zaczey wylazic dopiero po ok.3miesiacach ),lykalam jakies tabletki kupione w aptece i przeszlo moja kolezanka natomiast od zawsze miala liche wlosy i zaczela je traktowac nafta.Z tego co pamietam,za czesto to robila (co drugi dzien) czym oslabila je jeszcze bardziej.Nakladajac ja potem raz w tygodniu doprowadzila swoje wlosy do super kondycji.W tej chwili profilaktycznie stosuje ja raz w miesiacu Czyli wychodzi, że raz w tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.08.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 funia,a w jakim kolorze przewidujesz komplet wypoczynkowy do swojego salonu ? się mi marzył jasny beż ale znawcy podpowiadają, ze będzie pasować czekolada stawiam na jasny bez (ja chce taki wanilkowy),musisz pomyslec coby za ciemno nie bylo przy tych scianach (choc z drugiej strony jasne meble i male dziecko=klopot ) a mebelki?jakie? no właśnie o takiej wanilii myslałam ale Hania i w ogóle na razie nie mam na to forsy - wiec nie mam problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.08.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 dzien doberek domek posprzatany dziecko si moge pogadac troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts