Jajcek 29.08.2006 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.08.2006 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Wstawac spiochy szkoda dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.08.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 czesc wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.08.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 olka i verunia,po obejrzeniu waszych fotek jeszcze raz powtarzam:Olki to najladniejsze dziewczyny na swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.08.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 ja juz kawy sie napilam,zostawiam troche jakby ktos mial ochote http://www.galeriakuchenna.pl/kategorie/Zestawy_do_kawy/00299%20Legno.jpg a teraz lece do pracy milego dzionka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 30.08.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Nie wiem kto to wymyślił zeby chodzić do pracy ale miał głupi pomysł. Prawie tak głupi jak wychodzenie za mąż czy odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Nie wiem kto to wymyślił zeby chodzić do pracy ale miał głupi pomysł. Prawie tak głupi jak wychodzenie za mąż czy odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 czego to jest ranking że tak spytam?? Liczby przy nikach informuja ile razy danej osobie udało się otworzyć nową stronkę. Wiekszości zależy na zdobywaniu punktów wiec otworzenie nowej stornki jest niełatwe. a czy zabronione jest pisanie o dupie maryni lub wklejanie cały cza stych samych postów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Nie wiem kto to wymyślił zeby chodzić do pracy ale miał głupi pomysł. Prawie tak głupi jak wychodzenie za mąż czy odwrotnie. jak mój koleś odstatnio sie dowiedział ze jego znajomi że żenią/wychodzą za mąż to z powagą skomentował "qurwa ten naród nic nie mądrzeje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Wstawac spiochy szkoda dnia ale o co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 30.08.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 czego to jest ranking że tak spytam?? Liczby przy nikach informuja ile razy danej osobie udało się otworzyć nową stronkę. Wiekszości zależy na zdobywaniu punktów wiec otworzenie nowej stornki jest niełatwe. a czy zabronione jest pisanie o no maryni lub wklejanie cały cza stych samych postów?? mozesz sobie pisać i wklejac co chcesz , co nie jest gwarancja zdobycia stronki o czym sie przekonasz niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 czego to jest ranking że tak spytam?? Liczby przy nikach informuja ile razy danej osobie udało się otworzyć nową stronkę. Wiekszości zależy na zdobywaniu punktów wiec otworzenie nowej stornki jest niełatwe. a czy zabronione jest pisanie o no maryni lub wklejanie cały cza stych samych postów?? mozesz sobie pisać i wklejac co chcesz , co nie jest gwarancja zdobycia stronki o czym sie przekonasz niebawem wyobrażam sobie że sępy czekają na wysłanie posta w odpowiednim momencie ile postów wchodzi na stronę?? 60?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 30.08.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Nie wiem kto to wymyślił zeby chodzić do pracy ale miał głupi pomysł. Prawie tak głupi jak wychodzenie za mąż czy odwrotnie. jak mój koleś odstatnio sie dowiedział ze jego znajomi że żenią/wychodzą za mąż to z powagą skomentował "qurwa ten naród nic nie mądrzeje" I miał racje zarówno w jednym jak i w drugim temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Nie wiem kto to wymyślił zeby chodzić do pracy ale miał głupi pomysł. Prawie tak głupi jak wychodzenie za mąż czy odwrotnie. jak mój koleś odstatnio sie dowiedział ze jego znajomi że żenią/wychodzą za mąż to z powagą skomentował "qurwa ten naród nic nie mądrzeje" I miał racje zarówno w jednym jak i w drugim temacie szczególnie ze mój koleś skometował tym tekstem opowiadającą o tym fakcie z wielkim entuzjazmem swoją żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 30.08.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 no i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 jakoś nie wiem ale nie uważam małżeństwa za coś strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 moja teściowa ma za to inne powiedzenie mówi że jak facet powinnien sie ożenić poniezważ kawalerowi jest wszędzie źle a żonatemu tylko w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 30.08.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 54 to już blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 30.08.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 teraz wszyscy są przyczajeni i każdy udaje ze go niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 30.08.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 ale za 5 postów nagle sie wszyscy przypadkowo odezwą , i tak jest zawsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts