premiumpremium 30.08.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dzień dobry nowym psychopatom Cześć Ania. Prymasek sie w pore kapnął że wdepnął do sekty i dał dyla no włąsnie sie zastanawiam ale ja musze pracować Nie mam dla Ciebie najlepszej wiadomości. Istnieje taka zasada,że jeśli ktoś zdobędzie punkt pisze streszczenie poprzedniej strony. Wyjątkiem od tej reguły jest sytuacja, gdy sama sobie wystawisz stronkę, czyli ostatni post na poprzedniej stronie będzie Twój. Heloł . A jakieś kary za niewywiązanie się z tych obowiązków ustanowiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.08.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dzień dobry nowym psychopatom Cześć Ania. Prymasek sie w pore kapnął że wdepnął do sekty i dał dyla Cześć Witos! Dyla można dać jedynie mając od 0 do 1 pkt Jego wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dzień dobry nowym psychopatom Cześć Ania. Prymasek sie w pore kapnął że wdepnął do sekty i dał dyla no włąsnie sie zastanawiam ale ja musze pracować Nie mam dla Ciebie najlepszej wiadomości. Istnieje taka zasada,że jeśli ktoś zdobędzie punkt pisze streszczenie poprzedniej strony. Wyjątkiem od tej reguły jest sytuacja, gdy sama sobie wystawisz stronkę, czyli ostatni post na poprzedniej stronie będzie Twój. Heloł . A jakieś kary za niewywiązanie się z tych obowiązków ustanowiliście? kar nie ma, ale to Rekordowe Fo-pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 U mnie dzień dobry ale zimny. Tylko 17.5 stopnia. Ale nie pada Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.08.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dzień dobry nowym psychopatom Cześć Ania. Prymasek sie w pore kapnął że wdepnął do sekty i dał dyla no włąsnie sie zastanawiam ale ja musze pracować Nie mam dla Ciebie najlepszej wiadomości. Istnieje taka zasada,że jeśli ktoś zdobędzie punkt pisze streszczenie poprzedniej strony. Wyjątkiem od tej reguły jest sytuacja, gdy sama sobie wystawisz stronkę, czyli ostatni post na poprzedniej stronie będzie Twój. Heloł . fuck gdym wiedział nawet bym nie próbował odnoszę wrażenie że na poprzedniej stronie nic ciekawego nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dzień dobry nowym psychopatom Cześć Ania. Prymasek sie w pore kapnął że wdepnął do sekty i dał dyla no włąsnie sie zastanawiam ale ja musze pracować Nie mam dla Ciebie najlepszej wiadomości. Istnieje taka zasada,że jeśli ktoś zdobędzie punkt pisze streszczenie poprzedniej strony. Wyjątkiem od tej reguły jest sytuacja, gdy sama sobie wystawisz stronkę, czyli ostatni post na poprzedniej stronie będzie Twój. Heloł . A jakieś kary za niewywiązanie się z tych obowiązków ustanowiliście? kar nie ma, ale to Rekordowe Fo-pa już oki było o koniach o spaniu i o żonach bez związku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dzień dobry nowym psychopatom Cześć Ania. Prymasek sie w pore kapnął że wdepnął do sekty i dał dyla no włąsnie sie zastanawiam ale ja musze pracować Nie mam dla Ciebie najlepszej wiadomości. Istnieje taka zasada,że jeśli ktoś zdobędzie punkt pisze streszczenie poprzedniej strony. Wyjątkiem od tej reguły jest sytuacja, gdy sama sobie wystawisz stronkę, czyli ostatni post na poprzedniej stronie będzie Twój. Heloł . fuck gdym wiedział nawet bym nie próbował odnoszę wrażenie że na poprzedniej stronie nic ciekawego nie było ... Było, było Zawsze jest COŚ Nie marudź ino czytaj i streszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 odnoszę wrażenie że na poprzedniej stronie nic ciekawego nie było ... Jak to nic ciekawego... Tu same ciekawe rzeczy U mnie dzień dobry ale zimny. Tylko 17.5 stopnia. Ale nie pada Na razie Taaa.... A u mnie są już wstrętne kałuże po kostki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.08.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata no cos Ty nie może byc aż tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 30.08.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata Zony prezydenta nie widziałes chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata Zony prezydenta nie widziałes chyba Uważaj, bo Cię zaczną ścigać za "obrazę prezydenta"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 30.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata Zony prezydenta nie widziałes chyba Uważaj, bo Cię zaczną ścigać za "obrazę prezydenta"... Przecież nie powiedziałem którego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata Zony prezydenta nie widziałes chyba Uważaj, bo Cię zaczną ścigać za "obrazę prezydenta"... Przecież nie powiedziałem którego Ale myślę, że nie chodzi Ci o panią Jolantę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata mógłby kolega zrezygnować z używania słów nieparlamentarnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Pozdrawiam bywalców RW Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata Zony prezydenta nie widziałes chyba Uważaj, bo Cię zaczną ścigać za "obrazę prezydenta"... Przecież nie powiedziałem którego o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata mógłby kolega zrezygnować z używania słów nieparlamentarnych? na razie zaczeto mnie ścigac za używanie "fuck" "kolego" nie używam słów nieparlamentarnych w parlamencie nie wiedzą co to znaczy .... od dziś w ramach oburzenia będę używał synonimu "fuck" czyli "kurka wodna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.08.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Zimno na dworze a tu pusto Już nic nie wiem A prawda trzeba czasami i popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts