andrzejka 30.08.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata Zony prezydenta nie widziałes chyba Uważaj, bo Cię zaczną ścigać za "obrazę prezydenta"... Przecież nie powiedziałem którego ciekawe którego miałeś na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.08.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 I nikt tu się nie pojawi ze mną poklikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.08.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Mam pytanie dnia do warszawiaków i nie tylko Z zachodniego dworca PKP do zachodniego dworca autobusowego to daleko jest I ile czasu trzeba na pokonanie tej odległości Musże zaplanowąc sobie pewną trasę i na tym stanęlam A kto pomooż ejak nie RW Ratujemy Wszytkich w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata Zony prezydenta nie widziałes chyba Uważaj, bo Cię zaczną ścigać za "obrazę prezydenta"... Przecież nie powiedziałem którego ciekawe którego miałeś na myśli tego co wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.08.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 hejka środowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 30.08.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Heja! Właśnie załadowałem sobie avatar - więc chcę sprawdzić jak to wygląda, jesli komus podkupiłem obrazek (choć przglądam forum od jakiegoś czasu i nie widziałem) to dajcie znać - zmienię. Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 pojawił się avatarek jak miło!!! sprowokowałeś mnie do tego żebym zrobił to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.08.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Heja! Właśnie załadowałem sobie avatar - więc chcę sprawdzić jak to wygląda, jesli komus podkupiłem obrazek (choć przglądam forum od jakiegoś czasu i nie widziałem) to dajcie znać - zmienię. Pozdr Łukasz Co sie przejmujesz - najważniejsze, ze to nie mój, bo juz ksywkę mi podprowadzono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Mam pytanie dnia do warszawiaków i nie tylko Z zachodniego dworca PKP do zachodniego dworca autobusowego to daleko jest I ile czasu trzeba na pokonanie tej odległości Musże zaplanowąc sobie pewną trasę i na tym stanęlam A kto pomooż ejak nie RW Ratujemy Wszytkich w potrzebie To praktycznie w tym samym miejscu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata Zony prezydenta nie widziałes chyba Uważaj, bo Cię zaczną ścigać za "obrazę prezydenta"... Przecież nie powiedziałem którego o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata mógłby kolega zrezygnować z używania słów nieparlamentarnych? na razie zaczeto mnie ścigac za używanie "fuck" "kolego" nie używam słów nieparlamentarnych w parlamencie nie wiedzą co to znaczy .... od dziś w ramach oburzenia będę używał synonimu "fuck" czyli "kurka wodna" co prawda nie jest to to samo, ale "kurka wodna" brzmi o wiele lepiej i swojsko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Mam pytanie dnia do warszawiaków i nie tylko Z zachodniego dworca PKP do zachodniego dworca autobusowego to daleko jest I ile czasu trzeba na pokonanie tej odległości Musże zaplanowąc sobie pewną trasę i na tym stanęlam A kto pomooż ejak nie RW Ratujemy Wszytkich w potrzebie Są tuż obok siebie Cześć Andrzejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.08.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata Zony prezydenta nie widziałes chyba Uważaj, bo Cię zaczną ścigać za "obrazę prezydenta"... Przecież nie powiedziałem którego o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata mógłby kolega zrezygnować z używania słów nieparlamentarnych? na razie zaczeto mnie ścigac za używanie "fuck" "kolego" nie używam słów nieparlamentarnych w parlamencie nie wiedzą co to znaczy .... od dziś w ramach oburzenia będę używał synonimu "fuck" czyli "kurka wodna" co prawda nie jest to to samo, ale "kurka wodna" brzmi o wiele lepiej i swojsko pozdrawiam jeszcze można poDańcować "kurna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata Zony prezydenta nie widziałes chyba Uważaj, bo Cię zaczną ścigać za "obrazę prezydenta"... Przecież nie powiedziałem którego o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata mógłby kolega zrezygnować z używania słów nieparlamentarnych? na razie zaczeto mnie ścigac za używanie "fuck" "kolego" nie używam słów nieparlamentarnych w parlamencie nie wiedzą co to znaczy .... od dziś w ramach oburzenia będę używał synonimu "fuck" czyli "kurka wodna" co prawda nie jest to to samo, ale "kurka wodna" brzmi o wiele lepiej i swojsko pozdrawiam jeszcze można poDańcować "kurna" albo jak Neferka mówi: "kurde,kurde" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.08.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Czesc Wszystkim , Andre o co chodzi z tymi cytatami bo niewiadomo odkąd zacząc czytac zeby sie doczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Czesc Wszystkim , Andre o co chodzi z tymi cytatami bo niewiadomo odkąd zacząc czytac zeby sie doczytac ja po prostu nie lubię pewnych wyrażeń anglojęzycznych, więc zwróciłem na to uwagę gdzieś na początku stronki, poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata Zony prezydenta nie widziałes chyba Uważaj, bo Cię zaczną ścigać za "obrazę prezydenta"... Przecież nie powiedziałem którego o a ja wziełam prymaska za dziewuchę za szybko czytam te posty fuck najbrzydsza dziewucha świata mógłby kolega zrezygnować z używania słów nieparlamentarnych? na razie zaczeto mnie ścigac za używanie "fuck" "kolego" nie używam słów nieparlamentarnych w parlamencie nie wiedzą co to znaczy .... od dziś w ramach oburzenia będę używał synonimu "fuck" czyli "kurka wodna" co prawda nie jest to to samo, ale "kurka wodna" brzmi o wiele lepiej i swojsko pozdrawiam "fuck" (czytaj f u c k anie jakieś tam f a k) też jest swojskie i niesie za soba ogromny ładunek zaskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 jeśli można kurna i kurde to można i fuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 oki z zasady nie klne nie przeklinam a przynajmniej nie robię tego ordynarnie i wsród kulturalnych ludzi co innego do budowlańców bo inaczej nie rozumieją heheh ale jak mi sie cos wyknie to nie będę sie kajał jak święty na świętej ikwizycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 jeśli można kurna i kurde to można i fuck do tej pory tego słówka na "f" nikt tu nie używał i proponuję żeby tak zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Czesc Wszystkim , Andre o co chodzi z tymi cytatami bo niewiadomo odkąd zacząc czytac zeby sie doczytac nie czytaj nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts